Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Facebook in njene nastavitve!

Facebook in njene nastavitve!

Pozdravljeni

Glede na to, da ne hodim veliko na tale facebook…sem pa pred kratkim naredila nekaj kar še sama ne vem kaj..pa se ukvarjam že cele pol ure stem, da bi popravila.
Namreč… igrala sem farmville potem pa sem nekje skrila vse objave od farmville… tako da mi sploh ne pokaže na zidu kaj se dogaja. Ne pokaže mi tudi od prijateljev če rabijo kako pomoč itd. Ne vem kje naj to odklukam.. mislim pa ,da sem skrija to aplikacijo iz mojega zida. Ker veliko prijateljev igra to igrico… pokaže pa mi nikoli nič od nje..tako, da ko pridem gor ni nikjer nič od farmville..
Upam da se kdo spozna na to bolj kot jaz 🙂

Lep pozdrav

Pejt na uporabniški račun -> nastavitve zasebnosti… pol pa pri aplikacijah in spletnih straneh klikni uredi nastavitve in tam ured tko ko ti paše.. če to ni to pa poglej še listo blokiraih ki se nahaja zraven…

verjetno si blokirala objave
moraš imet nastavljeno na vroče novice, potem greš čisto dol do konca strani in klikneš nastavitve in se ti pokaže, kaj imaš blokirano.

pač odstrani fv od tam.

hvala vam

sem že uredila

Lp

Pozdravljeni,
jaz imam isti problem vendar nimam možnosti izbire teh vročih novic, tako da ne morem priti do konca objav sploh. :/

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close