Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Evrovizija

Evrovizija

mah dejte no že s tem dvema šemama. fušala je čisto dobro iz danske al od kje, ki je bila našemljena v indijanskega poglavarja, pa tudi ni prišla naprej.

Nimaš pojma, od kje je, ne kaj je pela, ne kako je bila oblečena, pela je pa dobro? lol

dvojčici brusnik,

oh, kako lahko rečeš za dvojčici Prusnik nekaj tako grdega.

Nimaš pojma, od kje je, ne kaj je pela, ne kako je bila oblečena, pela je pa dobro? lol[/quote]

spremljala sem bolj z enim učem in s pol ušesa (preventiva pač). mladenka nekje iz severa je pela pesem o ljubezni iz otroških dni, kako sta se šla kavboje in indijance. oblečena je bila kot indijanski poglavar, ker seveda nima pojma o tem, da perjanic niso nosile ženske, pela je tako slabo, da je bolelo srce, pa malo se mi zdi, da je škilila. Torej hojladri hojladrom letos razen pri Turkih (pa še to po moje zaradi močne imigracije) ni palil. dvojčici se bosta morali še malo obrusiti. Eva je bila nevpadljiva, ampak vsaj sramote ni delala po Kavkazu al kje so že bili.
Naši bi se tudi že lahko odvadili, da prelepe mladenke oblečejo v šemo in ji dajo peti pesem za eno staro babo. Uspelo jim je skriti vse Evine atribute.

Sadni, svaka ti čast.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close