Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu EROTIČNA MASAŽA ZA PAR

EROTIČNA MASAŽA ZA PAR

Pozdravljeni vsi, z ženo že si dlje časa želiva erotične masaže za naju oba. Poleg seveda skrajne diskretnosti in higiene, naju zelo zanima kje in ali sploh, ponujajo masažo za par (njega masira ženska, njo moški) s tem, da je največji poudarek pri pravi zadovoljitvi nje. Konkretno naju zanima ali se v katerem izmed masažnih salonov maser zares posveti partnerici in sicer ne zgolj z masiranjem in rajcanjem njenega telesa, temveč tudi z konkretnim poudarkom na njeno muco, joške, rit,… želiva si da z jezikom obdela njeno muco, mogoče še kaj več od tega?

Ali ima kdo od vas te izkušnje? Najlepša hvala za odgovor.

Midva sva bila pri nekem paru. Cena uhuh… ampak je on vsaj mojo lepo na lep način poseksal. Bila zadovoljna in ker je bila zadovoljna sem bil zadovoljen tudi jaz

Najprej najlepša hvala za odgovor. Razumem, da vama je uspelo najti privat “maserja” in sicer par? On zmasiral tvojo, njegova pa tebe?

Zanima me kako je potekalo vse skupaj, predvsem pa njegov del z tvojo partnerico? Zanima me (sprašuje ženska oseba iz te strani), kako se je vse skupaj začelo, nadaljevalo, zaključevalo… iz njegove strani z tvojo?

Zares velika, velika hvala za odgovor.

LP

A res ni nikogar tukaj z izkušnjami, katere je pripravljen delit? Resnično bova hvaležna vsakemu ki je pripravljen delit izkušnje ter nama mogoče svetovati.

Se enkrat hvala in lp

Za primerno plačilo vaju oba do vrhunca zmasiram jaz. Niti ne rabita iskati naprej , samo naj preneha ta svinjarija od virusa , pa se lahko dogovorimo . Lp

Ma vi ste fukjenci na kubik.. Itak pa tole en drkac pise da drka pol kao na resnicne zgodbe.. Marsss taki kreteni
.

“Spoštovani” “julij2016”, čeprav si tvoj komentar ne zasluži najinega časa, še manj odgovora sva se odločila, da narediva izjemo. Forum je po najinih predvidevanjih med vsemi ostalimi temami namenjen tudi temi kot je najina. Se mogoče motiva? Komentarji kot je tvoj, niso nič drugega kot odraz razočarane osebe, polne različnih kompleksov, vse našteto kot tudi zelo verjetno še marsikaj več, pa “cel” čas le želi prevaliti na druge. Z vsem spoštovanjem, sramotno je, da si nekdo dovoli komentirati (ne glede kaj) na način kot ti in brez vsakega dokaza nekoga obsojati, izpostavljati svoje trditve, itd.

Ne spoštovani “julij2016”, za najinem profilom se ne skriva “bolan” moški z zelo čudnim fetišom drkanja kot sam navajaš, mogoče pa sklepaš po sebi? Ponavljava, da sva par z željo ki sva jo predstavila na samem začetku in vsakemu ki ima glede tega izkušnje in nasvete bova zelo hvaležna za odziv!

Tebi pa ponujava prav posebno priložnost in sicer v kolikor si vešč (resnično vešč) masaže, te vabiva k naju, da nama to dokažeš. Uslugo ti bova seveda plačala! Na ta način ti bova tudi dokazala, da sva zares par in ne kot sam sklepaš… Hkrati pa ti sporočava, da v kolikor se prav ti skrivaš in kakorkoli pretvarjaš za lastnim profilom kaj šele, da se resnično srečamo in se izkaže, da gre za prevaro, žal sledijo posledice.

Lep pozdrav vsem normalnim!

No, tole ste opisali prepricljivo, tako da se opravičujem za napisane besede..
Pac sklepal sem po tem, ker je ogromno veliko res laznih profilov po vseh portalih, tudi tukaj gor in tudi sam sem ze bil zrtev prevare..
Ne, masaze ne obvladam, rad pa gledam:)

Upam, da po trenutni virusni krizi dobita nekoga in se imate fajn..
Se opravičujem se enkrat, lp in ostanite zdravi

A ima mogoče kak erotični maser težave z zvodniki?Da mu prostitutka pride (on tega ne ve),jo obdela,čez nekaj dni pa mu zvodnik začne groziti,da mora sedaj za njega delat ali pa ga razbije?

Punce ki nudijo erotične usluge,masaže so baje vedno na udaru in nekatere pretepene.

A se je potrebno bat?

http://masaze-fantazija.si/

Priporočam.

“julij2016”, tvoj zadnji komentar si resnično zasluži najinega odgovora in sicer brez vsakega zadržka ti sporočava, da izredno ceniva zelo redke posameznike, kateri so poleg kritik in obsojanj sposobni priznanja napak in opravičila. Dodajava, da se popolnoma strinjava s tvojo trditvijo, čeprav sva na forumu “med.over.net” nova člana, imama žal veliko slabih izkušenj na nekaterih drugih forumih. Prav zaradi zadnjega sva nekoliko manj oz. mogoče precej manj aktivna. Sva pa vsaj zaenkrat še mnenja, da od časa do časa je le mogoče vredno poskusiti. Preseneča naju, da je odziv, na najina vprašanja praktično skoraj ničen. Ali res ni parov z tovrstnimi izkušnjami in predlogi?

Ponovno hvala vsem in lep pozdrav iz karanten. Ostanite doma, odgovorni in predvsem zdravi!

Pozdravljen “Roder”, piši nama zasebno na najin e-naslov parljhocevec@gmail.com in mogoče se celo dogovorimo.

LP

Nama lahko posreduješ kontakt tega para? Mail: parcekpohotni@gmail.com

Bil sem že na taki masaži zato vaju lahko zmasiram. Sem prepričan, da bosta zadovoljna.

http://masaze-fantazija.si/

Na taki masaži sem že bil skupaj z partnerico in vam lahko točno razložim kako poteka.

Iz izkušenj vsak maser nudi erotično masažo.Ženska ti obdela moža,moški ti obdela ženo.Pač ko se naročam,mu rečem da sem si zaželela erotično masažo.

Bila sva na masaži skupaj z eno maserko. Nepozabno doživetje.

Zdravo. Zveseljem vama pomagam….

Zdravo,

Tudi midva z možem iščeva podobno izkušnjo..

Mi2 pa iščeva par, maserko in maserja! Seveda za erotično masažo in še kaj več.?

Pusti kontakt

mi2rmp@gmail.com , povej kaj več

Mi2 pa iščeva par, maserko in maserja! Seveda za erotično masažo in še kaj več.?

mi2rmp@gmail.com

Sem ti pisal v ZS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close