Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

Tudi jaz si želim masaže s srečnim koncem, brez vsiljevanje. Sem 30 lena vezana Gorenjka.

Tudi jaz si želim masaže s srečnim koncem, brez vsiljevanja.Sem 30 letna vezana Gorenjka…

Neka Betricel ima tu naslov poisci

ce hoce kaksna, pridem na dom, masaza in ce bos hotela, bom poskrbel za to da ti strastno pride .. vse se lahko zmeniva, diskretno. Pisi mi na marko.urbancic357

gmail.com

ve kdo za kak salon za erotično masažo v dvoje v okolici Kranjske Gore. (NJO bi masiral ON, NJEGA (mene) pa ONA, pa da bi bil na koncu on priravljen it do konca če bi mojo prijelo.)

Lahko te pridem zmasirat na dom z vrhuncem ali brez, kakor boš hotela. Lahko se slečem, lahko pa tudi ostanem oblečen. Pa lep pozdrav.

Vprašanje za ženske in moške. Ste bile/”bili? Kakšen je občutek? M8ka me da bi šla, se pa bojim kakšne prenosljive okužbe.

Ja imaš prav😳

Menim, da v čistem okolju (čista rjuha, razkužene roke….) to nebi smel bit problem.
Seveda, če ostane pri tem :-).
Te še vedno mika?

Midva sva bila na erotični za pare. Maser in maserka ok, o masiranju se jima sicer ni sanjalo, o zaključku pa precej hehe

imaš prav , marsikaj se lahko prenese ampak najbolj nevaren in vzdržljiv je virus hepatitisa, ki ti lahko uniči jetra, v okolju lahko ostane leta, hiv ni problem, ni obstojen kakšna je torej rešitev zate, bom pristavil lonček, lahko te zmasiram erotično, ker to znam in zmorem, sem dosti čeden vitek simpatičen in zdrav. s sabo prinesem teste negativno z imenom in priimkom, ne tako kot delajo mnoge prostitutke na infekcijski, anonimno, pol si pa med sabo to delijo pa kopirajo, ker so skor vse okužene. premisli punca vabilo velja na masaza afna aprava pika com

16. in 17. 11. sva z mojo ženo v Kranjski Gori. Rad bi jo presenetil, zato iščem maserja, ki bi jo klasično ali kako drugače(po njeni želji) zmasiral pri nama v garsonjeri. Bodi pripravljen iti do konca, če bi si slučajna moja to zaželela (čeprav ne verjamem). Več na ZS.

Prav je da ženske same veste kaj želite. Masiral lepe in manj lepe ženske. Ja ponavadi jih zanese in si želijo več, ki pa ni rečeno da dobijo.
Vse je odvisno od maserja, je pa za ženske to nepozabna izkušnja. Sem 28letni strokovni maser. Delujem najvec v Novi Gorici ker je veliko ITA strank. Lahko tudi Lj in zahodneje. Se priporočam. ZS

Pa ti, jim izpolniš željo če si želijo it do konca (če si želijo tvojga kurca in tvoje sperme)

Sem porocena in v vezi je ze kar nekej casa mal ohlajeno kar se tice spolnosti in dotikov, tako da sem si zazelela mal neznosti. In tako sem kontaktirala enega fanta z foruma. Pomoje niti ni pomembno kdo je, ce bo pa katera zelela ji pa lahko posredujem kontakt. Uglavnem stvar sva na mojo zeljo izpeljala na nevtralni lokaciji. Prisel je relativno mlad postaven fant. Prvi obcutki so bli sicer malo nelagodni ampak po prvih besedah sem se pocasi sprostila. Morm rect da mi je bil zlo vsec njegov nevsiljiv pristop in si je res uzel cas. Odlocila sva se da med klepetom narociva sampanc in po kozarcku sem bila ze tok sproscena da sem si zazelela dotika. Takrat pa je zadevo vzel v svoje roke in zlo hitr sem ostala brez cunj na sebi. Sama masaza lahko recem da je bila vrhunska, kjub temu da prav da ni lih profesionalc. Sprostila sem se nenormalno dozivela 2 krat fantasiticen orgazm brez sexa, tko da punce katere si zelite toplo priporocam….jst sigurno se ponovim z istim

A ve kdo če obstajajo kakšne erotične masaže v okolici Celja?

skofja loka dodi

Oglasi se mi na:
leon.patrik.69@gmail.com

Registrirajte se, da vam lahko pošljem ZS. Vi določite pravila. Želje določite v naprej ali jih nadgrajujete sproti. Izpolnjujem jih brez besed ali s sproščujočo, neformalno, vsakdanjo komunikacijo. Diskretnost zajamčena. Bistvo pristopa je v spontanosti, čutnosti in igri prilagajanja odzivom, brez vsiljevanja, neavtoriziranega prestopanja mej, z upoštevanjem želja. Bistvo je v dotiku in dajanju.

Sem z gorenjske. 45/187/85, športnik. Veliko lepega pri uresničevanju želja.

Zdravo sem 19 letni ljublancan in sem se odlocil da grem septembra na svoj prvi masazni tecaj. Zanimajo me pa tudi zelo eroticne masaze ,imam nekaj malo izkusenj iz prejsnje zveze in mislim da mi. ni slo slabo . Tukaj sem pa za vaso pomoc ce bi mi lahko kaksna se povedala kako je njena izkusnja sla ali pa se bolje da bi lahko na kaksni pridobil izkusnje. kot sem rekel sem zacetnik in masaza je lahko eroticna ali pa ne.Iscem samo prakso in pa tudi malo zabave 😛

Nazadnje sem bil v Versalu[/url] – odlična masaža, maserka Nina obvlada. Škoda, da pri nas ni več takšnih salonov, v Italiji jih kar mrgoli.

A lahko kakšen tak salon priporočaš v Italiji?

Pozdravljena,
tvoj oglas me je pritegnil, zato ti pišem.
Tudi jaz se ukvarjam z masažami, lahko ti napravim oljno masažo z nežnimi čutečimi dotiki telesa.
Piši mi na janez.kranjc38@gmail.com

Lani sem skoraj šel na eno od teh erotičnih masaž ampak še prej sem se za vsak malo bolj podrobno popozanimal glede teh raznoraznih spolnih bolezni in me je kr malo minilo. Imam kr velik libido ampak te jebene spolne bolezni me čisto zamrznejo. Nevem no ampak enostavno se nemore sprostit ob neki ženski ko vem da je dala že nevem koliko oseb skozi pred mano.

A se katera skupaj z mano udeležila erotične masaže za pare. Plačam seveda jaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close