etiopija, kenija, tanzanija, uganda
klele se potikam po etiopiji in se odpravljam na jug imam par vprasanj za folk ki je ze hodil po teh drzavah:
Etiopija, najcenejsa varijanta z Omo Valley ce jo kdo pozna..
Kenija kje ob obali bi blo najcenej za bit ampak po moznosti ne v bilzini turisticnih naselij od mombase – gor dol?? ker safa ri priporocate najvec dni najmanj $ 🙂
tanzanija – zanzibar kera plaza je ql in kolkr tok ugodna za spat in jest in nasploh uzivat :)..
no tok zaenkrat…
hvala vsem..
lp
damjanc
forget the image expireence the reality.
damjanc
bil sem 1 leto v ugandi sedaj nevem ce si ze bil tam ce nisi ti jo zelo priporocam kar se tice ljudi nevem ce bos nasel bolj prijazne in odprte se kje drugje v vzhodni afriki kar se pa tice raznih ogledov so cene priblizno enake povsod recimo kar je najbolj popularno so seveda gorske gorile ki so samo tam in se v ruandi cena pa je 275 $ za 1 uro kar drago vendar…
bil sem tudi na zanzibarju raj na zemlji vendar zelo drago in povno turistov imas pa tudi tam neke slovence ki zivijo na zanzibarju jast jih osebno nisem srecal samo domacini so rekli da so tam
ce imas kaksno uprasanje me lahko brez problema uprasas
aja pa v ugandi zivi tudi slovenec po imenu Miha vesel bi te bil ce bi ga obiskal njegov naslov je
edirisa org .com na tem naslovu ga dobis
lep pozdrav jaka
Hi Damjan!
Mi se bomo odpravili po teh deželah (Etiopija, Kenija, Tanzanija, Uganda) enkrat jeseni,
zato te prosim, da čim več podatkov in info daš na forum. Seveda apeliram tudi na tiste, ki ste že bili v teh deželah.
Predvsem je poudarek na vizah (kje, koliko časa, koliko $), prestopih meje,
dobra prenočišča, cene kakšne so, na kaj paziti, kaj priporočaš … skratka čim več.
V štartu pa nas zanima predvsem kje si kupil letalsko vozovnico, koliko je stala, kje si štartal pot ter kje zaključiš, pa seveda tudi koliko časa nameravaš potovati po teh državah.
Glede safarijev pa poznam nekaj ljudi, ki so šli na safari v Tanzanijo. Eni v Serengeti, drugi v Ngorogoro – vsi navdušeni. Štartali oboji iz Arushe. Cene pa so od cca. 80$ na dan.
Srečno in varno potovanje ti želim. Lep pozdrav in se “slisimo”, Vesna
Forum je zaprt za komentiranje.