Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Facebook miljontič – poslovni profil

Facebook miljontič – poslovni profil

Ker na moško-ženskem čveku ni kaj dosti odziva, bom vprašanje postavila še tukaj… mrbit bo kaj več sreče… 🙂

Torej,copy-paste.

NE, nimam profila na Facebooku, niti ga nočem, vseeno pa naj bi naredila business page za firmo kjer delam… pa mi par stvari ni jasnih (ko sem bila, sem bila bolj myspace usmerjena)… se že vnaprej opravičujem za nevednost…

Torej, prebrala sem, da naj oseba ne bi imela več profilov, a hkrati pa naj bi bila varianta, da si poslovni profil naredim prek osebnega profila… eno brez drugega naj bi bilo možno, sam, glede na to, da iskalnik poslovnega ne najde, bi bilo bolj pametno imeti tudi osebnega? (?!)

Potem – pri poslovnem ne moreš “pridobivat” fenov – to pomeni, da se samo čaka kdaj bo kdo slučajno prišel do tega profila?

Če naredim najprej osebni profil in nato poslovnega – je lahko razvidno, da je delo prišlo izpod moje tipkovnice? Nisem ravno navdušena nad idejo, da bi bilo tam moje ime in priimek, če pa dam ime firme, pa kršim pogoje, ne?

Ker nekak sem že začela delat poslovnega, pa se mi zdi vse kr neki in bi najraje zbrisala pa začela znova…

A je kaka bistvena razlika (prednosti/slabosti) med fan pagom al pa business pagom?

Bi bila zelo vesela, če bi mi lahko kdo osvetlil to temo, ker sem že kr mal zgubljena… myspace je bil bolj simpl!! :S

Hvala za pomoč že vnaprej!

Bad ideas indicate an open mind...

Malce preberi

http://www.allfacebook.com/2009/06/facebook-business-account/

oz.

http://lmgtfy.com/?q=facebook%2Bbusiness%2Bprofile 🙂

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hvala klemenxx, tudi za mal heca… 🙂 Ja, ne boš verjel, to stran sem že našla in prebrala pa še kakšno drugo tudi in vse faq in VEM, da je možno naredit profil brez osebnega… prav to trenutno delam…

Mene je bolj zanimalo pro et contra, business, osebni, fan page, mogoče celo iz osebnih izkušenj? Ker teorijo sem že predelala, ampak mogoče pa obstaja kak hakeljc… sej ne škodi, če človek vpraša, ne… 🙂

(in btw, ta drug link je super! :))

Bad ideas indicate an open mind...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close