Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek eterično olje

eterično olje

Kje se da kupiti eterično olje ( za kopanje) in koliko približno stane?

Žal prav za čisto olje ne vem kje bi ga lahko kupila…lahko pa greš v LJ v Lush kjer prodajajo vse možne vrste in vonje kopeli – peneče, barvne itd. Vse temelji na naravni bazi in zelo lepo diši po sviki, vaniliji, pokošeni travi ipd. Meni je ful všeč naprimer peneča kopel French Kiss z vonjem po sivki…noro

Vedno sem si želela imeti tuš kabino…sedaj, ko jo imam mi pa delate lušte s kopelmi 🙁

kakšno tuš kabino pa imaš?
a je kaj posebnega?
mmm če ima MASAŽE ITD SE JAVIM DA JO PREIZKUSIM:)))
v zahvalo pa te erotično zmasiram z eteričnim oljem:)
he ha .

Ti kar sanjaj, imam jaz masažnega mojstra doma ;-).

takega kot sem jaz ni na svetu:)
sicer pa kaj potem če bi bil še jaz ta

svetilnik te brez rok zmasira… Celo na vrata zna potrkati brez rok!

Ah, svetilnik je od vraga. Čeprav je zadnje čase malo hud, ker mu kurec24cm hodi v zelje.

____________________ Fantasy does not deliver.

Pazi, ko kupuješ – na steklenički mora bit baje latinsko ime, pa pisat moram, da je naravno eterično olje. Drugač lahko kupiš kakšno strupeno umetno sranje.

Svetilnik se je pa čist raznežil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Olje pomaranče,sivke,limete,mandarine vse je odvisno od namena in razpoloženja,meni osebno so bolj všeč sladkobni vonji,v banji pa uporabljam vonj agrumov….(razmišljam pa ,da bi se kdaj tudi kje prepustila kaki masaži pri maserjih z eteričnimi olji vendar nisem še zasladila pravega naslova) lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close