Najdi forum

Zanima ne, če je možno, da mi nekdo pregleduje FB in gmail. Verjetno je ugotovil kodo.Predvsem me zanima, če mi jo lahko pregleduje iz drugega računalnika takrat, ko sem jaz gor, da bi nekako vedela oz. ga zasačila.
Skratka:se kje vidi, če sta istočasno dva na istem FB profilu oz. gmail računu in če je to sploh možno.

Geslo, ne kodo.

Z FB ne izgubljam časa, glede gmaila pa je tako, da imaš čisto spodaj na strani link

Last account activity: n days ago on this computer. Details

Če klikneš na Details se ti odpre seznam s katerih IP naslovov in kdaj je bilo dostopano do tvojega email računa. Tako lahko preveriš, če se časi in IP naslovi ujemajo s tvojimi dostopi.

Ali imaš statični ali dinamični IP naslov pri svojem internetnem ponudniku? Ali preko tvojega IP naslova do interneta dostopa še kdo – t.j. imate več uporabniških računov na istem računalnku ali več računalnikov za ruterjem?

Vsekakor ti svetujem da svojih gesel ne tipkaš na javnih, službenih ali tujih računalnikih. Tam je precej enostavno priti do njih.

___________________________________________________________________________ Za dodatne nasvete s področja računalništva me lahko kontaktirate preko podpora@lems.si ali na http://www.lems.si

Sistemc, hvala.
Samo še eno vprašanje: ali sta lahko istočasno dva na istem gmailu, iz različnih računalnikov, seveda.?Ali morda prvega “vrže ven” ko se prijavi drugi, oz. se morda drugi ne more prijavit, če je nekdo že gor.
Ker, ko gledam zadnji obisk, se ure približno ujemajo, 20 min je razlike od mojega obiska in navedenega.Bom pozorna še na IP.

ne, ne vrže nobenega ven. samo kot je napisal sistemc spodaj se ti napišejo IP in če sumiš, da kakšen IP ni tvoj oziroma iz tvojega računalnika si se morda na gmail vpisala iz kakšnega drugega računalnika ali pa kdo dostopa do tvojega gmaila.

zamenjaj geslo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close