Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija facebook – nehoteno prijavljanje

facebook – nehoteno prijavljanje

takole je.. malo prej odprem svoj mail račun in vidim štiri nove maile od facebooka.
prvi mail pravi: “Dobrodošli na facebooku”
drugi mail pravi, naj kliknem na neki link, da zaključim proces aktivacije.
tretji in četri mail pa “obveščata”, da sta me dve osebi (meni čisto neznani) že dodali za prijatelja.
vse to v razmaku nekaj minut.

problem? jaz se svojim mailom sploh nisem nikamor prijavljal! in sploh nisem na facebuku.
ni mi jasno.. očitno se je neka oseba z mojim mailom skušala prijaviti na facebook. sklepam, da je možno dvoje: ali nekdo nalašč “nagaja” in je uporabil moj mail pri poskusu prijave, ALI pa se je nek moj soimenjak želel prijavati na facebook in se je recimo zmotil, ko je vpisoval svoj mail (mogoče je razlika v najinih mailih v kakšni piki ali vezaju med imenom in priimkom); tako da so zgornji maili pomotoma prišli na moj mail naslov…
ali ima kdo podobne izkušnje ali znanje o tej zadevi?
meni se zdi možna opcija, da se je nekdo zmotil.. ampak potemtakem mi ni jasno, zakaj sta “me” tisti dve osebi “že” potrdili kot prijatelja (kot piše v mailu)… kako bi to pojasnili?
aja, jasno je, da nisem kliknil na nobeno povezavo v tem mailu.. in upam, da to pomeni, da ta profil ni aktiviran – dokler ne klikneš na to povezavo, ki ti jo FB pošlje na mail.. je tako? – ampak spet vprašanje: zakaj sta me dve osebi potem potrdili?
je vseeno možno, da gre samo za napako, in mi nihče nima namena ustvariti lažnega profila?

za morebiten odgovor vnaprej najlepša hvala.

Najbolje, da pišeš na Facebook podporo in da preverijo zadevo, če se sploh nisi dotikal facebooka. V prvi vrsti pa spremeni geslo tvojga e-mail računa…

Imaš vprašanje, ki bi ga rad zastavil? Ali odgovor na že objavljena vprašanja? Obišči vprasanjainodgovori si

hvala.
kje pa najdem njihov mail naslov?

Upam, da ti bo ta stran v pomoč, mislim, da bi jo moral tudi videti, saj je odprta, kolikor vem

https://www.facebook.com/help/434138713297607/

lpB

hvala 🙂
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close