Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija facebook nekaj čudnega…

facebook nekaj čudnega…

Jaz sem danes hotela na facebook-u poiskat eno osebo in tako kot vedno sem v google-ovem iskalniku vpisala ‘ime priimek on facebook’ in mi je ven vrglo nekaj zadetkov. In sem kliknila prvega, nakar mi najprej odpre en okenček češ, da je moj računalnik okužen… in kliknem ok in se mi odpre ena stran, zdaj se ne spomnem točno katera, nekaj kao en ‘the best antivirusni’ Na tej spleti strani pa kao, da imam polno virusev in, da ta antivirusni čaka na brisanje teh virusov. Zraven je bil pa moj ip. Skratka meni nič jasno. Zaprla sem to stran, ker vem, da virsov nimam, imam vklopljen požarni zid. Nato pa sem še pregledala s svojim antivirusnim in ni našlo nič.
Kaj bi ta stran lahko bila?
Zakaj se je namesto facebook-a odprla ta spletna stran oziroma okno kot da je moj računalnik okužen?
Stran je bila podobna kot microsoftova stran za posodabljanje, le da to ni bila microsoftova stran, naslov strani je bil nekaj v zvezi ‘best antivirus’…

obvezno preglej še z malwarebytes http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button
ali ad-aware

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close