Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

Dekleta,

hvala za tak odziv, upam, da ste od mene odšle zadovoljne 😉

Nič mi ni jasno ženske. Ko vam paše, da vas malo rajca maser, kako je možno, da si ga ne zaželite met v celem? Sem prebrala vse, pa celo vizualizacijo sem nardila, pa mi ne gre skupaj. Ko ti res vroče postane, hočeš pač konkretno, si ne znam niti predstavljat, da bi mu ležala tam, pa orgazmirala, pa ga ne vsaj, kaj vem, vsaj prijela, če že ne druga. Če je to predigra, da je doma večja akcija? In maser gleda, da ti prihaja, pa niti ne poskusi, če ti ga lahko malo predstavi? To je prav štosno no. 🙂 Če vam paše tako, potem kar, jaz privoščim vsem. To ste na pol poseksane stranke, ki bi bile lahko ob zastonj ljubimcu zmasirane in poseksane kot se reče. Brez zamere, saj ni nič slabo mišljeno. Samo, da paše… lp

Ne vem kako so te dame dobile, ampak tvoj mejl je skrit. Napiši ga, da se lahko srečava,
ali lahko kako drugače vzpostaviva stik.
Srečka

Maili niso dovoljeni, lahko ga kontaktiraš na ZS!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Srečka,

Kdor išče ta najde 😉

Še vedno te iščem, a te ne najdem.
Moderator piše naj te najdem preko ZS.

To je pa zadeva, ki je ne obvladam in ne vem kako priti do ZS.
Srečka

Prijavi se!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Srečka…

Na vrhu desno imaš gumb registracija in prijava… Najprej se registriraš, nato prijaviš
Ko si pa prijavljena, ti bo pa pri mojem imenu janko113 pisalo- “odgovor preko zasebnega sporočila”.
Žal drugače težko prideva v kontakt…

Si pa verjetno nujno potrebna masaže 😉

Ker vidim, da je kar nekaj zanimanja za tovrstno obliko sprostitve in da sem se v tem tudi sam poizkusil, si drznem izzvati tudi tukaj. Če je kak ljubljančanka z željo pa naj se javi.

lepo pomlad 😉

A Štajerke pa niso vredne tvoje masaže 🙂

Tudi Štajerke zaželjene, vsekakor. Problem je le ker nisem tako mobilen 😉

Pozdravljeni,

Sem izkušen maser z NPK certifikatom in štiriletnimi izkušnjami s področja sprostitvenih in športnih masaž.

Ponujam 45 in 90 minutne sprostitvene terapije z vročimi olji, pri katerih se prilagodim individualnim željam in potrebam stranke. Pred vsako masažo se s stranko pogovorim o njenih željah, skrbeh in pričakovanjih, nato pa skupaj dorečeva stil in vrsto masaže.

Zagotavljam popolno diskretnost in profesionalnost, spolni odnosi so izključeni. Možen je tudi obisk na domu.

Za vse dodatne informacije me lahko kontaktirate preko zasebnega sporočila.

Veselim se vašega obiska,

Rok

vidim, da imate zelo cool temo 🙂
No naj povem prvo, da sem jaz bila 2 tedna nazaj na eni od takih masažic. sprva sem bila zelo zadržana ampak vseeno iskala CELO na avanturah. Ugotovila da je en sam nateg. Dokler nism o tem spregovorila s kolegico, ki je že bila na tovrstnih masažah. Predlagala mi je enega fanta iz grosuplega. Mislila sem, da to ful stane. Ko sem z njim navezala stik sem ogotovila, da ne dela tega za keš, pač pa za užitek damam. Vse kar sem rabla naredit je to, da sm zrihtala prostor. To je vse. Je pa noro obvladal in je popolnoma nevsiljiv. res pa je, da me je prpelu do konca 🙂
Uglavnem….nism mogla verjet, da v teh časih obstaja še kdo, ki ti ne spuli denar.
Sicer pa lepo doživetje….mar ne?
Lp

Zenski prvi spolni organ so možgani, tukaj se vse začne. Sam sem Jogi in maser, savna mojster, na veliko načinov lahko zadovoljiš telo, samo želja po odprtju sebe samega mora obstajat.

Najbolj važen je čut, energija, ko se pomeša strast z dotikom neznanca, ki obvlada tvoje celo telo, ga sprejme kot ga sama mogoče nikoli nebi. Če je potreben pogovor, ki temelji predvsem na nežni komunikaciji, navezovanju stika energij, oči v oči TOTALNO sprejemanje. Odprtje vseh čaker, vseh misli, vseh občutkov, želja, pot h popolnosti svojega telesa.

Čutiti svoje telo v vseh oblikah, tudi subtilno in se sprejeti, da je obdelano v popolnosti.

Gre vse za profesionalni odnos, brez občutka krivde, samo čista potešitev duše in telesa. Dotik po točkicah, ki te dvigne za več dni, da ne mine trenutek da se ne spomniš na SVOJE in samo svoje občutke v telesu.

Kadar se pomešata fantazija, strast, nedovoljene stvari, se zgodi prebujanje telesa, uma.

Pridite ali pridem in vas popeljem v Svet samega sebe, kot se niste upali sprejeti 🙂

Dayanand

Uuuu, Dayanand, tole mi je pa blazno zanimivo in za sprobat:) Povej kako se osebe počutijo potem – kaj pomeni ,da te za več dni dvigne?

Ena zainteresirana

dayanand registriraj se.

Jaz sem že registriran, pa te lahko tud zmasiram na domu , če hočeš. Pa sam za pot mi plačaš. A je vredu.

Pozdravljene,

Z veseljem zmasiram katero od vas – lahko priskrbim tudi prostor in to vse brez denarja samo za moje in tvoje zadovoljstvo. Sem oz. bom diskreten in bom upošteval vašo sleherno željo. Pišite na zs.

Iščem tipa, da bi erotično zmasiral mojo ženo. Imej urejen stas, odnos in salon.

Pri teh masažah je tako, da vse pridejo prvo z namenom samo masaže. Sam sem kar nekajkrat obiskal masažne salone in velikokrat bi z veseljem sexal z maserko. V večini primerov v salonih to ne gre skoz, pri privat masaži pa se je že zgodilo, seveda brez doplačila.

Da začnem tudi sam masirat, sem se odločil, ko sem enkrat maserko vprašal, če bi jo lahko jaz zmasiral in bilo je odlično.
Sam sem do sedaj zmasiral že kar nekaj strank (žensk) in želja pri sexu je pri erotični masaži tako močna, da jih 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} potem vseeno vpraša če je možnost tudi diskretnega sexa.

V tem ne vidim nič slabega, seveda pa je to odločitev maserja, stranke, okolja, in še marsičesa.

Bom vesel priporočila kakšnega moža, ki je to že omogočil svoji ženi. 🙂

lahko te jaz zmasiram. samo zmasiram in točno tako kot si sama želiš.

V časih vse večje odtujenosti na vseh področjih je potreba po osebnem, telesnem stiku postala že tako izrazita, da sploh ne preseneča odkrit nagovor in ti za to lahko le čestitam. Nikoli, prav nikoli v naših odnosih ne samo dajemo, vedno tudi sprejemamo in zato se zavzemam da to delamo iz srca, potrebe, kar pa nikakor ni plačljivo. V kolikor si podobnega počutja, mišljenja in pripravljena na tak dotik se mi oglasi in se bova dogovorila za srečanje.

Dekleta ali žene zmasira vas če ste čiste in urejene 38 letnik po vaših željah brezplačno !

Če je kakšna dama ali žena zainteresirana naj mi prosim pusti kontakt oziroma mail vse je stvar dogovora !
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close