EYELINER po zgornji veki
Spoštovana!
Prosim, svetujte mi o problemu:
ob zgornjih trepalnicah si z eyelinerjem rišem črto. Vendar- tekom dveva se mi (zaradi zapiranja oči) le-ta zmaže po zgornji veki.Kot da se črta ne bi posušila. Imam pa veke malo bolj povešene, če se lahko tako izrazim.
Kaj lahko storim? Probala sem že več različnih znamk, a vedno isto.
HVALA za odgovor!
Pika
huh meni se isto dogaja…pa ne z eyelinerjem,,ampak če je namažem z črnim svinčnikom za oči,na veke pa recimo roza senčilo za oci..in tekom dneva se mi oboje zamaze..ce se z eyelinerjem se sicer se ne razmaze,vendar je tako mocen da se ga ne da dobro sprati..skratka črni svincnik pa imam firmo astor ali pa manhatan…kot tudi sencila za oci..ocitno sta res tako nekakovosta da se mi vse razmaze huh!
Lep pozdrav!
Večino naštetih proizvodov sicer poznam in sem jih tudi sama uporabljala. Moram priznati, da se mi črta ni razmazala. Verjetno se vam črta razmazuje predvsem zaradi “povešene” veke. Poizkusite si preden nanesete eyeliner, veko namazati z pudrom v prahu. Tako boste predhodno fiksirala podlago. Verjetno se vam črta razmazuje tudi zaradi mastne veke in predhodno nanesene podlage-pudra.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.