Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

Pejte en k drugmu na izpopolnjevanje, od tega bo še največ efekta, kontaktne podatke mate, tut po desetkrat eni modeli. Čop čop!

niso vsi fukfehtarji kakor jih obtožujete. Maserja ki je objavil par reklam osebno poznam in rečem, da se bom pri njem še masirala. Je diskreten in korekten in upošteva vse tvoje želje.

Maser, to si pa dobr napisal. Hitr še en oglas objav no, pa napiš da zdj pa res upoštevaš vse želje, diskretno in korektno.

Naj še sama prilepim par stavkov
Bila sem na erotični masaži (oz maser pri meni :)) in lahko res zatrdim, da je fantazija res.
Po dolgem premisleku sm se le opogumila in se odločila za maserja po priporočilu kolegice.
Če katera rabi kontakt naj me kontaktira
Res fantastično
Lp
M

milenca, kako te kontaktiram, rabim kontakt maserčka ki si ga omenila
hvala

daj mi mail al pa gmail pa ti ga dam

sara17silc@gmail.com

Kam greste ženske na erotično masažo

baje je en tipček iz grosupla ful dobr, sva z njim na vezi že sam se še ne upam 🙂
Upam da se opogumim 😉

Zdravo punce sem sem 34 letni tomaz Eroticne masaze ponujam po solidni ceni oz dog nimam ogromno iskusenj in jih bi rad pridobil vec vec info na vroci0778@gmail.com sem resen…l.p

Nudim masažo na dom oz. po želji stranke 🙂 več info pa na masaza.blaz@gmail.com

Zdravo punce sem sem 34 letni tomaz Eroticne masaze ponujam bresplačno oz dog nimam ogromno iskusenj in jih bi rad pridobil vec vec info na vroci0778@gmail.com sem resen…l.p

Res ste nekatere perverzne packe….

Ljubljana (lahko bližnja okolica), Iščem diskretno dekle, žensko z občutkom za nežno masažo – brez intime. Nagrada po dogovoru… mozzaik@mail.com

Ženi bi rad podaril eno erotično masažo. o tem sva se veliko pogovarjala ter sva le prišla do spoznanja, da se podava v to. Torej iščem res dobrega maserja, ki mu ni do spolnih odnosov ampak res samo (er)masažo.
Človek pa nikoli ne ve kaj si še zaželi…..ima pa skrito fantazijo spoznati maserja, ki ima piercing v jeziku 🙂

Po mojem da si vidva mal narobe predstavljata samo (er)masažo. Za tvojo ženo bi rabil pirsing na prstih …

jaz se tudi spoznam na masaže ženskega telesa ,take bolj relax masaže,za totalno sprostitev duha in telesa še posebej če je ženska ves dan v službi pa pride čist izživčena . Samo da je bolj malo časa za take masaže ker trajajo 1 urco najmanj , saj manj kot tako sploh se ne sprosti nobena. Pa navadno problemi pridejo ker večina žensk ne zaupa moškemu maserju da bi ga vabla na dom…tako da veliko žensk bi potrebovalo take masaže sam si ne upajo predat totalno nekemu neznancu ki se hvali da je maser. Saj večina teh tipov masaž ni terapevtske narave rabi predvsem da se ženska sprosti mentalno in fizično ..Jaz sm mnenja da ženski prepustim navodila pri masaži . če ji kaj ne ustreza al če se ji zdi dovolj lahko prekinem v vsakem trenutku . Nisem maser za vse okuse ..

Mene pa zanima če katera obvlada tantrično masažo in bi jo tudi na meni preizkusla 🙂

Spoštovane dame

Že želite sproščujočo, kvalitetno masažo celega telesa, se mi javite na golobmitja01@gmail.com
Sem iz Maribora, srednjih let, urejen in prijeten. Pridem tudi na dom.

Lep pozdrav

M.

to kar si napisala pred leti je pa bistvo masaže za nežni spol…v bistvu maser mora bit tako senzibilen z rokami da čuti žensko počutje med masažo , brez da bi prišlo do sexa al erotičnega izživljanja po ženskem telesu …sam večina žensk se ne upa prepustiti takim doživetjem iz več zazlogom , tudi sravežljivost je pogosti razlog . Tiste ki naredijo korak v tej smeri pa ne bi več ble brez masaže in se rade pogosto prepustijo na ponovne masaže… Tako da za res dobro erotično masažo pri ženski ni sploh sexa pri tem , do orgazma lahko pride tudi z dobro masažo celotnega ženskega telesa.

Sem bila na erotični masaži in bilo je nepozabno. Vsekakor bom še šla in vem, da bom tudi za RD podarila bon dvema prijateljicama 🙂

Ove se jebu, da im ne uđe.

Ali da kdo kak video gor kako je realno na takih masazah. Namrec smo se zanjic pogovarjal pa so rekli da je 0ful un na hard masturbacija. Razmišljan da bi sla z ženo sam tko na izi z hapy ending masazo.

Žalostno da se ženske npr.pri zdravem, živem partnerju skrivamo za erotično masažo. Kdo je kriv? Jaz, on ali oba???

Si si že kar sama odgovorila… vsi odgovori so pravilni.
Sicer pa… adrenalin se mora tudi kje sproščat, kajne? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close