Najdi forum

eTrust Antivirus

Zanima me, kje naj ga najdem na svojem računalniku?
Menda, da ga imam – tako pravijo določeni osebki.
Ko zaženem računalnik, mi na začetku zažene tudi tisto “predstavitveno” slikco od eTrusta. Ampak jaz ga nikjer ne najdem, da bi ga zalaufala in skenirala pc. Včasih je bila desno spodaj ena ikonca s pulzom, ampak je tudi to skrivnostno zginilo (čeprav ne vem, če je bilo to kaj v vezi z Etrustom).
Kak nasvet?

LpM

Mogoče se ti tiste ikonice samodejno skrivajo? Kaj pa Start/AllPrograms/eTrust InoculateIT? Če to ne gre poglej še tukaj: “C:\Program Files\CA\eTrust\InoculateIT\InocIT.exe”

Sith, sem ga najdla v raziskovalcu, ampak samo do “C:\Program Files\CA\eTrust\ ……… tegale namreč naprej nimam več InoculateIT\InocIT.exe”

Imam mapico etrust in mapico shared components …????

Lahko, da imaš drugačno verzijo, kot jaz (imam mrežno inštalirano iz strežnika na delovno postajo). Če pa imaš vse prazno, ostal pa je SharedComponents folder, potem pa meni to diši po deinštaliranem programu.

A ga morm pol na novo dol potegnt, al ga lahk kar nekako inštaliram s tega kar že mam?

Hmmm, sam zakaj se pa pol na začetku to zaganja?

Maruška ti lepo kokni gor Antivir, jaz temu še najbolj Trust 🙂

Tajfun, si ti dans že kej pil?

Seveda, že navsezgodaj, kako pa misliš, da bi sicer zdržal z lopato? 🙂
Šnopček ti da krila…

sm pokokala enga enaculata, pa očitno zadela pravga … že skenira.
Hvala za pomoč in vzpodbudo!

LpM

Iz tega kar ti je ostalo najbrž ne bo šlo, saj kakor si napisala nimaš tiste .exe datoteke. Iz Nadzorne plošče ga lepo izbriši (če je sploh tam), kar ne gre pobriši ročno.

Če hočeš ravno ta AV si ga boš morala še enkrat dol potegnit in ga potem ponovno instalirat.

Ali pa si dol potegni AntiVir

Lp, Lady L

večer!

ravno se trudim naložit antivir, pa hoče eno disketo od mene… kak nasvet?

lp

…ali pa če predlagate kak drugi antivirusni program, ki bi dejansko delal, ne pa da se ves čas odpira in gnjavi, da ga je treba plačat, pa nadgradit…

hlala.

lahko noč

Namesti si free edition Antivir, najbrž si snela Pro verzijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close