Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Evropa komaj čaka, da sprejme te Balkance

Evropa komaj čaka, da sprejme te Balkance

Že sedaj ima impotentna EU kup težav z krotenjem neubogljivih vzhodnjakov, brezuspešno poizkuša z novimi načini delovanja – “Evropa dveh hitrosti”, “jedrna Evropa”, “francosko – nemški vlak”. Britanci so iz tega cirkusa raje pobegnili, sedaj pa naj bi si EU na grbo naložila še nekaj novih balkanskih plemen.

Pa saj niso nori.

ooo… dobro jutro.
evo za zajtrk posoda jagod. češnje že čakajo. pa ti? katero pašteto si boš namazal? vidim da maš deu dons… pa da si fajn razpoložen/a… sej bo no.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Evropa je res impotentna, vendar angleži, ki so poropali naravne resurse, in so bili predvodniki suženjstva ne morejo deliti lekcij. Ne bo dolgo, ko bodo angleži prosili za ponoven vstop v eu, saj niso tako pametni, kot si nekateri mislijo.

Zda, Anglija, in Izrael, bodo nekega dne dobili izstavljen račun za svoje početje.

Zakaj pa mislite, da je tej vladi v interesu, da pride v EU tudi Srbija? Zato, da bo imela v EU-parlamentu še eno somišljenico več za svoj klub skrajno-desničarskih držav. Jaz bi na mestu EU vse po hitrem postopku zabrisala ven, ne pa da jemljem nove, ki znajo samo srat in krast evropska sredstva, s katerimi ustoličijo nove tajkune v svojih državah.

Kdo ve kdo bo takrat v vladi, ko bo Srbija v Eu?Ne bo nobene širitve eu v bližnji prihodnosti, bo treba kar konkretno počakati.V tem momentu se je potrebno ukvarjati z covidom, migranti, in izhodom Anglije iz eu.

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 02.06.2021 ob 11:45

Kdo ve kdo bo takrat v vladi, ko bo Srbija v Eu?Ne bo nobene širitve eu v bližnji prihodnosti, bo treba kar konkretno počakati.V tem momentu se je potrebno ukvarjati z covidom, migranti, in izhodom Anglije iz eu.

V Srbiji menjave oblasti ne bo več. Ko pridejo taki na oblast, si je ne pustijo več vzeti. Putin, Lukašenko, Orban, Erdogan, Vučič – ti nameravajo biti večno na oblasti. In mi gremo po isti poti. Z vsakim nasilno sprejetim zakonom smo bliže.

V teh državah ni več demokracije.

Saj to še ne bo jutri

Širitev EU bo v bližnji prihodnosti za makedonijo in albanijo. Anglija je pa že pred 2 leti iztopila iz EU in je tudi dokončni dogovor bil sklenjen že pred pol leta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close