Najdi forum

Splash Forum Politični čvek evo malo četniške strahopetnosti.

evo malo četniške strahopetnosti.

Ja mitingi istine.
tukaj so preprecili leta 1990m da bi lahko bili mitingi istine.
In so ukinili mitinge istine tukaj..Po 1991 pa imamo potme mitinge neistine.

Je rekel Mahatma Gadhi: “Resnica “istina” nikoli ne skodi stvari, ki je pravicna.”
In Martin Luter King Junior: “Brez pravicnosti ni miru. Brez pravicnosti nikoli ne more biti pravega miru”.

In po tem ko so ukinili mitinge istine leta 1990..je bilo konec miru, in so se zacele vojne in to kaj imemo danes.

Kot je rekel Mahatma Gandhi: Resnica nikoli ne skodi stvarem ki so previcne.
Skodi pa resnica stvarem ki so nepravicne.
In ce se godijo nepravice, tudi miru vec ni..(Martin Luter Kong Junior).

Glede na www. stran:
http://www.rtvslo.si/osamosvojitev/prispevek/108/predvajaj
Ce citiram:
“Kosovski Srbi iz združenja Božur so za 1. december leta 1989 v Ljubljani napovedali organizacijo velikega mitinga, ki naj bi spodnesel slovensko vodstvo.

Slovenski politični vrh se je temu t. i. ‘dogajanju naroda’ uprl s prepovedjo organizacije mitinga resnice v Ljubljani.”

To so sele heroji:(“Slovenski politicni vrh” takrat).
Da so se uprli tako: da so prepovedali organizacije mitinga resnice v Ljubjani.
So se uprli resnici, leta 1989..do pa je ze visek. In prepovedali miting resnice v Ljubjani.

Srbija ni izgubila prav nič. Srbija ni prav nič začela in prav tako , Srbija ni prav nič izgubila.

Srbi in Srbija , so zmagovalci vojne v Bosni , vojne na Kosovu in vojne v Preševski Dolini leta 2001.

Recimo , Mihajlo oziroma Mihailo Pupin je najbolj oziroma edini zaslužen da je danes sta Bled in Bohinj del Slovenije.

Mihailo Pupin je bil Srb. Prav tako je Srb Stevan Švabić zaslužen za marsikaj.

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Stevan_Švabić

http://sl.wikipedia.org/wiki/Stevan_{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A0vabi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}87

Samo zaradi Srba Mihaila Pupina je sta danes Bled / Blejsko Jezero in Bohinj del Republike Slovenije.

Srb Stevan Švabić je naredil veliko tudi za Slovenijo , čeprav mu tega ne bi bilo treba.

Stevanu Švabiću tega ne bi bilo treba , vendar je to storil iz bratskega Slovanskega prepričanja in duha.

Srbski Polkovnik Stevan Švabić in njegovi Srbski prostovoljci so branili Slovenska ozemlja proti Italijanom.

Prav tako je Srb Stevan Švabić sodeloval pri obrambi Rudnika Trbovlje tik po koncu Prve Svetovne Vojne.

Polkovnik Stevan Švabić in njegovi Srbski prostovoljci so sodelovali pri bojih za severno Slovensko mejo skupaj z Rudolfom Majsterom.

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Stevan_Švabić

http://sl.wikipedia.org/wiki/Stevan_{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A0vabi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}87

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Stevan_{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A0vabi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}87

Ja so zgubili orientacijo tile ljudje malo.
Slovenija ja tam ko je Blatno jezero (Balaton), Panosnka nizina, Prekmurje, Varazdin, Osjek in tam.
In ne kje je Blejsko jezero.(kjer je Bohinj), Alpsko govje.

Od tam blizu Blatnega jezer (Balaton, prekmurje) so g. Milan Kucan, Vlado Kraslin, Fran Miklosic itd. In tam so Knez Kocelj in Pribina imeli gradove.
Na Baltnem jezeru (Panonija) in ne na Blejskem jezeru, Juliske Alpe)..
To je malo bolj severov-vzhodno od tukaj.
Tiso je Ogrske ne Avstrija. (Ok iz kot so bili ti Svabic in Pupina in g. Zoran Jankovic, to je iz Moravske doline to je Juzneje od Ogrske ja.)

Ja zaradi nas domacinov tukaj v teh gorah sigurno ni, ker mi si nismo prizadevali, da bi tukaj bila kaka Slovenija, ali Republika Slovenija.

Se tako vemo mi tudi (oz. smo imeli na sumu), da je ta Slovenija tukaj samo Srbsko maslo.(oz. maslo enih Srbov, ker najbrz niso vsi isti, imajo tudi Srbi vsak svojo politicno prepricanje).

Ampak tiskih, ki to maslo to je, je najbrz (morda) zato, ker zivijo eni Srbi izolirani v svoji izolirani versko, rasni skupnosti, izolirani od vsega sveta. In so in izgubljajo stik z realnostjo,ki je na tem planetu (morda).

Tako kot se dogaja v nekih protestanskih , religioznih , rasnih, izoliranih skupnistih na severu.
ala Prusija.(oziroma bivsa Prusija). Ki, kjer, tudi veckrat eni niso (oz. niso bili) nekak na tekocem z realnostjo ki je na tem planetu Zemlji kje.

“Srbski Polkovnik Stevan Švabić in njegovi Srbski prostovoljci so branili Slovenska ozemlja proti Italijanom.”

Tudi to bo drzalo ja.
Ker mi tukaj bi sigurno rajsi bili v Italiji kot pa v Slovenija. Ce ze mormo kje biti.
Ce ze nimamo svojo somostojno drzavo, Juzno Karantanijo, ali Kajnsko.

Ja hvala za ta post g. Lupo.

Res je nebi mu bilo treba, bi mi bili vsi bolj srecni, ce tega na bi naredil, ker s tem ni naredil dobenomu nic dobrega tukaj (vsaj nam na Spodnjem Stajerskem in Karnjaskem ne). (Mogoce je samo poskusal nagrabiti cim vec ozemlja koliko je milsil da lahko po vojni, morda, tudi to je lahko morebitna motivacija, ker je motivacija za tako dejanje nejasna tukaj, in ni utemljena v debenem humanitarnem razlogu).
In bi mi bilo dosti bolj srecni tukaj, ce da na Bled in Bohin ni bi pisali neke besede Slovenija po zemljevidh gor in take stvari.

(Ker tu v teh gorah kolikor je meni znano ni domovina dobenih slovanov.)vsaj jaz ne vem za take Slovane, ki bi se pucutili doma tukaj v gorah. in ki bi hoteli za vedno prebivati v teh gorah.

In s tem ko pisejo na zeljevide Slovenija sedaj tukaj gor, samo delajo zmedo in disinformacije. (In kaos v tem delu Juzne Evrope).
Ker Slovanija je v bistvo v Panonski nizini.(Vsaj za edino Slovenija, kateri mi vemo je tam ko je mesto Osjek in tam) Tako, da ni za dobenega cloveka, cloveskega bitja storil na tak nacin nic dobrega s tem, Ce sedaj na zemljevih pisejo napacno lokacijo Slovenije na zeljevidu.

Res je nebi mu bilo treba, bi mi bili vsi bolj srecni, ce tega na bi naredil, ker s tem ni naredil dobenomu nic dobrega tukaj (vsaj nam na Spodnjem Stajerskem in Karnjaskem ne). (Mogoce je samo poskusal nagrabiti cim vec ozemlja koliko je milsil da lahko po vojni, morda, tudi to je lahko morebitna motivacija, ker je motivacija za tako dejanje nejasna tukaj, in ni utemljena v debenem humanitarnem razlogu).
In bi mi bilo dosti bolj srecni tukaj, ce da na Bled in Bohin ni bi pisali neke besede Slovenija po zemljevidh gor in take stvari.

(Ker tu v teh gorah kolikor je meni znano ni domovina dobenih slovanov.) Vsaj jaz ne vem za take Slovane, ki bi se pucutili doma tukaj v gorah. in ki bi hoteli za vedno prebivati v teh gorah.

In s tem ko pisejo na zeljevide Slovenija sedaj tukaj gor, samo delajo zmedo in disinformacije. (In kaos v tem delu Juzne Evrope).
Ker Slovanija je v bistvo v Panonski nizini.(Vsaj za edino Slovenija, kateri mi vemo je tam ko je mesto Osjek in tam) Tako, da ni za dobenega cloveka, cloveskega bitja storil na tak nacin nic dobrega s tem, Ce sedaj na zemljevih pisejo napacno lokacijo Slovenije na zeljevidu.

(Ker tu v teh gorah kolikor je meni znano ni domovina dobenih slovanov.) Vsaj jaz ne vem za take Slovane, ki bi se pucutili doma tukaj v gorah. in ki bi hoteli za vedno prebivati v teh gorah.

Ker Slovanija je v bistvo v Panonski nizini.(Vsaj za edino Slovenija, kateri mi vemo je tam ko je mesto Osjek in tam) Tako, da ni za dobenega cloveka, cloveskega bitja storil na tak nacin nic dobrega s tem, Ce sedaj na zemljevih pisejo napacno lokacijo Slovenije na zeljevidu.[/quote]

Napake ki so jih tile ljudi leta 1919 naredili.
Zaradi teh napak (misdeeds). napacnih stvari, ki so jih napravili leta 1919 v teh regijah tukaj).
Trpijo sedaj po 1919 sedaj vsa regija, ves ta del Juzne Evrope.

(Te pokrajine Dinarsko Gorstvo, obmocje reke Save in okolica)
imajo v zadnij 100 letih najslabse case kaj so kaj bili tukaj). Slabo je za te regije in za ljudi v teh regija zdnjih 100 let. In napake v teh regijah (obmocja reke Sava in okolica) so bile storjene ze na zacetku prejsnjega stoletje ja.

Ker Slovanija je v bistvo v Panonski nizini.(Vsaj za edino Slovenija, kateri mi vemo je tam ko je mesto Osjek in tam) Tako, da ni za dobenega cloveka, cloveskega bitja storil na tak nacin nic dobrega s tem, Ce sedaj na zemljevih pisejo napacno lokacijo Slovenije na zeljevidu.[/quote]

Kako Srbski Polkovnik Stevan Švabić in njegovi Srbski Prostovoljci niso storili nič dobrega , ko pa so Srbski Polkovnik Stevan Švabić in njegovi Srbski prostovoljci branili in odbranili Slovenska ozemlja proti Italijanom in proti Avstrijcem na severu?

Samo pa zaslugi Srba Mihaila Pupina so danes Bled , Blejsko Jezero in Bohinj del Republike Slovenije.

Kako Srbski Polkovnik Stevan Švabić in njegovi Srbski Prostovoljci niso storili nič dobrega , ko pa so Srbski Polkovnik Stevan Švabić in njegovi Srbski prostovoljci branili in odbranili Slovenska ozemlja proti Italijanom in proti Avstrijcem na severu?

Samo pa zaslugi Srba Mihaila Pupina so danes Bled , Blejsko Jezero in Bohinj del Republike Slovenije.[/quote]

Ja im mi moremo sedaj ziveti (oz. bi naj povase morali ziveti) pod Slovensko okupacijo. (torej v neki Republiki Sloveniji?)To ni nekaj dobrega za nas. Pod Slovensko national socilaisticno oblastjo. To ni nekaj dobrega za nas.

Mi ne maramo Slovenije tukaj.

Mi NISMO Slovani tukaj. Nas nativni jezik NI kaki Slovanski jezik. Mi smo Karantanci tukaj. Avstrijci.

In tudi nocemo kake Nacionalisticne drzave tukaj.(Oz kake drzave z nekimi etnicnimi in jezikovnimi pojmi za njihovo ime), take drzave delajo Nazsiti..

Zakaj si niso ti Srbski prostovolci pri sebi doma postavli Republike Slovenije? Ce jim je tak vsec?

Kaj mislite, da si mi ne znamo cesa postaviti sami, ce bi hotli?

(Tukaj se bolj zdi, da so to kao neke tiste “velikoSrbske ” sanje kot izgleda (oz kot eni pravijo).
Do so tile hoteli Pravo Slavonijo tam ko je Vukovar in Osjek, in Slavoski Brod, narediti za Srbijo.
Slavonijo pa potisnini nekam bolj na zahod tukaj v Alpske gore nekam. Samo tukaj v Alpah zivimo ze neki ljudje, in mi smo NESlovenci a veste to?

In sedaj zanjih 20 let eni mediji in press sistematicno napadajo in bombandirajo nase dezele tukaj z neko Slovenijo. In dezelam tukaj in nam krsijo.

12. člen (Splosne dekaracije clovekovih pravic)

Nikogar se ne sme nadlegovati s samovoljnim vmešavanjem v njegovo zasebno življenje, v njegovo družino, v njegovo stanovanje ali njegovo dopisovanje in tudi ne z napadi na njegovo čast in ugled. Vsakdo ima pravico do zakonskega varstva pred takšnim vmešavanjem ali takšnimi napadi.

Tukaj je slovenija in prpizdeki bodite tiho .

Gospod. Slovenija je lahko tam v vas, (v tebi), neglede na to, na kaki geografski
lokaciji vi zivite.

To je nekaj v vas. In ne nekaj zunaj vas. Nekaj zunaj vas je dezela v kateri zivite.
Slovenija je nekaj znotraj vas, neka vez, ki jo imate morda z nekimi ljudmi, oz neka ljubezen, ki jo imete do nekega jezika morda. Oz neka domacnost, ki ji cutite v nekem jeziku oz. ob neki kelturi itd. Jezika pa ni v dezeli ali v naravi, jezik je v vas.(znotraj vas), znotraj enih nekih ljudi). Dezela in vreme in pokrajina je pa nekaj zunaj cloveka in je lokacija kjer kdo fizicno prebiva.

Da pa je lahko kaka Slovenija pri vas:
Pa lahko prakticirate skoz:

20. člen (Splosne deklaracije o clovekovih pravicah)
1. Vsakdo ima pravico do svobodnega in mirnega zbiranja in združevanja.
2. Nikogar se ne sme prisiliti k članstvu v katerokoli društvo.

In 12. člen
Nikogar se ne sme nadlegovati s samovoljnim vmešavanjem v njegovo zasebno življenje, v njegovo družino, v njegovo stanovanje ali njegovo dopisovanje in tudi ne z napadi na njegovo čast in ugled. Vsakdo ima pravico do zakonskega varstva pred takšnim vmešavanjem ali takšnimi napadi.

Tudi v Alpskem gorovju Dezeli in pokrajini Karantaniji.(je pa treba sprejeti v tej dezeli take zakone da se to (te pravice) ljudem v tej dezeli sciti z zakoni ja)

Pogumni in heroji, so tisto, ki ne gresijo, in zivijo in si drznejo ziveti po deset bozjih zapoveti. ( In tako s tem delati dobre stvari sebi in drugim). Ker Bog je dober in Bog je vedno dober.

Pogumni so tisti, ki so tako v sebi dosti pogumni, da nehajo gresiti in biti gresniki, kot Katoliski svetniki.(torej Svetniki po nekih univerzalnih merilih).

Heroji so ,tist, ki so dost pogumni, da gredo na pot Jezus Kristusa, da nehajo grsiti.
Da recejo slabim stvarem. NE.
In zacnejo delati dobre in postene stvari.(oz zacnejo ziveti in iskati in delati v tej smeri v zivljenju)..

Delati slabo in nepravicne stvari.(To pogumni ljudje, ne pocnejo).
Pogumni ljudi se uprejo, zlu, in hudicu, in lazem in nepravicnosti.
Najprej v samih sebi.

Pogumni ljudje se uprejo: pozresnosti, sovrstvu, ljubosumju, zavidnaju, ponosu, pohlepu in
vseh takih stvari, najprej v samem sebi. In se zacnejo drzati tistega, kaj je dobrega in resnicnega v njih in iskati kaj je dobrega v drugih. In vstrajati na tem in negovati kaj je dobrega in plemenitega v njih.

Karantanec in ostali tvoji nicki ti si prismojen da ti je hudo,tu je Slovenuja in bo ostala ,švabi in Italjani ,pa tudi Hrvati so nam pokradli 2/3 ozemlja,zdaj ša nehaj z svojimi bedarijami!

G. Janos. A za vas ni dosti, ce imate samo stanovanje in lastno parcelo ali kako?
oz. ali Vi gospod Janos ne rabite lastnega stanovanja in mogoce parce ali
kaj?
Se v Karantaniji ljudje imajo tudi stanovanja in hise in parecele a veste
to.

In kako in zakaj bi naj bili krivi, in zakaj bi naj bili krivi, za to ce je vam kdo kaj vkradel neki kmeti, ki zivijo v okolici Bleda ali Bohinja v Alpskem gorovju in ali prebivastvo tam?

Ce je vam kdo kaj vkradel g. Janos morate iti potem na policijo in prijaviti krajo, in podati natancen opis osumljeca (-cev) in pric, da lahko policja najde osumljence in mogoce vkradeno robo.
(Italijani racimo, jih je cez 60 milijonov, tak opis je zelo ne nenatancen, nemogoce je na tak opis najti kakega oosuljenca. Kaj je imel osumljenec majico Italijanske nogometne reprezentance gor?, ali je imel crne lase?, ali je govoril po Italijansko ali kaj?) Vas opis je samo taksne da izgleda da osumljenec ni znal Sloavnsko (morda) ali kako ?, Kaj ste poskusali govoriti z osumljencem?

Pravtako, bivsi cetniki, so lahko tudi dobrodosli. V policiskih vrstah, ali oborezenih silah Karantanije.(Ce upravljajo dobro policisko delo, in imajo veselje do tega). Seveda po zakonih Karantanije.(V Karantnaije seveda)

(Tako da tudi cetnik ali bivsi cetnik lahko postane vojak (postanejo) in drzavljan(i) Karantnaije, ce zivi(jo) in ce mu (jim) je vsec ziveti tukaj v Jugovzhodnih Alpah (Spodnja Stajerska, Karniola). In lahko brez problema imajo svoj jezik in cerkev, ce so dorbi drzvaljani in sosedi ostalim ljudem v dezeli.(ki radi zivijo tudi v tej dezeli recimo)..

Iz Evagelija po Matejo 6:19-34

Zaklad v nebesih
(Lk 12,33–34)
19 »Ne nabirajte si zakladov na zemlji, kjer uničujeta molj in rja in kjer tatovi vlamljajo in kradejo; 20 nabirajte pa si zaklade v nebesih, kjer jih ne uničujeta ne molj ne rja in kjer tatovi ne vlamljajo in ne kradejo. 21 Kjer je namreč tvoj zaklad, tam bo tudi tvoje srce.«

Bog in mamon
(Lk 16,13)
24 »Nihče ne more služiti dvema gospodarjema: ali bo enega sovražil in drugega ljubil, ali pa se bo enega držal in drugega zaničeval. Ne morete služiti Bogu in mamonu.«

Zaupanje in zaskrbljenost
(Lk 12,22–34)
Ne skrbite torej in ne govorite: ›Kaj bomo jedli ali kaj bomo pili ali kaj bomo oblekli?‹ 32 Po vsem tem sprašujejo pogani. Saj vaš nebeški Oče ve, da vse to potrebujete. 33 Iščite najprej Božje kraljestvo
in njegovo pravičnost in vse to vam bo navrženo. 34 Ne skrbite za jutri, kajti jutrišnji dan bo skrbel sam zase. Dovolj je dnevu njegova lastna teža.«
http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2C5-7{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2C29&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

[/quote]

Vsa ta regija in ljudje v tej regiji so porazenci sedaj.

Z tako delitvijo tega dela Evrope (obmocje in okolice reke Save in Drave in Dionarskega gorstva), na te neke male drzavice. in razkosanje tega dela Evrope z mejami. (To je najslabse za ljudi, ki zivijo v tej regiji in podrocjih).

In na vseh teh podrocjih sedaj ni pravice in ni miru. Je nevem kolko razseljenih ljudi v regiji, so vonie v regiji itd., begunci. To ni dobro za dobenega v tem delu Evrope za tiste, ki imajo dom oz. domovino v tem delu Europe.

Vse te Republike so ze napaka (in so bile napaka) po mojem mnenju.

Kako lahko en Srb rece da Srbi niso nic zgubili, ce je pa toliko Srbov postalo brezdomcev, beguncev itd in so bili storjeni zlocini cez ene Srbe in se enim krsi clovekove pravice v tej regiji, in prav tako veliko Hrvatov, Muslimanov, Albancev, Nemcev, Italijanov, ali oz, kake ljudstva ze zivijo v tem delu Juzne Evrope.

Ves ta del Juzne Evrope ima tezke in ne dobre case. Ki niso dobri za dobenega v tej rtegijo oz iz te regije.
In te Doline Save in Drave in Bosne in Drine itd. So rodovitne in je hrane in vode za vse dovolj.

In tu bo vedno ostalo Jug-Savia.(Juzna Evropa, Dolina Save). In Jugovici smo vsi tu.

Nacionalizem in nacizem je zlo. To lahko sami vidimo tu.

In v Jezusu Kristusu smo si lahko vsi bratje in sestre. (In Jezus Kristus je prerok pravijo Muslimani, in Jezus Kristus je tudi prerok ja). Sicer pa Srbsko, je Srbska pravoslavna cerkev, in to je stvar religije (in svobode vero izpovedi). In v Srbski pravoslavni cerkvi je jezik v Bogosluzju Slovanski.

Svoboda veroizpovedi v regiji ja.
Bivsi rezim, in tako kot mislim da v sovjetski zvezi tudi. Je prakticiral locitev religij in ver od drzave.
To je nekaj drugega, kot v Ameriki, kjer je svoboda veroizpovedi. Tam cerkve in drzava niso locene stvari.
In clovek iz bilo kake cerkve in vere in religije lahko postane drzavno usluzbenec na bilo katero mesto v drzavi, ce je za tako mesto izvoljen od ljudi, ki zivijo v tisti geografski regiji.

[/quote]

Vsa ta regija in ljudje v tej regiji so porazenci sedaj.

Z tako delitvijo tega dela Evrope (obmocje in okolice reke Save in Drave in Dionarskega gorstva), na te neke male drzavice. in razkosanje tega dela Evrope z mejami. (To je najslabse za ljudi, ki zivijo v tej regiji in podrocjih).

In na vseh teh podrocjih sedaj ni pravice in ni miru. Je nevem kolko razseljenih ljudi v regiji, so vonie v regiji itd., begunci. To ni dobro za dobenega v tem delu Evrope za tiste, ki imajo dom oz. domovino v tem delu Europe.

Vse te Republike so ze napaka (in so bile napaka) po mojem mnenju.

Kako lahko en Srb rece da Srbi niso nic zgubili, ce je pa toliko Srbov postalo brezdomcev, beguncev itd in so bili storjeni zlocini cez ene Srbe in se enim krsi clovekove pravice v tej regiji, in prav tako veliko Hrvatov, Muslimanov, Albancev, Nemcev, Italijanov, ali oz, kake ljudstva ze zivijo v tem delu Juzne Evrope.

Ves ta del Juzne Evrope ima tezke in ne dobre case. Ki niso dobri za dobenega v tej rtegijo oz iz te regije.
In te Doline Save in Drave in Bosne in Drine itd. So rodovitne in je hrane in vode za vse dovolj.

In tu bo vedno ostalo Jug-Savia.(Juzna Evropa, Dolina Save). In Jugovici smo vsi tu.

Nacionalizem in nacizem je zlo. To lahko sami vidimo tu.

In v Jezusu Kristusu smo si lahko vsi bratje in sestre. (In Jezus Kristus je prerok pravijo Muslimani, in Jezus Kristus je tudi prerok ja). Sicer pa Srbsko, je Srbska pravoslavna cerkev, in to je stvar religije (in svobode vero izpovedi). In v Srbski pravoslavni cerkvi je jezik v Bogosluzju Slovanski.[/quote]

Poslušaj , Srbi in Srbija niso prav nič izgubili. Srbija ni prav nič začela vse skupaj in Srbija ni prav nič izgubila.

Srbija in Srbi so dobili vojne v Bosni , na Kosovu in v Presevski Dolini leta 2001.

Ce pogledamo vse skupaj bi lahko rekli , da so Srbi in Srbija zmagovalci vojn na Balkanu v 1990-tih letih prejsnega stoletja.

Pa še en zanimiv podatek za konec. Leta 1991. so Letala JLA letela nad Slovenije iz:

111. Letalske Brigade JLA iz Zagreba

105. Letalskega Lovsko-Bombniskega Polka JLA iz Zadra

117. Letalskega Lovskega Polka JLA iz Bihaca

185. Letalskega Lovsko – Bombniskega Polka JLA iz Pulja

82. Lovsko – Bombniske Brigade JLA iz Brezic oziroma iz letalisca Cerklje ob Krki

350. Letalski Polk Protiletalske Obrambe Jugoslovanske Ljudske Armada je bil v Sloveniji oziroma na Vrhniki.

Zanimivo , kako nobena letala JLA niso priletela iz Srbije temvec iz Hrvaške in Bosne.

Prav tako nobenih enot JLA ni bilo v Sloveniji. V Slovenski osamosvojitveni vojni leta 1991 je prav enota JLA iz Hrvaske naredila najvecje razdejanje v Sloveniji.

32. Oklepno – Mehanizirana Brigada , 32. Oklepno – Mehaniziranega Korpusa JLA iz Varazdina je naredila najvecje razdejanje v Sloveniji.

Najvecje razdejanje v Sloveniji je naredila enota katera je prisla iz Hrvaske oziroma iz Varaždina.

Vodil pa jo je Polkovnik Berislav Popov. Ta enota je bila v Gornji Radgoni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close