Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika eta – marmelada

eta – marmelada

Mogoče tole ni ravno za sem, a ne vem več, kam naj se obrnem. Pred časom smo kupili etino marelično marmelado brez sladkorja. Bila je zelo kisla. Sedaj je pa že dobre pol leta ne najdemo na policah. kaj se je zgodilo z njo? Mogoče kdo ve? Sestavine so bile jabolka, marelice, citronka…

Aha, pa še to: bili sta dve vrsti: marelična in mešana.

Bom ti pogledala, če so jo dobi v Etini industrijski prodajalni v Kamniku, sem 10 minut peš stran, grem pa ti pogledat najkasneje ponedeljek…….danes morda ne grem z otroci ven zaradi slabega vremena…….

kroki, ali se splača kupovat v etini indrustrijski prodajalni, cenovno mislim?

Hvala, res bi ti bila hvaležna. naša Sara pa še najbolj. Sicer smo zelo sladki tipi, ampak čez to marmelado jo pa ni!

V Liniji Zdravo življenje imaš dva sadna namaza. Jagoda im marelica z breskvijo. Oba sta brez sladkorja in zelo dobra. Kdo je proizvajalec zdajle na pamet ne vem, bom pa pogledala. Aja, sta brez dodanega sladkorja. Tudi cena je dokaj ugodna.

lp

Julija

Evo moje poročilo, sem že petek vedela info, a nam je doma ponagajal računalnik in nisem mogla na internet, sem pa zdaj v pisrani.
1. Prodajalka je povedal, da žal teh marmelad ne proizvajajo več, se ni izplačalo………tako, da jih ne boš mogla dobiti več
2. V Eti se splača kupovati, sploh če si blizu, jaz osebno grem večkrat čekirat kaj imajo in ulovim 2. 3. klaso, ki ji popolnoma nič ne manjka, cenovno ugodna. Tako lahko dobiš Kamniške kumare po 149 sit – 3. klasa ali pa pečeno papriko po mislim da 285 sit, pa še in še………včasih je kaj drugič nič……..včasih dobiš kumare za 99 sit…..ostanek izvoda, brez etikete, samo bela etiketa (ni naprimer etina nalepka- pisana….) kaj je notri in datum……..kot nekakšna deklaracija……
Če se pa od dalj oglasiš v Eti, je zraven še Svilanitova prodajalna in…….tudi tam malo pogledaš……tako, da pogledaš dve trgovini, industrijski

LP BC

Hvala, ker si si vzela čas! Punci sem že razočarala, tako da sta sklenili, da bosta jedli odslej samo mojo marmelado. No, vse je za nekaj dobro, kajne!

uživajte v zadnjih počitniških dneh…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close