Evrovizija – kdo bo močnejši
Sedaj se pa pravi boj med dijasporami zares začne. To pot bo bitka za mikrofonom, na srečo. Da vidimo koga bo sloga rešila oz. kateri od ex yu narodov bo najboljši. Sem štejem tudi šiptarje, ki bodo glasovali za Albanko, ki se mi niti ni zdela tako slaba. Makedonija ni v finalu, kajne? Kosovo pa tudi še ne sodeluje? Torej: Bosanci, Hrvati, Srbi?
Hofer je sicer skušal vnest nekaj drugačnosti? svežine??? mladostne razposajenosti???? pa je stopicljal le na poceni žaljivkah. Če je to vse kar premore…bolje bi bilo, če bi molčal. Očitno nima trohice znanja o zgodovini Eurosonga, lahko bi povedal kaj o sodelujočih državah ali o državi gostiteljici…
Si že upate napovedat zmagovalca?
Zmago napovedujem Jeleni Tomaševič z Orom. Je fenomenalen komad, Srbi pač slabega komada narest ne znajo ;))
Odlična sta mi Azerbaijanca, super vokala, malo drugačen žanr, krasna sta. Pa Finci so mi všeč, ker poleg balkanske glasbe mi je všeč metal, glasba mojega otroštva in moje mladosti. Zažigajo! Sam za zmago nimajo šans.
Me bo pa konc, če zmaga Švedinja, ki izgleda kot da bi ji kirurg zaj…. plastično operacijo. Glup komad in že 100-krat prežvečen. Armenka je huda, Qele, qeleeeeeeeeee.