Najdi forum

PROSIM pomagajte!

Včeraj sem na fb poslala nekaj komentarjev pod slikami in potem mi je zablokiralo….cel dan nisem mogla nič komentirat…tudi danes ne morem!ZAKAJ?Kako odpravit to napako?

pa saj vedno nekaj blokira ta fb, mi gre že prav na živce.

Jaz imam težave v mozilli, v explorerju pa dela bp.

Penisa Sarkića (sl. drž.)?

Denis Sarkić, novinar, ki ga je premier Borut Pahor utišal s tem, da ga je vzel na plačilno listo, je na svojem FB profilu objavil fotografiji, kjer sta skupaj demokratično izvoljeni poslanec in vojni zločinec iz časa nacistične Nemčije.

Komentarji:

no, pa dajte sliko pahorja za gadafijem, nebo treba montaže da se objema z ljudmi ki pobijajo lasten narod, no pa saj ščiti človeka in mu postavlja ceste v Ljubljani.

skratka, desnici ni potrebno delati fotomontaž da dobimo sliko levakov s teroristi in raznimi podobnimi kljukci.

matej111102.03.2011, 08:5312
Sicer pa, saj ne moreje bit izjave Pahorja kaj boljše, če ima za PR nastavljenega fotografa! Bože, spasi nas, da se rešimo tega !

jafalical02.03.2011, 08:4612
Kaj ta Sarkič nima drugega dela, bolj pametnega, da v zasebnem življenju ima čas za take gluposti.Ok. se je šel na svoj način humorja, zanj to dosežek?Je srečen,je dosegel svoje, je to vrh?Ga je g. Pahor k sebi vzel, da ne bo preveč, preveč…Pravijo, ko vzgajate otroke postavite meje, mora imeti meje, ko odraste pa demokratnični duh.Kakšen demokratičen duh,na takem položaju, brez mej…Me zanima koliko demokratičnega duha, svojega privat časa je podelil za ljudi, ki so resno v težavah, kolk doniranja je demokratično daroval sam od sebe, da ni bilo za tem karkoli.Ne delaj nekaj nekomu, kar ne bi želel da kdo to dela tebi!

Denis Sarkič je ogledalo Pahorja. Iste vrste ptiči skup letijo,a kar je preveč je preveč. Kar smo izvolili to imamo in ne zaslužimo kaj boljšega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close