Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek exxx123, Ksiht, respect,…II

exxx123, Ksiht, respect,…II

Dobro jutro vsem….

Danes pa zgleda, da bo dober dan….petek….;))))))))))))….čeprav jaz še delam jutri…..cel dan….;((((((((((….

Potem pa…..saj veste…;))))

Ko boste odprli očke, pa le pridno pišite čebelci…..;)))))))))))

jutro…………..
mam še na pol zaprte…..

ksiht bo pa spet okol 12 k seb pršeu……
heheheh

pa drgač……

me zanima kdaj nas bo primož nakuru da to ni chat…..

A mislš, da nas res bo?…..oops…..;)))))

Jaz sem čist v pogonu…..zdaj že počasi odštevam dneve do odhoda na morje…..;))))

Sem hotla včeraj vsaj približno kaj spakirat, pa ni uspelo…..jutri ne bom imela časa, ker sem cel dan v službi, po službi pa šibam na vikend….da se končno malo naspim…..;))))….pred dopustom….ja, danes pa nakupi z družbo….za na morje…..ker gremo v apartma, bomo vso hrano s sabo peljali…..

včeraj sem končno zlikala…..;))))

Ja, Ksiht bo verjetno red okoli poldneva prišibal na forum…..;))))….sem vidla, da je imel včeraj kar dosti dela…..pa le nista bila toliko osameljena na forumu……dve gresta, pride tretja…;))))…..nikoli dolgčas…..;)))))))

hehehehe,
včeri je mel ksihr res velik dela…….

mi smo šli pa včeri poskušat kero vino bomo vlekl na piknik………
heheheh
se ni najbolš končal…….
hahahah

dons je pa tud en kup opravkov…..
peezda….
sploh ni tko enostavn zorganizirat piknika za 40 ljudi……
a kej veš…..
prbližn kulk mesa je treba……
zadeva bo trajala cel dan…..aja….
pa tko ……..to bo piknik gremo-se-ga-ubit………
se prav…..velik pjače…..pa hrane kr neki (za popivnat vs alko)

40 ljudi?….to pa ni tako malo…..velik sreče z organizacijo….

odvisno od mesa…..kaj boste pa pekli?…..jaz ponavadi za piknike računam kar po pol kile na glavo….od tega je malo čevapčičev, pleskavic, kotletov, belega mesa (piščanc al pa puran) in ražnjičev…..pol pa še malo zelenjave in kruh…..lohk je pa tud kaj za grickat…..slanega…..potem paše pit…;))))))))

očitno ste potem včeraj dobro sprobali vino…..čeprav se ga mora na pokušini pljuniti ven….;))))….saj vem, ga je škoda….;)))))

hehehehe
smo se odločil da bomo samo čepapčiče, raznjiče, pa pivske klobase……. z vsem ostalim je preveč dela……že za pečt, kaj šele za jest……
sam pol kile je kr mal mal……. sploh k bomo večkrat jedl……

pokušanje ja……..
pismo……
poznam en kup oštirjev (posledica razigrane mladosti) pa vsak ma najbolšga…….
pa če grejo trije tipi poskušat vin …….hehehehehe….. u tazadn oštarij smo še za jest dobil…….heheheh, smo megl res ze bogi zgledat…..

no… u bistvu še zdej ne vemo kerga bomo……
da bi ga ven plunu ?
halooooooooooo!

Ja, potem bo pa res premalo pol kile…..mi je malo ušlo, da boste večkrat jedli…..

Saj sem ti napisala, da ga je verjetno škodaj ven pljunit….;)))))

A boste belega ali rdečega…..meni je beli boljši…..ponavadi so bolj sladki…;)))))))

hehehe obojnega……

to se folk kr neki zmišluje kwa bi piu……

smo naredl napako k smo kao neki spraševal kwa bi kdo……

jest vina drgač ne pijem ………, sam tko ob kakšni večerji……
žurke pa……..starter je pivo pol gremo pa na višje oktane…….

No, saj, če sem odkrita tudi jaz raje pivo spijem…..vino, če ga že moram, pa raje belo…..

Ja, sem že ugotovila, da je najslabše spraševati kaj bo kdo pil….potem lahko kupiš vsakega po malo…..no, jaz zdaj za piknike in ostala druženja priskrbim vino, pivo in sok…..pa včasih še kakšnega “ta kratkega”……pa se vedno kdo najde, ki bi pil pa kaj drugega…..saj veš, sto ljudi, sto čudi….;))))))))

Ej, a jutri imate piknik?…..na kakšnem luštnem placu, ali pa kar doma?

ja. smo zrihtal en piknik plac
pa še ful pocen smo ga dobil…..
mamo fuzbal plac, odbojko, balinišče (!!!!!!) heheheh
pa še za prespat majo…….
zravn enga planinskega doma…… na gorenjskem……

ej, to je pa super….fino…..si kar predstavljam…..narava….verjetno je res lepo, ne?….pa še malo rekreacije zraven…..ti, potem boste pa rabili veliko alkohola…..saj, če boste zraven še kaj igrali, bo kar izpuhtel ven…..;)))))…pa praviš, da mora biti piknik do konca…..;)))))…..

obesi tablo, prepovedano igranje…..kdor poskusi, spije deci…..;))))….veš, kakšna gužva bi se nabrala…..;)))))

spla boste pa verjetno bolj malo…..ampak super, da imate to možnost….you never know..;))))))

spanje je bil pogoj…….. glede na to da je piknik plac oddaljen 40 Km od doma večine……..

drgač pa, sej bi napisal kulk pjače mamo……ampak si ne upam……..
aja, pa še u štacun smo se zmenil da nam bojo računal sam tist k bomo spil…..ostalo vrnemo………….ZAKON…….

Ksiht je dons orto zgodn… Sicer pa, al to al pa obrite muce pa zataknjeni tamponi… Kakšna j pa razlika?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Dobro jutro……zgoden?……ti kar zavidam, ker lahko tako dolgo spiš….jaz pa moram ob šestih vstajat…..zamenjaš z man?…..vsaj za eno noč…..;))))…please…;)))))

Ni problema. Ti samo povej kje spiš.

ne upaš?…..me bo vrglo po tleh?….;))))))))….

40 km…..no, saj to je pa že pošten izlet…..kul….;)))))))….jaz bi tud….;)))))))

Ohooooojjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heellloooooooooooo….;)))))))))))))))))

Ne vem, če bi ti res….;))))))))))))))…..bom še premislila….;))))))))))

Ti kr premisl… sicer pa ne vstajam tolk pozn, sam zjutri skuham tak kufe, da ga je treba dve ure pit…

brjutr…

Aha…..imaš svoji dve urci….lepo….;))))))))))…..za tak kafe, dobr mislim, si je res treba cajt vzet…..pa najboljš ga je sam pit….a ni tko?….;))))))))….ali se mogoče motim?….

Motš se. Neki cajta je fajn, pol se pa naveličaš. Je dolgcajt če te nben ne sekira.

saj v tem je fora….da te pri kavi noben ne sekira…..;)))))….no, vsaj jaz hocem pri kavi mir…..potem pa…..

OOO ….končno petekkk…juhejjjjjjjjjjjj…morjeeeeeeeeeeee….
Ksiht Jutro!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close