Evita – “tvoji ježki”
Navdušena sem nad tvojimi ježki. Upam, da so tudi tako dobri, kot izgledajo, kaj dobri, fenomenalni. Imam eno vprašanje. Jaz bi sedaj ob veliki noči naredila po tvojem receptu – vendar ne ježke, pač pa piščančke, oblika podobna, samo da bi bil cel ježek telo, dodala bi pa še manjšo kroglico za glavo. Telo (ježek), bi premazala z jajcem, potem pa bi samo po hrbtu malo zarezala (kot da je malo čupe) in ob strani, kot perutka – samo jaz bi rada rezala v nasprotni strani kot ti ježke, od zadaj naprej – upam, da razumeš kako mislim.
Glede na to, da si strokovnjak v ježkih me zanima tvoje mišljenje – bo takšen način rezanja tudi tako uspešen kot tvoj??
Hvala za odgovor in lep sončen pozdrav.
Pozdravljena!
Ja, krasna ideja. Mislim da bo uspelo. Bodice je vseeno, kako jih boš rezala.Namazat jih moraš pa obvezno samo z rumenjakom, rezat pa ko je le ta suh. So dobri, vendar še lepši. Jaz sem delala za srečanje ptičke, zajčke in prašičke iz testa za rogljiče, ki sem ga vpisala v bazo. Je veliko bolj rahlo, kot pa za ježke.Ne vem pa kako bi iz tega testa stale bodice. Bom enkrat probala.
Očitno bomo morali na enem od naslednjih srečanj naredit te ježke. So me zadnjič ženske na srečanju, kar malo nagovarjale, da pa bi bilo to O.K.
Veliko uspeha in LP.
Evo me! Poglej pod starejša sporočila, tam boš našla opis pod postom ptički- nujno pomoč.. Recept za orehove ježke je v bazi receptov. Motovilka, če mi pišeš na email pa ti lahko pošljem slikco, kaj mi je uspelo včeraj, ko sem pekla ježke in potice sem probala še piščančke in kokoš, ampak dobila sem prej pingvinjo družino kot pa kokošjo. Perutničke sem zarezala tako na strani, vendar bi jih morala višje. Pa tud glava se je povesila. Mislim, da bi bilo boljše delat iz tega testa za rogljiče. Iz tega men res vedno vse rata. LP
Forum je zaprt za komentiranje.