Najdi forum

Explorer in Mozilla

Dragi pomagalci…

Doma imam mlinček ki ima XPje in za net explorerčka. Ker so mulci vsak dan večji je moja baby instalirala gor nek družinski filter, jaz sem se pa dal dol mozillo firefox in svoje reči gledam prek nje.

Ker je ADSL prek SIola imam nameščen njihov paket zaščite, se pravi une reči, spam, firewall, antivirus itd…od Bit Defenderja.
Zloudan in nameščen je bil takrat prek explorerja, zdej me pa zanima kmečko vprašanje.

Ker tisti firefox uni družinski filter prav nič ne moti in veselo surfa kjer hoče…se bojim da ne bi slučajno to bilo tudi z antivirom ???
Mislim da bi slednji kej “izpuščal” kar se tiče firefoxa ??

Podvprašanje pa je…kako narediti, če se sploh da…da bi po vsaki “uporabi” firefoxa, se slednji ne “beležil” v tisti hitri seznam, ki ga odpremo na gumb start ???

Bom hvaležen za odgovor.

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Brez skrbi, antivirusniki, firewalli ipd delujejo neodvisno od browserja za razliko od filtrov, ki so nameščeni kot vtičniki ali dodatki k browserjem (zato potrebuje vsak browser svojega)

Hitri seznam?? Misliš zadnje odprte dokumente (My Recent Documents)?

Ne, Hmmmm, mislim na Start menu, če greš za “customize” start menu (desni klik na gumb start, lahko uredim zgolj velike ali male ikone, št programov ki se mi “narišejo” v start menu, lahko počistim listo zadnje uporabljenih….ne morem pa naredit tega, da bi se nek program, potem ko ga uporabim, tu sploh ne narisal.

Ampak….to z antivirom je pomembneje in hvala ti za odgovor.
Če boš kaj pogruntal tudi s tem pa ti bom hvaležen.

LP

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close