Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

si pa potrebna zeloooooooo

…ZAANJO30 RECI TI MENI DA TEBE NEBI PRJELO,DA SE POSEXAŠ,KO TE OSEBA MASIRA NO IN DA TI JE VŠEČ…..če te nebi,pole si IMUN NA SEX…..edin da maserju-ki rečeš štop,nehaj,smo končali,ne pa ti meni si fajn potrebna!!!! JST VSAJ PRIZNAM,POVEM,ČE ME BI MASIREAU MASER KI VE KAJ KAKO,DA BI MOGLA SEXAT,KI BI ME TRESLO,ŽELELA SI BI TIČA ITD…..

seveda bi me prijelo, vsakega normalnega bi.s tem nisem imel nič slabega v mislih in lepo je da priznaš.
ne se razburjat

…sploh se ne razburjam ej,lahko da ti tako deluje,SE OPRAVIČUJEM…..no vidiš in ko bereš take limonade,da te masira maser dober izkušen maser po intimnih delih,celem telesu,pa ti NEKDO NAPIŠE NEBI SEXALA-L,men to mal čudno…..lahko da sm jst čudna ne vem,sam jst vem da bi si želela da me do konca-do orgazma da in pole še tiča……hahaahha

jaz bi se tud rad nauču masirat, sam nek moram probat……bi mi ti posodila svoj telešček za praktični del ?

anja30, tudi jaz ne razumem, kako si potem ne želijo več, ampak poglej…. ljudje smo si različni. Nekaterim recimo tudi v zvezi sex ne pomeni dosti, kar tudi meni ni jasno, ampak jaz sem takšno znamenje in recimo da imam to v krvi, da sem med bolj potrebnimi ženskami, niso pa vse..
Verjetno si tudi ti med vročimi znamenji 🙂 if u know what I mean .. 😉

katera znamenja pa so vroča ?

Stic gugl ti lahko pove 🙂

Je kar nekaj člankov na to temo.

živjo…..tudi sam sem že nekajkrat probal erotično masažo, seveda pri maserkah….zelo zanimiva izkušnja….tudi mene prime, da bi jo poseksal, vendar sem držim dogovora in ne izzisljujem….si že bila na erotični masaži…

sm mislu da jih iz glave veš

Malo se potrudiš pa je 🙂

Drugače pa izvoli: Na lestvici seksapilnosti kraljujejo

1. škorpijon
2. lev
3. rak

v gugl vtipkaj Najbolj vroča znamenja ali pa Najbolj strastna znamenja pa boš našel..

anja, obiskovalka in ostale punce, ponujam tao erotično masažo, strogo se držim dogovora, ljubljana okolica, simpatičen fant, prijetnega videza, pišite na taomasaza@cryptoheaven.com

ma kake pa mate!!??

obrnite se na 041-704-363…tukaj dobite v prijetnem salonu žensko, ki masira moške in ženske ter moškega, ki masira moške in ženske. S klasično masažo ti pričaramo prijetno sprostitev in doživiš tudi prijeten orgazem. Znamo brez orale in brez sexa!! 45 minut stane 46,00 EUR . Le pokličite, poskusite in potem pišite na forumu dalje.

Hmm, naj vam bo…

Mene en dečko zmasira res noro, naredi vse razen seksa. Sem ful hotla, pa se ne da ;). Ima stanovanje samo za to, ful lepo in intimno v Ljubljani. Mi ga je pa predstavila prijateljica, menda dela samo tako – po priporočilu. Mogoče je zdaj drugače, ima mail delicatacopula@gmial.com.

masaža za resne ženske brez sexa milangabro@gmail.com

Kakšne zanimive debate se najdejo tu gori. Osebno sem zmasiral že polovico mojih frendic. Začelo se je kot zafrkancija, potem pa je blo sodelavki tako všeč, da je povedala ostalim in praksa je naredila svoje. Sedaj me vsaj dvakrat mesečno kdo kontaktira. Nikoli ni prišlo do seksa, razen z eno deklino, s katero sva postala par. Masaža je pač najbolj osnovna zadeva, kot objem pač. Če katera želi, jo na njenem domu zmasiram za vrečo mandarin. Pišite mi na spetsnaz.koper @ gmail.com

Fajn bi bilo, če se moški na tole temo ne bi vtikali. Dobite si svoje pacientke kje drugje.

Midva z možem imava masažo dogovor 1x mesečno. Pripelje me do maserja in počaka v čakalnici. Tudi mene maser vedno spravi do konca. Enkrat samkrat sem mu ga vzela iz hlač in ga malo povlekla, to je bilo pa tudi vse, vse ostalo je ostalo pri masaži.

A mi vsi vi moški pohotneži nehate pošiljati neumna sporočila, PROSIM. Post sem napisala, da bi morda pomagala kakšni punci, ki jo masaža zanima, pa ne ve kje začeti. Niti slučajno pa ne zato, da bi me zdaj kontaktirali vsi kvazi maserji tega sveta, ki se jim že po pisanju vidi, da ženske še vidl niso 🙂 Pismu, a ne more en forum laufat, bre, da smetite po njemu!?

Pozdravljeni! Ma kdo kontakt kje izvajajo masažo za ženske v Mariboru?

dej naslov, pridem na dom.

Za dotičnega bi rada nekaj napisala, na avanturah net išče žensko za seks, tukaj pa samo masira????
Ojoj, kdo bi te razumel.

ja no saj se lahko dogovorima…

pomojem si slabo povlekla pa ni več pustil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close