erotična masaža
Zdravo punce sem sem 34 letni tomaz Eroticne masaze ponujam po solidni ceni oz dog nimam ogromno iskusenj in jih bi rad pridobil vec vec info na vroci0778@gmail.com sem resen…l.p
Nudim masažo na dom oz. po želji stranke 🙂 več info pa na masaza.blaz@gmail.com
Zdravo punce sem sem 34 letni tomaz Eroticne masaze ponujam bresplačno oz dog nimam ogromno iskusenj in jih bi rad pridobil vec vec info na vroci0778@gmail.com sem resen…l.p
Ljubljana (lahko bližnja okolica), Iščem diskretno dekle, žensko z občutkom za nežno masažo – brez intime. Nagrada po dogovoru… mozzaik@mail.com
Ženi bi rad podaril eno erotično masažo. o tem sva se veliko pogovarjala ter sva le prišla do spoznanja, da se podava v to. Torej iščem res dobrega maserja, ki mu ni do spolnih odnosov ampak res samo (er)masažo.
Človek pa nikoli ne ve kaj si še zaželi…..ima pa skrito fantazijo spoznati maserja, ki ima piercing v jeziku 🙂
jaz se tudi spoznam na masaže ženskega telesa ,take bolj relax masaže,za totalno sprostitev duha in telesa še posebej če je ženska ves dan v službi pa pride čist izživčena . Samo da je bolj malo časa za take masaže ker trajajo 1 urco najmanj , saj manj kot tako sploh se ne sprosti nobena. Pa navadno problemi pridejo ker večina žensk ne zaupa moškemu maserju da bi ga vabla na dom…tako da veliko žensk bi potrebovalo take masaže sam si ne upajo predat totalno nekemu neznancu ki se hvali da je maser. Saj večina teh tipov masaž ni terapevtske narave rabi predvsem da se ženska sprosti mentalno in fizično ..Jaz sm mnenja da ženski prepustim navodila pri masaži . če ji kaj ne ustreza al če se ji zdi dovolj lahko prekinem v vsakem trenutku . Nisem maser za vse okuse ..
Spoštovane dame
Že želite sproščujočo, kvalitetno masažo celega telesa, se mi javite na golobmitja01@gmail.com
Sem iz Maribora, srednjih let, urejen in prijeten. Pridem tudi na dom.
Lep pozdrav
M.
to kar si napisala pred leti je pa bistvo masaže za nežni spol…v bistvu maser mora bit tako senzibilen z rokami da čuti žensko počutje med masažo , brez da bi prišlo do sexa al erotičnega izživljanja po ženskem telesu …sam večina žensk se ne upa prepustiti takim doživetjem iz več zazlogom , tudi sravežljivost je pogosti razlog . Tiste ki naredijo korak v tej smeri pa ne bi več ble brez masaže in se rade pogosto prepustijo na ponovne masaže… Tako da za res dobro erotično masažo pri ženski ni sploh sexa pri tem , do orgazma lahko pride tudi z dobro masažo celotnega ženskega telesa.
Forum je zaprt za komentiranje.