Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Error Guard in Net Offers-pomoč

Error Guard in Net Offers-pomoč

Ko zaženem internet, si mi pojavita ta dva okna, ki sta v naslovu. Ne vem, kako se jih naj rešim????

Kakor mi je znano, gre za kakšen spy oziroma popup. A se ti odpre povsem novo okno? Da ti ne bi odpiralo teh oken si nastavi v IE popup blocker: Tools –> Pop-up Blocker –> Turn-on in si nastavi na Medium.

No, za vsak slučaj preglej računalo s tema dvema programoma:

Lp, Max

uh, to je pa preveč zame. jaz sem totalni laik na področju interneta in teh zadev…..

Glej, popup-blocker lahko vklopiš če greš na Tools in tako naprej kakor sem že napisal. Probaj in boš videla da ni nič težkega. Ko ga boš vklopila, zapri vsa odprta okna brskalnika in ga odpri ponovno. A se ti zatem še kar odpirajo sumljiva okna?

Lahko pa še vseeno naložiš programa kot sta:

jih posodobiš in poženeš, da bosta pregledala računalnik pred vso nesnago. Pojdi korak za korakom in bo šlo. Vmes pa še kaj vprašaj 🙂

Lp, Max

Naložila sem si spybot program, ki mi je čekiral vse nepravilnosti (probleme). Bili so trije (označeni z rdečo) in sem jih “fixirala”, restartirala PC. Pojavili so se mi Hotbar, Error Guard in še en. Po končanju tega se mi je pojavilo spet okence in še je kot “problem” pojavil Hotbar. Avtomatsko se mi je na namizju pojavila ikona za Igre in neke slike (Hotbar) – sem zbrisala.

Jaz imam internet v slovenščini. Ne vem, kje naj grem na Tools? Sem šla na “orodja”, pa ni tam nobene možnosti Pop-up blocker…..?????

Zdaj sem šla na internet v velikem pričakovanju in spet se mi pojavi okno Net Offers…………………………….

Ta Pop-up blocker je v meniju Orodja v IE-ju in pomeni po slovensko Preprečevanje pojavnih oken. Če nimaš nameščenega SP2, potem ga ni.

S tem, ko si izbrisala ikono, še nisi izbrisala programa. Za odstranitev HotBar-a pa si poglej tule (je pa v angleščini):
in glej “How to I Remove HotBar?” Če ti ne gre, oz. ne bo šlo, imaš pa spodaj “Automatic Removal” in klikni prvi – zgornji link Download….

Ponavadi lahko Hotbar izbrišeš tudi iz Nadzorne plošče –> Dodaj/Odstrani programe. Lahko pa tudi s tem programom:

Glede Popup-blocker-ja, ga lahko dobiš tukaj, če ga še nimaš:

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close