Erotična masaža….Rada bi
Anonimno 10607, 25.08.2025 ob 07:16
Kako se pa kaj cene gibajo?Je res doplacilo samo 20eur?Nekje sem prebrala,da je toliko ponudbe in zato nizke cene.Nekateri imajo že v ceni brez doplačila.Kako si izberete salon kateremu maserju boste šle?
Kontaktiraj me na email in se dogovoriva za vse zelje in podrobnosti
Savinjska, 25.08.2025 ob 09:45
Kontaktiraj me na email in se dogovoriva za vse zelje in podrobnosti
Ne vem kje si ti našla to ceno (ne rečem da ne ), ker jaz plačam 150, oz 120 kakor dolg termin izberem. Je pa res to uraden salon v okolici Lj, masaža pa kot se šika. Vse na nivoju- čistoča, odnos itd, sprostitev in užitek zagotovljen. Če te še kaj zanima vprašaj 😉
Mamica941, 05.09.2025 ob 12:04
Ne vem kje si ti našla to ceno (ne rečem da ne ), ker jaz plačam 150, oz 120 kakor dolg termin izberem. Je pa res to uraden salon v okolici Lj, masaža pa kot se šika. Vse na nivoju- čistoča, odnos itd, sprostitev in užitek zagotovljen. Če te še kaj zanima vprašaj 😉
150 eur na 30 min? To je predrago.A so vsaj hetero?Sem bila včeraj pri enemu za 50 eur in zvedela da je bi. Nočem da me bi obdela,želim si hetero maserja.
Saša631, 05.09.2025 ob 17:34
150 eur na 30 min? To je predrago.A so vsaj hetero?Sem bila včeraj pri enemu za 50 eur in zvedela da je bi. Nočem da me bi obdela,želim si hetero maserja.
Glej, njegovega privat življenja ne poznam- dosti pa pove že to da moških on ne masira… Aja, pa cena ni za 30 min, tudi ne vem kaj v tem času opraviš/ta? Cena ki sem jo omenila je za 60 oz. 90 minut. Super klasika cca 30 min, potem se pa začne hec… 😉
Pridem tudi na dom. Postava ni težava, je samo zabava.
mail jaa995@gmail.com
Midva pa si želiva maserja v paru!
Anonimno 2237, 10.09.2025 ob 17:09
Pridem tudi na dom. Postava ni težava, je samo zabava.
mail jaa995@gmail.com
Torej moškega maserja za mojo in žensko za mene!
Če katero zanima erotična ali klasična masaža v masažnem studiu v okolici lj naj me kontaktira. Sicer se pretežno ukvarjam z klasiko torej je moj salon te vrste in ne eotični. Na željo pa lahko dobite kaj več ker gre potem res za popolno sproatirev- ženske vabljene
več info privat ?
info tudi na maser.kranj@gmail.com
masaza easy799man@gmail.com
Mamica941, 08.09.2025 ob 09:37
Glej, njegovega privat življenja ne poznam- dosti pa pove že to da moških on ne masira… Aja, pa cena ni za 30 min, tudi ne vem kaj v tem času opraviš/ta? Cena ki sem jo omenila je za 60 oz. 90 minut. Super klasika cca 30 min, potem se pa začne hec… 😉
uh preveč, jest kasiram toliko kot športne, okolica lj, info na maser.kranj@gmail.com
zadovoljnih strank imam kar nekaj ;)…
Forum je zaprt za komentiranje.