FACEBOOK-BREZ VEZE
ojla, jest sm se pa registrirala na FACEBOOKu in mi je čist brez veze.Zdej sem se pa hotla pobrisat, ne odjavit, ampak odregistrirat, pa ni nikjer nobene opcije, sploh ne najdem da bi se lahko.Mi gre tale facebook ful na živce, čist brez veze, grem rajš s prjatlco na kufe, pa v kino, al pa na sprehod, kukr pa viset na nihovi stran…no lepo prosm za pomoč-kako jih skinem za zmeri
Meni je tudi čist brez veze guglija spraševati tisto, kar bi ga lahko tudi ti, ampak…. naj ti bo 😉
Vaš link
Citat:
“Zaskrbljenost se je pojavlja tudi zaradi težavnosti, ki jih je imel uporabnik, če je želel zbrisati svoj račun oz. profil s spletne strani. Na začetku je Facebook svojim uporabnikom dovolil le deaktivirati njihove račune, to pomeni, da sicer njihovi profili na spletni strani niso bili več vidni, vendar pa so se spremembe, ki so jih ti uporabniki kasneje naredili na strani, še vedno shranjevale na strežnik. To je motilo uporabnike, ki so želeli svoj račun trajno izbrisati. Februarja 2008 je Facebook spremenil politiko glede brisanja računa uporabnikov – od takrat lahko uporabniki kontaktirajo Facebook in zaprosijo, da se njihov račun trajno izbriše.”
Sicer pa.. verjetno ti dovoli spremeniti / izbrisati svoje kočljive podatke ?
Link do deaktivacije je morda tudi ta : Vaš link
Napisal: miškaa
Datum: 18.12.2008 18:47
ojla, jest sm se pa registrirala na FACEBOOKu in mi je čist brez veze.Zdej sem se pa hotla pobrisat, ne odjavit, ampak odregistrirat, pa ni nikjer nobene opcije, sploh ne najdem da bi se lahko.Mi gre tale facebook ful na živce, čist brez veze, grem rajš s prjatlco na kufe, pa v kino, al pa na sprehod, kukr pa viset na nihovi stran…no lepo prosm za pomoč-kako jih skinem za zmeri
——————————————-
SI ŽE V BAZI CIA!!!! KONEC JE S TABO! S.W.A.T TE ŽE IŠČE!
Forum je zaprt za komentiranje.