Najdi forum

F-Secure 2011 – Novo

V naši spletni trgovini https://trgovina.over.net/product.php?productid=17547&cat=0&page=1 lahko kupite F-Secure 2011 popolno internetno zaščito že za 53,90 €, če pa ste doma trije računalničarji pa ga dobite že za 59,90 €.

Ivan

meni se zdi, da je malo drag, na netu je veliko zastonjskih

jože

itak je drago..Na net-u jih dobiš velik free verzij ki so odlični zakaj bi metu denar za 1 leto licence…

Free verzije so za osnovno zaščito pred virusi, hkrati pa ponavadi še spremljajo zbiranje podatkov o nastalih grožnjah, pa še iskalne vrstice v brskalnikih rinejo zraven, da drugi izvedo kaj vi iščete po netu. Nič ni zastonj.

F-Secure 2011 ima poleg antivirusa tudi iskanje groženj vohinskih programov, starševski nadzor, požarni zid, skeniranje el. pošte v realnem času, odstranjuje neželeno pošto.

Free antivirusi so običajno free samo za posameznike – ne za pravne osebe (s.p. vključeni!). Veliko firm se spreneveda s free antivirus programi, čeprav so v prekršku.

Sicer pa je stvar taka, da če vam je čas poceni in podatki malo ali nič pomembni, je čisto vsak antivirus dovolj dober. Če vam pride nekdo popravit vaš PC, ker ste šparali 20 do 50 evrov, vas bo to zlahka stalo ravno tega denarja ali več. Da ne omenjam vse nejevolje, etc.

Eh, McAfeji, F-Secureji, Kasperskiji, Simanteki, Bitdefenderji in kar je še podobne šare, vsi ste popušili na desktop PCjih sedaj, ko je Microsoft izdal zastonj svoj Security essentials.

___________________________________________________________________________ Za dodatne nasvete s področja računalništva me lahko kontaktirate preko podpora@lems.si ali na http://www.lems.si

MSE je zastonj za posameznike in menda za zelo male firme (z malo računalniki). Je presenetljivo nepožrešen, ampak ni neposredno primerljiv z velikimi, saj podpira samo osnovne stvari – žal je danes za varen internet potrebno kaj več kot preiskovanje datotek na disku. Pa antispyware manjka, ker hoče imeti kar Windows Defenderja, etc.

Ima pa dobro ceno, če uporabnik ustreza.

Preizkusil sem osnovni F-secure AV program, ki je za 3o dni free. Kmalu me je presenetilo, ko je med pregledovanjem kar sam – brez opozorila ali vprašanja – zbrisal nekatere datoteke, ki zagotovo niso virusi. Skratka, hvala za tak program! Če bi bil dober, ga ne bi bilo treba reklamirati tukaj na tem forumu.

Kaj ti je pa zbrisal?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close