Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

javite na zs pa se bomo zmenilikaj pa kako 🙂

To imata pa zelo lep dogovor, kapo dol! Zelo lepo iz njegove strani, da ti privošči še kakšen ekstra užitek. Tudi sam bi svoji to zelo privoščil, vendar pravi, da ji jaz več kot zadostujem.

Zgornje sporočilo je bilo namenjeno enxdva. Sem pomotoma pritisnil odgovor namesto citiraj sporočilo – se opravičujem!

Pozdravljene,
ker se še učim in hočem mnenja strank, nudim profesionalno, povsem diskretno erotično masažo na tvojem domu ali kje drugje za 1x povsem brezplačno v kolikor imaš sama olje drugače je cena 10 €. V kolikor bi se katera opogumila in se prepustila nežnim rokam simpatičnega fanta starega 36 let naj piše na SZ. Masiram v okolici Ljubljane-Kranja.

Maser

ali je dobro olje iz friteze ???

Ni primerno, samo če pa želiš imeti na sebi olje iz friteze pa tudi lahko.

Maser

Zakaj vas je tako strah ? Saj obstajamo tudi normalni ne samo ff. Če rabite me lahko kont. na mjanic000gmail.com pa vam vse razložim. Sem na območju MB in MS papa

Pozdravljene,
ali ne obstaja res nobene punce, ki bi se masirala in občutila nežnost na svojem teleščku povsem brezplačno. Kot sem že napisal povsem diskretno, brez obveznosti in seveda bom strogo upošteval želje stranke.
Lep pozdrav.

Maser

Živjo!

Na naslovu http://www.vrtiljak.net//?offerID=256 se med ostalimi storitvami ponuja tudi masaža. Mislim, da je za pogledati.

lp, Dejan

Pozdravljene,
dekletom nudim profesionalno, povsem diskretno klasično-erotično masažo na tvojem domu ali kje drugje za prvič povsem brezplačno. V kolikor bi se katera opogumila in se prepustila nežnim rokam simpatičnega fanta starega 36 let naj piše na ZS. Masiram v okolici Ljubljane-Kranja.

Maser

zdravo,
vidim da imate kar nekaj izkušnje z erotičnimi masažami.
tudi sama sem jo izkusila po tehtnem premisleku in priporočilu kolegice 🙂
začelo pa se je nekako takole, da me je prepričal in zdaj verjamem v to i v ta dejstva:

Zenski prvi spolni organ so možgani, tukaj se vse začne. Na veliko načinov lahko zadovoljiš telo, samo želja po odprtju sebe samega mora obstajat.
Najbolj važen je čut, energija, ko se pomeša strast z dotikom neznanca, ki obvlada tvoje celo telo, ga sprejme kot ga sama mogoče nikoli nebi. Če je potreben pogovor, ki temelji predvsem na nežni komunikaciji, navezovanju stika energij, oči v oči TOTALNO sprejemanje. Odprtje vseh čaker, vseh misli, vseh občutkov, želja, pot h popolnosti svojega telesa.
Čutiti svoje telo v vseh oblikah, tudi subtilno in se sprejeti, da je obdelano v popolnosti.
Gre vse za posebni odnos brez občutka krivde, samo čista potešitev duše in telesa. Dotik po točkah, ki te dvigne za več dni, da ne mine trenutek da se ne spomniš na SVOJE in samo svoje občutke v telesu.
Kadar se pomešata fantazija, strast, nedovoljene stvari, se zgodi prebujanje telesa, uma in še kaj 😉

In to še kako drži 😉

lepo se mi zdi tole povedano ….sama pa nekako nisem pristašica plačljivih maserjev ker…..1000 in 1 ZATO, taka pač sm, bi pa definitivno poskusila s kakim, ki ni čist profi (ne živi od tega) 🙂 in seveda obvlada …
mogoče bi no

tudi jaz nikoli nebi plačala

torej mi ga lahko priporočiš?

A bo ktera priporočila mene?
Javite se tiste, ki veste 🙂

pisi mi na sara17silc@mail.com, pa morda dobiš kontakt od tega 🙂

Pozdravljena dekleta,
ker se še učim in hočem mnenja strank in komentarjev, nudim profesionalno, povsem diskretno klasično-erotično masažo na tvojem domu ali kje drugje povsem brezplačno. V kolikor bi se katera opogumila in se prepustila nežnim rokam simpatičnega fanta starega 36 let naj piše na ZS. Masiram v okolici Ljubljane-Kranja.

Maser

Pozdravljena dekleta,
nudim profesionalno, povsem diskretno klasično-erotično masažo na tvojem domu ali kje drugje povsem brezplačno. V kolikor bi se katera opogumila in se prepustila nežnim rokam simpatičnega fanta starega 36 let naj piše na ZS. Masiram v okolici Ljubljane-Kranja.

Maser

maser10 maser10 maser10 maser10 slisali in prebrali smo tvoje fehtarjenje.

Preveckrat. Nehi ze enkrat!!!

V kraju blizu Ljubljane je masažni salon, kjer se po besedah maserja marsikaj dogaja. On pa o tem debatira s svojimi primitivnimi kolegi in pove vse od imena do podrobnosti. Fujjj. Zraven pa ponujajo jacuzzi in savno, pa se zraven režijo, da kako umazana je voda, da se oni že ne bi kopali notr in kdo je s kom vse tam seksal. Hvala lepa, je pa to v D.

Nudim masazo zenskam imam kar nekaj izkusenj pa seveda brez kakih seks namigovanj samo masaza oz. Kakor stranka zeli tako ubogam in seveda brezplacno to me veseli in zato to delm na profi nacin pridem tudi na dom vsepa poteka prijazno in v prijetnem vzdusju pisite na zs

Želim si srečanja

Pozdravljene gospodične,gospe..

Kot vidim veliko maserjev ponuja storitve na forumih..zakaj pa ne bi še jaz :).
Bistvo masaže je, da se stranka sprosti ob prijetni glasbi, svečkah in nežnemu dotikanju prstkov navlaženih z oljčkam..že sama misel na erotično masažo prebudi v človeku posebno energijo, strast..

Sem diskreten,star 31 let, brez vsiljivosti in sexa in upoštevam Vaše želje..pred masažo se pogovoriva o željah in kako poteka..Večinoma prvič,če stranka še ni bila na taki masaži je čutiti od stranke malo sramežljivosti in nesproščenosti ampak ob prijetnem pogovoru in glasbi to hitro mine in se prepustite nežnemu erotičnemu masiranju 🙂

za več info v ZS.

Uživajte življenje,

G.

Ne pa maserji!! Niti M od maserja!!!

Nekdo napiše nekaj pametnega skoraj v katerokoli temo in se vsuje plaz jaz tudi jaz tudi jaz tudi modelov…………………..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close