Erotične trgovine
lepooo, da je tudi – hvala za izkušnjo. Ja, včasih se med nami znajde tudi kdo, ki ni povsem dorasel delu, al pa ima v sebi globoko zakoreninjene predsodke, ki pa v tem okolju morda pridejo na plano. Al pa je mogoče imela le slab dan, komaj začela delat v firmi,… Vem pa zagotovo, da je zdaj tam ena fajn punca, simpatična in zelooo zgovorna, če se ji le da priliko. 🙂 In definitivno je ni sram! 🙂 Se pa strinjam, četudi imajo ženske velikokrat odpor in tremo pred moškimi, so le-ti velikokrat bolj taktni in nasploh boljši sogovorniki, svetovalci.
Glede plač pa ja, upam, da bo kdo prebral tole :)))
moja izkušnja – tako je, posledično je tudi orgazem bolj intenziven, še bolj pa so koristne, ker preprečujejo in odpravljajo uhajanje vode. Pa še fant bolj čuti oz. ga lahko bolj “zagrabiš” od znotraj. 🙂 Dolgoročno gledano res ni slaba zadeva. Saj keglove vaje so fajn, ampak do boljših rezultatov se pride če mišica nekaj stiska, ne pa da dela kar v prazno.
Metuljček, ja, ti kar tako povej, bodo že vedeli kaj misliš. 🙂 Sej, če ni časa za po trgovinah hodit je pa čudaaaaa na netu, vsaj mal za firbec napast. 🙂 (čeprav je res, v živo vse drugače zgleda) 🙂
men je kul catsuit iz lateksa, sem sama sebi všeč ko ga nataknem in posledično bolj samozavestna, pa še seks je boljši. Seveda morata pa bit oba za to, s tabo ne bi blo zabavno.[/quote]
Nisem govoril o extremnih dodatkih ampak o tistih brezveznih osnovnih….
Bila ja, kupila 1 stvar, ker mi je moj mož rekel, da sem premevžasta, da si niti za kljuko ne upam prijet na vratih sexshopa, kaj šele stopit not. Sem mu dokazala, da si upam, kupila nekaj samo zase in mu na mizo postavila. Bil tako šokiran, da je ostal brez besed. Sama reč uporabljam redno, če si hoče on kaj kupit, naj si gre sam iskat. je pa priznal, da sam še nikoli ni bil v sexshopu 😛 Trgovka fuuul prijazna, vse razložila, svetovala, tako da ja, zagotovo bom še šla in kupila kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.