exxx123, Ksiht, respect,…II
A mislš, da nas res bo?…..oops…..;)))))
Jaz sem čist v pogonu…..zdaj že počasi odštevam dneve do odhoda na morje…..;))))
Sem hotla včeraj vsaj približno kaj spakirat, pa ni uspelo…..jutri ne bom imela časa, ker sem cel dan v službi, po službi pa šibam na vikend….da se končno malo naspim…..;))))….pred dopustom….ja, danes pa nakupi z družbo….za na morje…..ker gremo v apartma, bomo vso hrano s sabo peljali…..
včeraj sem končno zlikala…..;))))
Ja, Ksiht bo verjetno red okoli poldneva prišibal na forum…..;))))….sem vidla, da je imel včeraj kar dosti dela…..pa le nista bila toliko osameljena na forumu……dve gresta, pride tretja…;))))…..nikoli dolgčas…..;)))))))
hehehehe,
včeri je mel ksihr res velik dela…….
mi smo šli pa včeri poskušat kero vino bomo vlekl na piknik………
heheheh
se ni najbolš končal…….
hahahah
dons je pa tud en kup opravkov…..
peezda….
sploh ni tko enostavn zorganizirat piknika za 40 ljudi……
a kej veš…..
prbližn kulk mesa je treba……
zadeva bo trajala cel dan…..aja….
pa tko ……..to bo piknik gremo-se-ga-ubit………
se prav…..velik pjače…..pa hrane kr neki (za popivnat vs alko)
40 ljudi?….to pa ni tako malo…..velik sreče z organizacijo….
odvisno od mesa…..kaj boste pa pekli?…..jaz ponavadi za piknike računam kar po pol kile na glavo….od tega je malo čevapčičev, pleskavic, kotletov, belega mesa (piščanc al pa puran) in ražnjičev…..pol pa še malo zelenjave in kruh…..lohk je pa tud kaj za grickat…..slanega…..potem paše pit…;))))))))
očitno ste potem včeraj dobro sprobali vino…..čeprav se ga mora na pokušini pljuniti ven….;))))….saj vem, ga je škoda….;)))))
hehehehe
smo se odločil da bomo samo čepapčiče, raznjiče, pa pivske klobase……. z vsem ostalim je preveč dela……že za pečt, kaj šele za jest……
sam pol kile je kr mal mal……. sploh k bomo večkrat jedl……
pokušanje ja……..
pismo……
poznam en kup oštirjev (posledica razigrane mladosti) pa vsak ma najbolšga…….
pa če grejo trije tipi poskušat vin …….hehehehehe….. u tazadn oštarij smo še za jest dobil…….heheheh, smo megl res ze bogi zgledat…..
no… u bistvu še zdej ne vemo kerga bomo……
da bi ga ven plunu ?
halooooooooooo!
No, saj, če sem odkrita tudi jaz raje pivo spijem…..vino, če ga že moram, pa raje belo…..
Ja, sem že ugotovila, da je najslabše spraševati kaj bo kdo pil….potem lahko kupiš vsakega po malo…..no, jaz zdaj za piknike in ostala druženja priskrbim vino, pivo in sok…..pa včasih še kakšnega “ta kratkega”……pa se vedno kdo najde, ki bi pil pa kaj drugega…..saj veš, sto ljudi, sto čudi….;))))))))
Ej, a jutri imate piknik?…..na kakšnem luštnem placu, ali pa kar doma?
ej, to je pa super….fino…..si kar predstavljam…..narava….verjetno je res lepo, ne?….pa še malo rekreacije zraven…..ti, potem boste pa rabili veliko alkohola…..saj, če boste zraven še kaj igrali, bo kar izpuhtel ven…..;)))))…pa praviš, da mora biti piknik do konca…..;)))))…..
obesi tablo, prepovedano igranje…..kdor poskusi, spije deci…..;))))….veš, kakšna gužva bi se nabrala…..;)))))
spla boste pa verjetno bolj malo…..ampak super, da imate to možnost….you never know..;))))))
Forum je zaprt za komentiranje.