Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

Mene pa zanima ali ima kdo kakšno izkušnjo v masažnem salonu 1sun v Lj. ?

Ali res nihče ni bil v tem salonu?

Jaz sem bil dvakrat, ampak obakrat razočaran.

Prvič so na enem portalu ponujali popust za erotično masažo z dvema maserkama, šampanjcem, mineralno vodo, savno solarijem in najbrž še čem, kar se ne spomnim. No, ko sem prišel tja, je bila maserka samo ena, šampanjca, mineralne in še česa je kao zmanjkalo, obljubljene body to body masaže ni bilo – maserka je bila ves čas oblečena v hlačkah in majici. Za morebitno dotikanje, je zahtevala doplačilo. O njenem poznavanju masaže je škoda govoriti… Obrne te na trebuh in na polno packa z oljem, potem pa zadnje pet minut obrne na hrbet in na hitrico opravi. Seveda na koncu ni bilo niti savne ali solarija.

Tudi drugič sem šel s kuponom z istega portala, katerega pa lastnik (ki sploh ne govori slovensko) ni hotel upoštevati, ker ga menda upoštevajo le enkrat (čeprav je šlo za povsem drugačno ponudbo in drugo akcijo). Ob prihodu si te ogledujejo vse maserke , ob odhodu se srečuješ s prihajajočimi oz. čakajočimi strankami (toliko o diskretnosti). Maserka je bila milo rečeno neatraktivna, zaudarjala je po alkoholu. Že po preteku polovice zakupljenega časa je lastnik trkal po vratih in kričal, da je konec…

Tudi o čistoči in urejenosti prostorov bi lahko marsikaj napisal, ampak bodi dovolj. Skratka Razočaran…

Ojla si še želiš masaže

Tako kot si ti anja bi vsak maser masiral

Smo se z prijateljico zajebavali,hecali o erotičnih masažah in je prijateljica izrazila željo da bi to izkusila.Pa ji nismo verjele.Pa je nato še enkrat rekla,da si bo enkrat privoščila. No ker se bliža njen rojstni dan smo se odločile da ji plačamo.Problem je ker težko najdeš kaj takega.Včeraj sem našla enega na fejsu in je rekel,da je 1 ura 150e.Kaj?Tako drago,pa je rekel,da ima fixno ceno glede na to kakšne pokvarjene želje imajo ženske.Pa sem rekla,da bi prijateljica navadno erotično masažo,pa če bi lahko bilo kaj ceneje,pa je rekel,da je svreden in izkušen in da je to še prenizka cena za njegovo zadovoljevanje in da naj preveč prijateljci ne verjaem,da bi ona le navadno masažo,ker sigurno bo nato želela še marsikaj drugega,skritega.Povedal je da se punce obrnejo na maserje zato da uresničijo svoje fantazije,ki jih sicer ne bi nikoli upali z možem,prijateljem,saj bi se iz njih norčevali.

A je res toliko vredno plačat za masažo?

Zanima me a kakšna doma erotično masira naj pusti kontakt

Sem mlajši maser, ki sem sicer veliko bolj izkušen v klasični masaži, sem se pa pred kratkim začel ukvarjati tudi z erotično masažo žensk, tako da, če bi želela katera preizkusiti erotično masažo in je ne moti, da z erotično masažo še nimam tako veliko izkušenj ali pa jo zanima le klasična masaža, me lahko kontaktira na soncek990@gmail.com

*Sem iz Ljubljane in lahko pridem tudi na dom.

evo me😀 Se ti lahko javim preko ZS?!

ZS-ja tukaj nimam, tako da se javi kar preko emaila.

Nudim erotično masažo za nežni spol. Za več informacij piši na emal; opamare@gmail.com

Če rabi katera masažo do konca, brez seksa, naj mi sporoči. Našla sem nekoga, ki obvlada v nulo. Priporočam!

betricelle@gmail.com

Pa sej to zna vask moški. No razen tisti brez rok

VSAK

Kaj pa maserka za zensko?

bi se paru tudi?

Če bi katera rada dolgo masažo takšna kot si sama želi me naj kontaktira imam izkušnje z masažo leta niso važna samo da uživa v masaži

Zdravo, kaj mi lahko podate kontakt? Tudi sama bi si želela….

Zdravo

Zanima me kontakt od maserja,
Hvala za odgovor,Lp Tanja

Dame kar pogumno.

Tu nekje sem malo nazaj videla komentar z emailom od ene, ki ga pozna. Malo poišči. Baje je zelo iskan 🙂

Kaj se vsi toliko hvalite od masaže. V živo pa vsi posranci ziher ane? Moški se znate samo hvaliti kak obvaldate to in ono.

Lahko ti nudim lepo sproščeno masazo

betricelle@gmail.com

dobiš njegov mail

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close