erotična masaža
Poklici ali SMS 070.***.*** lahko pa tudi na mail.( markmulej@gmail.com )
Potrjujem!! Zagotovljen konec… ko bi to prej vedela…. haha Se je pa težko spravit v tole… lažje bi mi bilo, če bi bil kje v mestu kak salon pa se potem mimogrede oglasiš, če ti je. Na začetku imaš tremo, potem pogovor steče in se sprostiš. Res dobiš občutek, da te je spravil v svoje dlani… en čuden občutek da postaneš čisto majhen… kot da bi ti prestavljal telesne dele, jih obdelal in postavljal nazaj… potem se segreješ in se mu popolnoma prepustiš… čist podzavestno ti izklopi vse zavore… Bila že na neštetih klasičnih masažah pa je bilo vse ohjej… Ta pa obvlada v nulo, pa še amater pravi, da je, sicer ima nek certifikat. Pravi, da se sprošča samo na tak način, da prenese svojo energijo v drugo telo. Stane te niti centa.
Njegov kontakt dobite na betricelle@gmail.com … javi se njegova prijateljica, ki te malo preveri, da slučajno nisi kak tip, ona da njegov mail, potem se zmeniš kje, kdaj, kako, malo ti vse skupaj razloži. Tudi jaz priporočam! Samo pogum je treba zbrat… Še to, maser ni kak mulc, ampak gospod v srednjih letih, postaven in prijeten, pričakuje diskretnost, kar me je zelo razveselilo 😉
Punce pozdravljene!
Če še vedno katera išče dobro klasično ali/in erotično masažo, sem v Mariboru spoznala zelo dobrega maserja.
Moram priznati, da mi je bilo prvič kar težko preko tega, da se me bo tuj moški tako dotikal, vendar je po kratkem pogovoru s prijetnim mladeničem trema izginila. Masaža je bila super!
Če želi katera kontakt mi naj piše na zs ali na zmasirana23@gmail.com.
Lp
Čaw, ponujam erotično masažo do vrhunca. Sem profesionalen maser, ki sem se usmeril tudi v erotične masaže izključno za dame. Sem zelo profesionalen in diskreten.
Jan: jan.aleks35@gmail.com
Betricelle pozna pravega punce! Z njim se da pogovorit in dogovorit in ko se enkrat opogumiš, razmišljaš kako bi se opogumila še enkrat hihi
Še to bi rada povedala, da če greš v kakšen uraden salon, kjer moraš plačat, dobiš tako malo za ves tisti denar, da ga je bolje zapravit za počitnice :-)… Ta ne masira za denar namreč ampak mora biti korist obojestranska
Ponujam personalizirane masaže duha in telesa v diskretnem in urejenem ambientu. dimitrijs84@gmail.com
lahko me kontaktiraš na tina@emailhosting.tv
Živijo, prosim dame in pare z izkušnjami za nasvet, kaj je novega na tem “trgu”.
Iščem darilo za prijateljico. Želim, da je izvajalec profesionalen, atraktiven, tudi obdarjen – če masažo izvaja gol ali če ga bo ona morda želela prijet v roko (ali še kaj … njena stvar). Pa da masira v svojem prostoru oziroma salonu.
Opcija ena – jaz se zmenim (tudi plačam seveda) in gre sama tja.
Opcija dve – jo spremljam in greva na masažo za par (on njo, ona mene).
Opcija tri – jo spremljam, a le gledam, kako masira njo (si predstavljam, da bi lahko bilo moteče, skeptičen glede te kombinacije, čeprav bi sam rad gledal, kako uživa).
Predloge prosim tukaj, kontakte na ZS. Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.