Ester Ritter s Facebooka – kaj je z njo
Ne razumem,’da potrdis za prijatelja nekoga, ki ga ne poznas in nimas niti najmanjsega pojma, kdo je 🙁
Tudi ce o njej ne bi prebrala tudi tule na MONu debat http://med.over.net/forum5/read.php?151,9386217, bi tako prosnjo zavrnila, kot zavracam vse, ki zelijo stopiti v kontakt z mano prek Skypa, na FB itak nisem.
jaz pa ne razumem, kako eni preberete nekaj, kar ne piše. Napisala sem, da me je zaprosila za prijateljstvo, nisem pa napisala, da sem jo potrdila, ker je nisem. Ok?[/quote]
Poanta mojega pisanja je jasna, ce nekoga ne poznam in zeli stopiti v stik z mano prek neta, se o njem sploh ne pozanimam, ampak ga takoj blokiram.
jaz pa ne razumem, kako eni preberete nekaj, kar ne piše. Napisala sem, da me je zaprosila za prijateljstvo, nisem pa napisala, da sem jo potrdila, ker je nisem. Ok?[/quote]
Poanta mojega pisanja je jasna, ce nekoga ne poznam in zeli stopiti v stik z mano prek neta, se o njem sploh ne pozanimam, ampak ga takoj blokiram.[/quote]
Poanta mojega pisanja pa je, kaj je s to žensko narobe in kakšno škodo ti lahko naredi. Zdaj pa nehaj pametovati in raje prilepi še kak link, saj drugega ne znaš.
Poanta mojega pisanja je jasna, ce nekoga ne poznam in zeli stopiti v stik z mano prek neta, se o njem sploh ne pozanimam, ampak ga takoj blokiram.[/quote]
Poanta mojega pisanja pa je, kaj je s to žensko narobe in kakšno škodo ti lahko naredi. Zdaj pa nehaj pametovati in raje prilepi še kak link, saj drugega ne znaš.[/quote]
Če se že razburjaš glede linkov, si tistega zgoraj sploh prebrala?
Ne bod nesramna. ni treba. blokiraš pa lahko osebo,preden sprejmeš njeno povabilo za prijateljstvo. KDO SEDAJ NI DOBRO BRAL ALI RAZUMEL,JAZ ALI TI?
Ne bod nesramna. ni treba. blokiraš pa lahko osebo,preden sprejmeš njeno povabilo za prijateljstvo. KDO SEDAJ NI DOBRO BRAL ALI RAZUMEL,JAZ ALI TI?[/quote]
Ne sprašujem tem, kaj naj storim s to osebo. Delovanje FB dobro poznam. Sprašujem – KAJ JE NAROBE S TO OSEBO. Dodajam pa vprašanje: KAJ JE NAROBE S TABO in tebi podobnimi!
Ne bod nesramna. ni treba. blokiraš pa lahko osebo,preden sprejmeš njeno povabilo za prijateljstvo. KDO SEDAJ NI DOBRO BRAL ALI RAZUMEL,JAZ ALI TI?[/quote]
Res ne znate brati. In čisto po nepotrebnem si avtorico napadla, ostali pa res samo filozofirate.
Avtorica je vprašala Kaj je narobe s to osebo. Ni vprašala za filozofiranje kaj vi delate in kako. KAJ JE NAROBE S TO OSEBO.
Samo mimo. Lep večer.
Tale zadnji podatek je pa čisto mimo. Ester Ritter Križnik je doma iz Zagorja ob Savi, mama treh (mogoče tudi štirih otrok), veliko od tega, kar je napisano zgoraj, drži. V svojem pisanju je zelo prepričljiva, da imaš občutek, da gre za visoko izobraženo, razgledano osebo z visokimi moralnimi kriteriji in vrednotami (ki jih pa ni). Njen brat je njeno pravo nasprotje, zelo v redu človek in niti slučajno ni bil poročen s Savino!
ima dva brata, vendar nobeden ni bil poročen s Savino. In ja, oba njena brata sta zelo v redu človeka. Nihče ne razume, kako je mogoče, da sta v sorodu s takšno psihopatko.
Bežite od nje čim dlje. Ogromno ljudem je naredila neverjetno veliko gorja, poskregala najboljše prijatelje, cele družine, cele internetne portale, dolžna je pol Sloveniji, pa še vedno ordinira naokrog.
Angleško obvlada 🙂
Pa zelo odkrita je: Making up people and make them up as prettiest they can be is my passion
Forum je zaprt za komentiranje.