Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eurospin, še zmer najbolš štacuna

eurospin, še zmer najbolš štacuna

njcenej skret papir

Kupujem:

Čistila

Sveže testenine

Pasiran paradižmik, paradižnikov koncentrat…skratka vse v zvezi s konzerviranim paradižnikom

Ricota,  marscapone, siri

Kisla smetana

Papirnati servieti, brisačke

Peki papir, folija za živila, alufolija

Tuno v ladtmem soku

Krompir, čebulo

Testenine suhe

Včasih mi je bil spin zanič, zdaj mi je pa v redu. Pa še za isto robo pol manj plačam kot drugje. Da se pocen tud v lidlu sam tam mi je večinoma zanič roba, razen sladoledov. Včasih mi je bil najboljši hofer, samo so eni izdelki kar zginli in so jih zsmenjali neki čudni novi. Pa še drago je. Tako da ja, trenutno največ kupujem v spinu.

Odgovor na objavo uporabnika
Kr v redu, 27.10.2021 ob 02:21

Včasih mi je bil spin zanič, zdaj mi je pa v redu. Pa še za isto robo pol manj plačam kot drugje. Da se pocen tud v lidlu sam tam mi je večinoma zanič roba, razen sladoledov. Včasih mi je bil najboljši hofer, samo so eni izdelki kar zginli in so jih zsmenjali neki čudni novi. Pa še drago je. Tako da ja, trenutno največ kupujem v spinu.

meni tudi vcasih spin bil zanic

kruh majo bolsi kot hofer

ceprav v sparu ponavadi vzamem matjaza in ostale strucke samo v spinu so dobre sirovke ker so zelo mehke in niso trde,tudi makovke in polzki to je to troje od kruha kar je ok.

pa linske oci piskoti so ful ful dobri

Tudi sama sem na dopustu doma zavila v Eurospin. Roba je v redu.

Kupujem jogurte (kavni mmm), pršut, mortadelo, čistila za tla, tuno, paradižnikovo passato, goveji rep za juho, sladoledne praline, smetano za kuhanje, hruškov sok.

Maslo je iz Bayerna. Nisem ga še poskusila. Mi kupujemo Ljutomersko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close