Najdi forum

Splash Forum Politični čvek evo malo četniške strahopetnosti.

evo malo četniške strahopetnosti.

Ja se zdi da je Hrvaska blj neka patriotska identiteta, pri te kot Srbijaje neka religiozna. Srbska pavoslavna cerkev.
To je Cerkev. Kaj Srbija je kao kot neka Cerkvena drzava? ali kaj takega?[/quote]

Hrvati ste dejansko mešavina Vlahov , Slovencev , Madžarov , Slovakov in Čehov.

Hrvati v Istri , Dalmaciji in Bosni so predvsem potomci Pohrvačenih Vlahov , medtem ko so Hrvati v Zagrebu , Slavoniji in Zagorju potomci Slovencev , Čehov , Madžarov in SLovakov.

Največji del Hrvatov je dejansko Vlaškega porekla , kateri je bil prisiljen od Katoliške Cerkve sprejeti Katoliško Vero in Hrvaško Identiteto.

Hrvaška je dejansko Cerkvena Država in ne Srbija. Na Hrvaškem , če si Rimokatoliške Vere si avtomatsko Hrvat.

Hrvaška je Cerkvena Država. Samo poglej si odnose Hrvaške Države in Rimokatoliške Cerkve med Drugo Svetovno Vojno.

Poglejmo si malo Hrvaške Ustaške strahopetnosti v Srbskem Vukovarju leta 1991 po kapitulaciji Hrvatov:

http://www.youtube.com/watch?v=PposmdCa07E

Hrvaški Ustaši predajejo orožje v civilnih oblačilih. Ustaši so svoje vojaške uniforme vrgli stran in se preoblekli v civile.

Hrvaško Ustaško strahopetnost je videl cel svet ko so se Hrvati oziroma Ustaši predajali JLA v Vukovarju v civilnih oblačilih.

Vukovar je vedno bilo Srbsko Mesto. Vukovar je bilo del Srbije oziroma Srbske Vojvodine.

Dokaz , da je Vukovar Srbsko Mesto , je dejstvo da je Vukovar bil del Srbske Vojvodine.

Zemljevid Srbske Vojvodine:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Vojvodina03-sr.png

O kako so eni nespostljivi.
In kaj mislite dosecti gospod z taksnim nepostljivim izrazi naspoti drugim cloveskim bitjem?

Pri nas v Kratnaiji s vsilje ustavrijeni kot enaki. seveda tudi to je samo vera nas enih (mogoce je to romokatoliczem), ne poznam kaj ucijo v Srbski pravoslavni cerkvi. Kaj ta ne ucjo takh stvari? Da smo vsi ljudje ustarjeni kot enaki.?[/quote]

Moji stari starsi so ziveli cel zivljenje na obmocju kjer je bla jugslavija, in moji strasi in jaz. i so bili v JLa itd.
Kako da mi pote na ne bi blo jasno kaj je na tem geografskem obmocju.?
A samo zato ker nas nativni jezik(matrni jezik ni Slovenski)? smo se mogli v soli uciti Slovensko, tako da tud to znamo sedaj (Slovensi jezik kot tuj jezik). Tao da kako nam potme naj ne bilo nic jasno?[/quote]

Daj ne mi tu nakladat. Ne primerjaj JLA z Četniki. Služenje vojaškega roka v JLA je bilo obvezno , če si hotel ali ne.

Medtem , ko so v Četniške enote stopili v glavnem prostovoljci. V Četnikih med Drugo Svetovno Vojno so bili samo prostovoljci.

Med Drugo Svetovno Vojno so Četniki bili na strani Zaveznikov od začetka pa do konca Druge Svetovne Vojne leta 1945.

Vse do konca Druge svetovne vojne leta 1945 so Četniki bili na strani Zaveznikov še posebej na strani Zahodnih Zaveznikov.

Jugoslovanski Nemci so bili na strani Nemškega okupatorja med vojno v Jugoslaviji 1941-1945.

Ni prav nič čudno , da so Nemški strahopetci pobrali šila in kopita ko se je bližala popolna osvoboditev Jugoslavije od strani Partizanov.

Med Drugo Svetovno Vojno so se Četniki borili proti Silam Osi , proti Nemcem in Italijanom.

Četniki so se borili proti Okupatorji medtem ko so Nemci v Jugoslaviji bili na strani okupatorja in tudi sodelovali z njim.

Kje to v Osjeku in Vukovarju? Slovenska Pozega tam je bila tudi velika vojasnica.[/quote]

Kakšen Osijek in Vukovar? Kakšna Slovenska Pozega? Ali si ti prisebi?

Govora je bilo v 1. Oklepni Diviziji iz Vrhnike , katera je bila del Jugoslovanske Ljudske Armade v Sloveniji.

1. Oklepna Divizija JLA iz Vrhnike nima nobene zveze z Osijekom , Vukovarjem in Slovensko Pozego.

Divizija JLA na Vrhniki , 1. Oklepna Divizija iz Vrhnike je bila del enot JLA v Sloveniji.

Moji stari starsi so ziveli cel zivljenje na obmocju kjer je bla jugslavija, in moji strasi in jaz. i so bili v JLa itd.
A samo zato ker nas nativni jezik(matrni jezik ni Slovenski)? smo se mogli v soli uciti Slovensko, tako da tud to znamo sedaj (Slovensi jezik kot tuj jezik). Tao da kako nam potme naj ne bilo nic jasno?[/quote]

Daj ne mi tu nakladat. Ne primerjaj JLA z Četniki. Služenje vojaškega roka v JLA je bilo obvezno , če si hotel ali ne.

Medtem , ko so v Četniške enote stopili v glavnem prostovoljci. V Četnikih med Drugo Svetovno Vojno so bili samo prostovoljci.

Med Drugo Svetovno Vojno so Četniki bili na strani Zaveznikov od začetka pa do konca Druge Svetovne Vojne leta 1945.

Vse do konca Druge svetovne vojne leta 1945 so Četniki bili na strani Zaveznikov še posebej na strani Zahodnih Zaveznikov.

Jugoslovanski Nemci so bili na strani Nemškega okupatorja med vojno v Jugoslaviji 1941-1945.

Ni prav nič čudno , da so Nemški strahopetci pobrali šila in kopita ko se je bližala popolna osvoboditev Jugoslavije od strani Partizanov.

Med Drugo Svetovno Vojno so se Četniki borili proti Silam Osi , proti Nemcem in Italijanom.

Četniki so se borili proti Okupatorji medtem ko so Nemci v Jugoslaviji bili na strani okupatorja in tudi sodelovali z njim.[/quote]

Nemci niso politicno prepricanje. Nemci je jezik, ce se niste slisali za Nemski jezik, ki pa ni Slovenski.
In marsikaterim nam v juzni Karantnaiji je to nativni jezik.

Koliko je meni znano je kralj scitil manjsinske pravice Nemcem v prvi jugoslaviji. Zato se je marsikateri Nemc rajsi boril na strani Kalja (torej cetniske enote), ker jim je Kralj scitil mensinske pravice. Tito in partizani jim niso.

Sila osi so bile Deutschland, Italija, Sovaska, Romunija itd….
Poljai in cehi in Luzisi srbi, so bili vecinoma mobilizirani v Deutsces Reich vojsko.

Kje to v Osjeku in Vukovarju? Slovenska Pozega tam je bila tudi velika vojasnica.[/quote]

Govora je bilo v 1. Oklepni Diviziji iz Vrhnike , katera je bila del Jugoslovanske Ljudske Armade v Sloveniji.

1. Oklepna Divizija JLA iz Vrhnike nima nobene zveze z Osijekom , Vukovarjem in Slovensko Pozego.

Divizija JLA na Vrhniki , 1. Oklepna Divizija iz Vrhnike je bila del enot JLA v Sloveniji.[/quote]

Ja pa se Osjek, Vukovar in Slovenska pozega je v Sloveniji a ni?

Četniki so se borili proti Okupatorji medtem ko so Nemci v Jugoslaviji bili na strani okupatorja in tudi sodelovali z njim.[/quote]

Ja juzna Karantanija je pod slovensko okupacijo sedaj ja. Deutschland politiki mislim da podbirajo eni to ja, kot Angela Merkel mislim.

Nemci niso politicno prepricanje. Nemci je jezik, ce se niste slisali za Nemski jezik, ki pa ni Slovenski.

Koliko je meni znano je kralj scitil manjsinske pravice Nemcem v prvi jugoslaviji. Zato se je marsikateri Nemc rajsi boril na strani Kalja (torej cetniske enote), ker jim je Kralj scitil mensinske pravice. Tito in partizani jim niso.

Poljai in cehi in Luzisi srbi, so bili vecinoma mobilizirani v Deutsces Reich vojsko.[/quote]

Slovenija in Srbija niso nikoli bile del Sil Osi. Prav tako Slovenija in Srbija niso nikoli bile del Trojnega Pakta.

Na ozemlju bivše Jugoslavije je samo Hrvaška bila del Sil Osi in Trojnega Pakta.

Lužiški Srbi niso nikoli bil del Luzerske Nemske Vojske. Ne mi tu nakladati neresnice.

Lužiški Srbi niso nikoli bili mobilizirani v Nemško Vojsko.

Med Drugo Svetovno Vojno , Lužiški Srbi niso bili mobilizirani v Nemško Vojsko in to je dejstvo.

Divizija JLA na Vrhniki , 1. Oklepna Divizija iz Vrhnike je bila del enot JLA v Sloveniji.[/quote]

Ja pa se Osjek, Vukovar in Slovenska pozega je v Sloveniji a ni?[/quote]

Vukovar , Osijek in SLAVONSKA Požega so danes del Republike Hrvaske in ne del Slovenije.

Daj nauci se vsaj nekaj dejstev in resnice in ne mi tu bluziti nekaksne popolnoma neresnicne bedarije.

Slavonska Pozega , Vukovar in Osijek so del SLAVONIJE in ne Slovenije.

Očitno ti ne ločiš Slavonije od Slovenije. Sram te bodi.

Med Drugo Svetovno Vojno , Lužiških Srbov ni bilo v Bedni Nemški Vojski , katera je bila povsod poražena.

Nemski Nacisti so izvajali Genocid nad Luziskimi Srbi. Ce so Nemci izvajali Genocid nad Luziskimi Srbi , to pomeni da Luziskih Srbov ni bilo v Nemski Vojski.

Zakaj lažeš kot pes?

Na podrocju Jugoslavije , se Jugoslovanski Nemci niso borili za Jugoslovenskega Kralja oziroma Srbskega Kralja temvec za Nemske Okupatorje

Jugoslovanski Nemci se niso borili za Kralja temvec proti Kralju.

Jugoslovanski Nemci se niso borili za Četniške Enote temvec proti Četniškim Enotam.

Takih Idiotov kot si ti , redko kje najdes. Zrel si za umobolnico.

Izgleda , da so vam Partizani in TITO vam Jugoslovanskim Nemcem dali premajhno lekcijo.

Jugoslovanski Nemci so se borili proti Kralju oziroma proti Četnikom in proti Partizanom in Titu.

Poljai in cehi in Luzisi srbi, so bili vecinoma mobilizirani v Deutsces Reich vojsko.[/quote]

Daj crnkni prekleti Nemški kreten.

Lužiški Srbi niso bili nikoli mobilizirani v Nemško Vojsko. Prav tako Poljakov in Čehov ni bilo v Nemški Vojski.

Lužiških Srbov ni nikoli bilo v Nemški Vojski. So pa zato vaši bratje Hrvati imeli kar nekaj SS Divizij in drugih enot v Nemški Vojski.

Nemcev v Četniških Enotah NI BILO med Drugo Svetovno Vojno.

Prav tako se se Jugoslovanski Nemci niso borili za Kralja temvec za Nemske Naciste.

Jugoslovanski Nemci so se skupaj z Nemsko Vojsko borili proti Kraljevi Vojski – Jugoslovanski Kraljevski Vojski.

Luzerska Nemska Vojska in Jugoslovanski Nemci so se skupaj borili proti Jugoslovanski Kraljevski Vojski oziroma Kraljevi Vojski.

Jugoslovanski Nemci so se borili Proti Četnikom in proti Kraljevski Vojski oziroma Jugoslovanski Kraljevi Vojski.

Jugoslovanski Nemci so se borili proti Partizanom in Četnikom. Vsi vemo kako so Nemci v Jugoslaviji koncali.

PORAZNO.

Lužiških Srbov ni bilo v Nemški Vojski med Drugo Svetovno Vojno.

http://en.wikipedia.org/wiki/Werhmacht_foreign_volunteers_and_conscripts

Nemški Prijatelji Hrvati so pa imeli kar nekaj Divizij v Nemški Vojsko za razliko od Srbov oziroma Lužiških Srbov.

http://en.wikipedia.org/wiki/Werhmacht_foreign_volunteers_and_conscripts#Croatia

@Nemec

Slovenija in Srbija niso bile del Sil Osi. Prav tako Slovenija in Srbija niso bile del Trojnega Pakta.

Slovenija in Srbija nikoli niso bile del Sil Osi in Trojnega Pakta.

Na podrocju bivse Jugoslavije samo Neodvisna Drzava Hrvaska bila del Sil Osi in Trojnega Pakta.

http://en.wikipedia.org/wiki/European_non_Germans_in_the_German_armed_forces_during_World_War_II#Countries_which_had_Freiwillige_in_the_German_forces

Lužiških Srbov ni bilo v Nemških Oboroženih Silah med Drugo Svetovno Vojno , to je zgodovinsko dejstvo.

http://en.wikipedia.org/wiki/7th_SS_Volunteer_Mountain_Division_Prinz_Eugen#1942

Ja res so se Bedni Jugoslovanski Nemci borilo za Kraljevino. Dejansko so Jugoslovanski Nemci se postavili na stran napadalcev Kraljevine Jugoslavije.

Jugoslovanski Nemci so se toliko borili za Jugoslavijo , da so leta 1945 bezali pred JUGOSLOVANSKIMI PARTIZANI kot , da imajo raketni pogon v svojih zadnjicah.

Jugoslovanski Nemci so se borili proti Kralju , Kraljevini in proti Četniškim Enotam Draže Mihailovića.

Dejansko so Jugoslovanski Nemci bili sluge Nemskih okupatorjev.

Moji predniki so se borili proti Nemcem in Jugoslovanskim Nemcem med Drugo Svetovno Vojno.

Tako , da meni ne bos obracal zgodovinskih dejstev. Jugoslovanski Nemci so bili Nacisti.

Jugoslovanski Nemci so leta 1941 z veseljem pricakali prihod strahopetne Nemske Vojske.

kraljevina Jugoslavija je bila sila osi. Vlade Kraljevine Jugoslavije je podpisala trojni pakr z silami osi v Vienni, potem pa se je zgodil vojaski puc v Jugoslaviji in se je zacela drzavljanstka vojna v Jugoslaviji

kraljevina Jugoslavija je bila sila osi. Vlade Kraljevine Jugoslavije je podpisala trojni pakr z silami osi v Vienni, potem pa se je zgodil vojaski puc v Jugoslaviji in se je zacela drzavljanstka vojna v Jugoslaviji[/quote]

Slovaska je bila sila osi, je bila zaveznica Deutscland. Slovenija pa s eni obstajala takrat. Takraj je bila Dravska banovina pred 1941, med 1941-1945 pa spodnja stajerska, Leta 1946 potem ustava druge jugolsvije ustvari v njeni ustavi neko Republiko Slovenijo in Republiko Srbijo in Republiko Hravsko, prej pred 1946 se ni bilo v tobeni ustavi takih stvari.(Seveda ta ustava leta 1946 ni bili nikoli izvoljena od ljudi na tem geografskem podrocju in tudi tsta vlada ne ni bila nikolo izvoljena od ljudi, tako da je vse to n svojevolnost nikoli izvoljene valde po 1946, te Republike.

G. Lupo.
Nemec, buiti Nemec, to ni politicno prepricanje. Nemec je tisti ki ima nativni jezik Nemscino, ki je njegov materni jezik Nemscine. Kaj pa vsak posameznik dela, je pa stvar posameznika. in politicno prepricanje je tudi induvidualna stvar , vsakega posamezniki torej tudi vsekega , ki ima bilo za kaki materni jezik.

Take drzave z imenom Nemcija pa nikoli ni obstajala in se danes ne obstaja(tudi to je neka vasa fantazija morda). Obstaja in je obstajala pa neka drzava z imeno Deutschland in Deutschaes Reich. (Za informacijo )

Iti na pot resnice je pogumna stvar ja.
Iti na pot resnice (priceti z resnico in na tej poti vstrajati) je pogumno, (je tudi vcasih treba poguma ja).

kraljevina Jugoslavija je bila sila osi. Vlade Kraljevine Jugoslavije je podpisala trojni pakr z silami osi v Vienni, potem pa se je zgodil vojaski puc v Jugoslaviji in se je zacela drzavljanstka vojna v Jugoslaviji[/quote]

Kraljevina Jugoslavija NI NIKOLI BILA del Sil Osi. Prav tako Kraljevina Jugoslavija ni nikoli bila del Trojnega Pakta.

Ne mi tu nakladati. Jugoslavija ni bila nikoli del Sil Osi.

Kraljevina Jugoslavija je bila Zavezniska Drzava med Drugo Svetovno Vojno.

Na mapi spodaj je Jugoslavija lepo oznacena kot Zavezniska Drzava z oranžno barvo.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/WWII-Mediterranean-v1.png

Kraljevina Jugoslavija ni bila nikoli del Sil Osi. Na moji mapi je Kraljevina Jugoslavija lepo označena kot Zavezniska Drzava.

Vse Zavezniske Drzave so označene z oranžno barvo. Kraljevina Jugoslavija je označena z oranžno barvo.

G. Lupo.
Nemec, buiti Nemec, to ni politicno prepricanje. Nemec je tisti ki ima nativni jezik Nemscino, ki je njegov materni jezik Nemscine. Kaj pa vsak posameznik dela, je pa stvar posameznika. in politicno prepricanje je tudi induvidualna stvar , vsakega posamezniki torej tudi vsekega , ki ima bilo za kaki materni jezik.

Take drzave z imenom Nemcija pa nikoli ni obstajala in se danes ne obstaja(tudi to je neka vasa fantazija morda). Obstaja in je obstajala pa neka drzava z imeno Deutschland in Deutschaes Reich. (Za informacijo )[/quote]

7. Waffen SS Divizija Prinz Eugen je bila najbolj zloglasna Nemska Divizija na Jugoslovenskem bojistu.

Na Jugoslovanski Fronti je bila najbolj ozloglasena Nemska Divizija Prinz Eugen.

7. Waffen SS Divizija Prinz Eugen je bila Divizija sestavljena od Nemcev v Jugoslaviji.

Odgovorna je za mnoge zlocine v Srbiji , Sloveniji , Črni Gori in na Podrocju Neodvisne Drzave Hrvaske.

Tako da mi ne prodajati neke zgodbice o tem kako so bili Jugoslovanski Nemci ubogi in nedolzni.

Slovaska je bila sila osi, je bila zaveznica Deutscland. Slovenija pa s eni obstajala takrat. Takraj je bila Dravska banovina pred 1941, med 1941-1945 pa spodnja stajerska, Leta 1946 potem ustava druge jugolsvije ustvari v njeni ustavi neko Republiko Slovenijo in Republiko Srbijo in Republiko Hravsko, prej pred 1946 se ni bilo v tobeni ustavi takih stvari.(Seveda ta ustava leta 1946 ni bili nikoli izvoljena od ljudi na tem geografskem podrocju in tudi tsta vlada ne ni bila nikolo izvoljena od ljudi, tako da je vse to n svojevolnost nikoli izvoljene valde po 1946, te Republike.[/quote]

Slovenski izraz oziroma ime za Deutschland oziroma Nemcijo je Nemcija in ne Deutschland.

Dejstvo ostaja , da Slovenija in Srbija niso nikoli bile del Sil Osi in Trojnega Pakta.

Na ozemlju bivse Jugoslavije , je samo Neodvisna Drzava Hrvaska bila del Sil Osi in Trojnega Pakta.

Hrvaska je sodelovala kot del Sil Osi in Trojnega Pakta tudi na Vzhodni Fronti.

Za razliko od Hrvaske , Slovenija in Srbija se nikoli niso borile na Vzhodni Fronti proti Rusom.

Hrvaska je objavila vojno Americanom in Britancem med Drugo Svetovno Vojno.

Slovenija in Srbija niso nikoli objavile vojno Americanom in Britancem za razliko od Hrvaske.

Kraljevina Jugoslavija ni bila nikoli del Sil Osi. Prav tako Kraljevina Jugoslavija ni bila del Trojnega Pakta.

Vojaški Udar 27. Marca 1941. so izvedli Srbski Oficirji Dušan Simović in Bogoljub Ilić.

Dušan Simović je kasneje postal Prvi Predsednik Vlade Zavezniske Kraljevske Vlade.

Drzavljanska Vojna v Jugoslaviji se je zacela sele po napadu Nemcije in Sil Osi na Jugoslavijo.

Sele po Nemski Invaziji na Jugoslavijo Aprila leta 1941 se je zacela krvava drzavljanska vojna v Jugoslaviji.

Drzavljanska Vojna v Jugoslaviji se je zacela po napadu Nemcije na Jugoslavijo Aprila leta 1941 in ne po vojaskem udaru , kako ti trdis.

Kraljevina Jugoslavija ni nikoli bila del Sil Osi. Prav tako Kraljevina Jugoslavija ni bila del Trojnega Pakta.

Med Drugo Svetovno Vojno , je Kraljevina Jugoslavija bila Zavezniska Drzava na strani Zaveznikov.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/WWII-Mediterranean-v1.PNG

Kraljevina Jugoslavija je lepo oznacena kot Zavezniska Drzava z oranžno barvo medtem ko so Sile Sile in Trojni Pakt oznaceni z zeleno barvo.

kraljevina Jugoslavija je bila sila osi. Vlade Kraljevine Jugoslavije je podpisala trojni pakr z silami osi v Vienni, potem pa se je zgodil vojaski puc v Jugoslaviji in se je zacela drzavljanstka vojna v Jugoslaviji[/quote][/quote]

Torej kako in kaj vi razumete pod vojaski udar?
Torej za vas vojaski puc(oz. udar) ni drzavljaska vojna?

In za vas Italija, Madzarska, Romunija, Bulgarija, Albanija. Niso beile v vojni tukaj na Jugo Evrope.
Pac po vase je bila Deutschland v vojni tukaj, torej naka Drzava ki je severno od Apskega gorovja?

Torej neka dzava severno od Alpskega gorovja je svojo vojsko prestavla vso na Jug Evrope in vse tukaj okupirala?
In Deutcchland po vase splon ni bila v vojni v Fruanciji in z Veliko Britaniko in na Poslki in V Rusiji?
Ampak je imela vosko samo na Jugo Evrope.
KAko je to mogoce jaz ne vem.
(In kje so bile Romunija, Albanija, Italija, Madzarska, Bulgarija itd ta cas? In Hrvsaka, in Srbija in Slovaska itd?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close