Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Facebook- lahko spremeniš ime?

Facebook- lahko spremeniš ime?

Živjo,

a ve kdo, če se lahko spremeni ime v facebooku..? SEm poskušala pod settings, pa mi ni uspelo..

Ne bi rada imela več svojega pravega, saj imam vse prijatelje že v kontaktu in ne želim širiti mreže!

Hvala

Zgoraj v modrem okvirčku klikni “settings”. Nato pojdi na “account settings” in ko to klikneš se ti prikaže tabelca. Čisto na prvem mestu imaš opcijo “name”. Tu spremeniš ime.

Hvala vseeno,

čeprav sem to že delala, pa mi ne prime- tam kjer piše “Display full name” ne morem spremenit (ne morem priti v polje, da bi v njem tipkala)!

Bi morala kje drugje?

nato moraš malo počakati, da ti odobrijo spremembo (lahko traja tudi par dni)

tisto “display full name” zaenkat ne rabiš nič spreminjat, samo v spodnjih okencih spremeniš, shraniš in počakaš, da ti spremenijo

Ja, vendar če je ne morem vtipkati, kako mi jo bodo spremenili?

Ali mogoče napišem spodaj še enkrat novo ime in se potem v to spremeni?

Nad imenom maš gumb “change”. Morš najprej tega kliknt.

Hvala, vendar še vedno ne gre.

Do full name ne morem pridt, ker mi ne pusti pisat noter. Želela bi, da bi ostalo le moje ime, brez priimka. Če ga spodaj pod surname izbrišem, mi napiše da saj to že je moje ime!

Oh joj no!

Če imaš vse prijatelje v kontaktu, potem pač ne sprejmeš več ostalih, ki ti ga bodo ponudili. Noben ti ne bo zameril, če ni tvoj prijatelj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pozdravljeni…jaz pa sem presegla limit spremembe imena na facebooku in ne vem kaj naj naredim da bi si lahko ime spet spremenila nazaj v svojega pravega…sedaj imam lažnega oz. svoj vzdevek…ali se kdo spozna na to in mi pomaga??

Kako se pa spremeni jezik na FB-ju? -.- ker sm neki kliknala in mam zj u angleščini ko grem pa tm na nastavitve pa mi ne kaže da je možen slovenski jezik ;//

bucaa- Jezik lahko spremeniš tako da greš pod ”nastavitve računa” in potem čist ospodi ti piše ”Jezik” klikneš gor in tam poiščeš slovenščina in klikneš ”Shrani Spremembe” !! 😉 Zdaj pa bi jst neki tudi vprašal! kako se spremeni ime na facebooku ?

bucaa- Jezik lahko spremeniš tako da greš pod ”nastavitve računa” in potem čist ospodi ti piše ”Jezik” klikneš gor in tam poiščeš slovenščina in klikneš ”Shrani Spremembe” !! 😉

prednisone daily use purchase prednisone no prescription order prednisone from canada
https://prednisonet.online iv prednisone
prednisone 60 mg cost of prednisone tablets prednisone pill 10 mg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close