Najdi forum

EZ firewall in Azureus

Pomoč, prosim………povezavo na net imam osnovni ADSL, modem Callisto 821 (kar pač Siol da), routerja ne, ker imam samo ta računalnik..
Je potrebno pri firewallu (e-trust) kaj posebej nastavljati, za router je bilo povsod rečeno “odpri porte…”, da gre download z Azureusom čim hitreje.
Saj mi gre, le da ni ravno hitrost, s katero bi se lahko hvalila :((
Če ja, kako in kje to naredim, če pa ne, se bom pač sprijaznila!

PS: Firewall v XP imam izklopljen.

PPS: Frecce tricolori v živo so UUUAAAUU (jutri, ko bo šlo zares, bodo še boljši!) Kaj igrice z letali, v živo se gre :))

Mislim da moraš imeti za Azureus odprt port 6881, katerega odpreš na Firewallu.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Potem bo OK, če mi FW napiše
“javaw.exe listening to ports TCP 6881,6969,6880, UDP 8008,1900” ??

Saj niti ne vem, kje naj bi prenastavljala 🙁

LP!

Klemenxx, ti si zlata grdoba :-)))
Tvoji nasveti so zlata vredni!

Ja samo na fw, moraš tudi imeti port za njega samo 6881 – tcp, ker pač samo tega on uporablja.

Drugače imam pa podpis Grdoba (z velikim G), ker me je ena damica tako imenovala, pa mi je pač to vse skupaj ostalo.
Je pa res, da kot sem že omenil moji nasveti niso vedno najbolji (ima še kdo drug bolje), pa pustiva to.
Po drugi strani sem pa najbrž najbolj Ugly Face na celotnem forumu :))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ne bo nič boljše, to je reklama. Jutri imajo dva nastopa; v S G in na tromeji
blizu Rateč. Če bo jutri popoldan nizka oblačnost jih sploh ne bo.
Bil sem v SG in so bili res dobri.

So bili, dobri so bili, čeprav so nas potegnili malo za nos in so bili več kot uro prej, kot pa po sporedu…
Meni ni bilo panike, smo si naredili doma na dvorišču piknik in jih gledali :))
Sedaj pa dežuje in spet visim tule…

Deževen pozdrav vsem skupaj!

Sem skoraj popiz…..,ko sem se ob pol treh peljal proti letališču in so tricolori ravno odhajali…Kur… pa taka organizacija.150 km brez veze vozit…Da jim ……..mamico!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Če gre dol, gre dol, potem ni fora v firewall-u.

Kako imaš nastavljene ostala parametre program, to poglej, ker navadno ti odjemalci precej zmanjšajo download, če imaš nastavljen nizek upload.
Mislim, da je nekje faktor 1:5, se pravi če hočeš 100kbit/s imet downloada moraš 20kbit/s dat uploada. Pa še nekaj, je torrent dovolj dobro seed-an, se pravi, da maš od koga za dol vlečt? Pa nekatere strani zavirajo leacherje, ker niso zaželjeni, bo treba seed-at, pa poskrbet za ustrezen ratio. Pa nekateri ponudniki (za Siol ne vem) malo zavirajo prmet na standardnih portih, bo treba preklopit na druge.

Beri malo navodila, maš povsod na teh straneh razne FAQ-je, itd…

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close