Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

nudim erotične masaže za ženske. možen tudi odnos, če se oba pred masažo strinjava.sem iz celja.star 41 let, vitke postave, 185/70, zelenih oči, kratkih rjavo kostanjevih las. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} diskretno. pokliči na 070 332 604 Stranka že pred masažo pove kje so njene meje in kakšne želje ima. lp

nudim erotične masaže za ženske v celju. možen tudi odnos, če se oba pred masažo strinjava.sem iz celja.star 41 let, vitke postave, 185/70, zelenih oči, kratkih rjavo kostanjevih las. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} diskretno. pokliči na 070 332 604 Stranka že pred masažo pove kje so njene meje in kakšne želje ima. lp

A res ni nobene ženske, katera bi zmogla pogum in skupaj z mano obiskala salon za erotično masažo. Masira ženska, prvo enega, nato še drugega, do vrhunca. Masažo seveda plačam jaz. lp

Iščem erotično maserko za daljše obdobje, ki bi prišla na dom ali da ima svoje stanovanje (ne hodim v masažne salone), Prosim vse info v ZS. Star sem 35 let, 182, 72.

Jvala, M

Lepo pozdravljen.
Mislim, da ni preveč zasebno, če bi lahko tu podelil še, od kje prihajaš. Hvala.

Če sprašuješ mene. Celje.

Lp

Ojla še enkrat!
Ja, zate je bilo vprašanje 🙂 in hvala, ker si odgovoril. Sem pa v LJ (nisem profi). Žal mi je Celje predaleč…
Želim ti, da najdeš, kar si želiš! Lp

Pozdravljena,

hvala ti za odgovor. Dandanes je že običajna olika redka stvar očitno 🙂

Če imaš slučajno v LJ svoj prostor se lahko dogovoriva kadar imam službeno pot tja. Drugače pa morda kako drugače (hotel, wellnes). Če ti je zanimivo mi napiši prosim v ZS.

Drugače pa lepo se imej in srečno!

Pozdravljene,

še vedno Iščem (erotično) maserko za daljše obdobje, ki bi prišla na dom ali pa če ji je prijetneje v hotel (Celje) … (ne hodim v masažne salone),

Prvo srečanje bi bila le klasična masaža, potem pa se dogovoriva za več v kolikor bo želja z obeh strani. Ne rabiš biti profesionalna maserka, le z občutkom

Prosim vse info in vprašanja v ZS, kjer dobiš tudi mojo telefonsko. Star sem 35 let, 182, 72.

Hvala in lep pozdrav, Mark

Sem iz bližine Ljubljane. Zanima me pod kakšnimi pogoji bi izvedla občasno erotično masažo.

ena informacija piši mi na nekajnovega2@mail.com

Drage ženske, punce, gospe.

Nudim erotično masažo pri meni, na vašem domu ali v naprej dogovorjenem kraju.

Če vas zanima sprostitev se javite.

masaza.salinho@gmail.com

Sem zainteresiran, da te zmasiram. lp, V

Hm, ponudbe kar nekaj, kandidatk pa malo manj… Masaža je tudi meni taka čutna reč. Rad to počnem. Najprej celotno telo; hrbet, ramena, roke, stopala, meča, stegna. Potem je pa odvisno od nje. Lahko tu končava, lahko nadaljujem ritko itd. Neskončno velik užitek je pričarati punci en res intenziven orgazem. Nežno in počasi do tega, da se zavrti v glavi. Brez seksa.

Bi se pa z veseljem tudi sam prepustil kakšni dami v roke.

A dolenjke ne rabite masaže?

katera terme ponujajo diskretne erotične masaže za ženske. Želim presenetiti svojo ženo

Markimark…

Navadno te lohk zmasiram če hočeš v hotelu v Dobrni.. Bom tam na dopustu.. Za začetek navadno.. In če se bi se erotično pomasirala bi bilo in.. Jest v stoječih nogavicah.. Črne barve. Črne hlačke in modrček..

Odgovor na objavo uporabnika
Vročabejba, 03.12.2023 ob 14:38

Markimark…

Navadno te lohk zmasiram če hočeš v hotelu v Dobrni.. Bom tam na dopustu.. Za začetek navadno.. In če se bi se erotično pomasirala bi bilo in.. Jest v stoječih nogavicah.. Črne barve. Črne hlačke in modrček..

Malce dvomim, da si vroča. Kajti napisano je z levo roko, tako, kot so pisale maserke 1990, ali prej.

No, lahko je zadaj celo moški.

Smo žal prišli tako daleč, da so teksti takih oglasov taki, kot da je pisala umetna inteligenca. Žal.

Brez zamere.

Vroča bejba, 03.12.2023 ob 17:38

Malce dvomim, da si vroča. Kajti napisano je z levo roko, tako, kot so pisale maserke 1990, ali prej.

No, lahko je zadaj celo moški.

Smo žal prišli tako daleč, da so teksti takih oglasov taki, kot da je pisala umetna inteligenca. Žal.

Brez zamere.

Se strinjam (moški, 70).

Spremljam “take” tekste že 30 let in dejansko gre kvaliteta tekstov katastrofalno navzdol, ali pa so ljudje čedalje bolj – nepismeni.

Bolje, nesposobni napisati privlačen tekst.

Plus, da je splet naredil toliko škode, da eni napišejo, vse kar zmorejo: Bi fukal… Pa po možnosti še kakšen docela neumesten smajli zraven. Katastrofa.

Me pa zanima tvoje mnenje: Ali ima “lep”, zanimiv tekst, kjer se vidi, da ne gre za štanco, v današnjih časih pri mladih dekletih sploh kaj odziva?

Ali pa gre dialog na spletu približno takole:  On: Bi fukal. Ona pa: Kolk daš…

Hvala.

Na portalu iščete erotično masažo?poiščeš si maserja ali maserko ki ti je všeč,ko si na masaži pa mu rečeš če te obdela.Jaz še nisem dobila nobene zavrnitve od maserjev.Vsak mi je sutregel in me je zadovoljil.

Rada bi se naučila erotične masaže in me zanima, kje se lohk tega naučim. A so tečaji, lohk pa pridem v kak masažni salon..

Hvala za odg.

pogumnaa, 18.01.2013 ob 11:48

Če bi vedela, koliko energije sem potrebovala ,da si dvignem samozavest, da poskusim.Imela moralnega mačka, kaj mi je, da se na tak oglas javim, ampak jaz sem želela res samo masažo.Obožujem masaže in enkrat ko sem bila na masaži v enem hotelu, me je spreletaval naval erotičnosti, tako mi je pasalo, njegove tople roke in čvrst prijem, takrat sem pomislila, da lahko med masažo doživiš orgazem, saj jaz sem med masažo tako sprostim….vendar on ni delal te masaže.Samo počutila sem se po tisti masaži in tistem maserju fantastično..
Od takrat sem iskala enega profi erotičnega maserja, vendar sem naletela samo na “fukfehtarje”.Jaz sem hotela samo masažo, dotiki, nič drugega, ….in ga potem našla, se opogumila, doma pustila predsodke o tem, da pridem tja in se neznancu uležem gola na mizo …..Takoj, ko sva se srečala, mi je padel kamen od srca, bil je ful dober tip, prijazen, malo sva se pogovarjala, osnovne stvari in potem je rekel, naj grem pod tuš se osvežit in potem na mizo.Seveda je to salon, ki je zelo diskretno vse skupaj in v svečkah, nobenih luči, medla svetloba, glasba…Ko je začel masirati sem takoj videla, da je profi…..po pol ure sem doživela tak orgazem…..vendar masaža je trajala celo uro….skratka bilo je fantastično, brez seksa, in ostalih reči….čutila sem, da se je vzburil, vendar ni hotel nič.Potem sem se spet stuširala, postregel mi je z šampanjcem…..cigaretek, plačala in odšla.To je pač to kar sem hotela.Rekel je, da že deset let to dela….in da se ne rabim nič sramovat,vse ostane diskretno.
Sem njegova stranka….imam popuste, po taki masaži sem prerojena, seks imam pa doma…

Vredno poskusiti.

Si bila v Trzinu?

novoletnapetarda, 17.01.2013 ob 22:51

Ali mi lahko bolj razložite to erotično masažo; kako in kje te tip masira? Kako ne pride do seksa? Zanima me, nikdar nisem za kaj takega slišala…

Tam kjer hočeš.Poveš kaj si želiš,plačaš.Ženske hodijo na erotične masaže,da si uresničijo fetiše,ki jih z možem ne bi upale.

Gregor piši mi na matevzi.grusovnicek@gmail.com

Če še nisi nasla ti lahko ugodim z relax masažo celega telesa obvezno brez sexa.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close