Najdi forum

eye liner

Ellen Betrix je imela včasih zelo dober eye liner (kot nekakšen tuš v obliki svinčnika). Mislim, da ste bili vi uvoznik. Zanima me, kje bi ga lahko dobila (LJ).

Lep pozdrav!

Žal Ellen Betrix ne boste dobila več na prodajnih mestih.

Ellen Betrix in Max Factor sta se pred dobrimi dvemi leti združila, vendar pa sta blagovni znamki razdeljeni po Evropskih trgih.

Na germanskem trgu boste na prodajnih policah zasledila Ellen Betrix, medtem, ko boste isti proizvod Ellen Betrix na romanskem trgu, pa tudi v Sloveniji, dobila kot Max Factor.

Upam, da me razumete. Isti proizvod-dve različni blagovni znamki.

Žal boste morala izbrati eye-liner druge blagovne znamke. Osebno sem zelo zadovoljna z eye-linerji blagovne znamke IsaDora.

Lep pozdrav!

Nada

Mene pa zanima kako se sploh uporablja?

Tiny!

Eyeliner je črtalo za oči, ki je lahko v obliki svinčnika ali pa ga s čopičem nanašamo na veko. Z eyelinerjem povlečemo tanko črto tik ob trepalnicah na zgornji veki. Včasih lahko tudi na spodnji.

Črta na veki naredi lepšo obliko očesa. Oko lahko z eyelinerji povečamo, zmanjšamo ali pa privzdignemo ( predvsem je uporaba eyelinerja priporočljiva pri povešenih vekah ).

Nanos eyelinerja je nekoliko zahtevnejši, kajti zahteva enakomerni nanos črte, predvsem pa se vam ne smejo tresti roke 🙂

Ampak vaja dela mojstra.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close