Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu EROTIČNA MASAŽA ZA PAR

EROTIČNA MASAŽA ZA PAR

Se priporočam tudi jaz za kakšen kontakt.

Sva par, late 30’s, Predvsem me zanima kako se je odzvala partnerka na masazo. Sprasujem ker ne vem ali naj mojo vprasam in predlagam masazo, ali kar rezerviram in presenetim. Prvo je po moje prevec direktno in ji da veliko za razmisljat, mogoce povzroci na koncu se kak strah in odpor? Se bolj nagibam k presenecenju z masazo in upam da se prepusti. Kaj pa če se upre – kaksen nasvet oz. izkusnja?

Odgovor na objavo uporabnika
vse drznejša, 21.05.2022 ob 00:53

Sva par, late 30’s, Predvsem me zanima kako se je odzvala partnerka na masazo. Sprasujem ker ne vem ali naj mojo vprasam in predlagam masazo, ali kar rezerviram in presenetim. Prvo je po moje prevec direktno in ji da veliko za razmisljat, mogoce povzroci na koncu se kak strah in odpor? Se bolj nagibam k presenecenju z masazo in upam da se prepusti. Kaj pa če se upre – kaksen nasvet oz. izkusnja?

Živjo.

Brez tega da se pogovarjata in si dobil jasen namig da bi lahko to bilo super ne naročaj nič brez njene vednosti ker vama lahko samo ogromno škoduje!

Iz lastnih izkušenj, oba morata biti za in ne jo kar postavit pred dejstvo da jo bo nekdo drugi obdelal.

Ali poskrbijo zanjo in njen orgazem?

Ja poskrbi en tak mlad žrebec

Pozdravljena. Morda vaju sploh ni več tukaj pa vseeno. Delam v salonu v Mariboru kjer izvajam tako klasične masaže kot tudi tantrične za dame. Pri meni naprimer tantrična masaža traja 200 minut plus. Seveda je tu vključen tudi pogovor. Osebno se posvetim ženskemu telesu v celoti. Prava erotika se prične šele proti koncu masaže. Do sedaj so še vse stranke od mene odšle zadovoljne in zadovoljene in kar 90 procentov njih se vrača. Ene po enem mesecu nekatere pa celo po letu dni. Če želi katera probat in videt… Predlagam kontakt zs pero.111p@gmail.com. Vse lepo vsem

Že nekaj časa si želim erotično masažo z happy Andom

Poskusite trojčka z dvema moškima

Odgovor na objavo uporabnika
Samska707, 27.04.2025 ob 03:38

Že nekaj časa si želim erotično masažo z happy Andom

Poskusite trojčka z dvema moškima

Andi je te dni in med prazniki na dopustu. Lahko jaz uredim, če želiš.

Če katero zanima erotična ali klasična  masaža v masažnem studiu v okolici lj naj me kontaktira. Sicer se pretežno ukvarjam z klasiko torej je moj salon te vrste in ne eotični. Na željo pa lahko dobite kaj več ker gre potem res za popolno sproatirev- ženske vabljene

več info privat ?

info tudi na maser.kranj@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close