Fade-out
Kupila sem tole kremo v lekarni, ker sem pred kratkim tule zasledila, da jo je ena priporočala. Imam namreč rjave madeže po obrazu. Na navodilu piše, da je najbolj učinkovita, če se mažemo na očiščen obraz zjutraj in zvečer….Zdaj me pa zanima ali ob uporabi le-te kreme opustim drugo kremo( uporabljam kremo stop oz garnie…) ali pa se namažem čez? Ali si namažem samo madeže al cel obraz….Prosim za nasvete forumk, ki so jo uporabljale….Upam, da bo pomagala saj je precej draga( 5.300 sit).
Hvala!
ARTISTRY™ BRIGHT IDEA™ sredstvo za posvetlitev kože je lahka, mlečna esenca, ki posvetli in izenači barvo kože, izpostavljene soncu ali poškodovane na svetlobi.
Lastnosti in prednosti
Vsebuje patentiran posvetlitveni kompleks, ki izenači nepravilen odtenek kože in spodbuja mladostnejšo, popolnejšo polt. Popolnoma naraven kompleks vsebuje: izvleček gornika, limone in kumarice, ki dajejo koži sijaj, ter NUTRILITE™ izvleček antilske češnje, ki pospešuje naravno luščenje kože in deluje proti prostim radikalom. Edinstven patentiran izvleček iz grenke oranže, ki ustvarja obrambeno plast, pomaga preprečevati temne lise, nepravilno obarvanost in neenakomerno polt, ki jo povzročajo prosti radikali. Neodišavljeno, ne povzroča ogrcev in aken. Primerno za vse tipe kože. Dramatično izboljša ten, čistost in enakomernost kože v samo ŠTIRIH TEDNIH. Pomaga doseči in vzdrževati še bolj enakomerno in svetlo polt. Uporabimo ga lahko v kombinaciji z ARTISTRY™ izpopolnjenim vlažilnim sredstvom za obnavljanje kože (št. izdelka: 8006). Oftalmološko testirano, zato izdelek lahko nanašamo tudi na občutljivo področje okoli oči. Primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč.
Uporaba
Nekaj kapljic sredstva za posvetlitev iztisnite na konice prstov in nanesite po celem obrazu, posebej skrbno na temnejše lise in področja s pegami. Uporabite dvakrat dnevno po uporabi ARTISTRY™ izpopolnjenega vlažilnega sredstva za obnavljanje kože in pred ARISTRY™ kremo.
ČE TI TA, KI JO IMAŠ NE BO POMAGALA, TI PRIPOROČAM ZGORAJ OPISANO, ZA KATERO SEM NA LASTNE OČI VIDELA, DA DELUJE.
Lp, Tanja
Forum je zaprt za komentiranje.