Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

Da

Hej
Prebrala sem, da si isces nekoga ki bi sel s tabo na eroticno masazo. Nevem sicer ce je to se aktualno….. Ampak, nikoli se nisem bila. V bistvu pa si ful zelim, ampak nekak ” mam tremo” oz ne zelim it sama. Zanima me predvsem, ce sem se sposobna gola sprostit pred neznanko/neznancem. V glavnem ja…. Bi sla

Malamo, da nisi ti Malimo, ko imaš tako veliko neizpolnjenih želja 😂

Lahko gres z mano malamo… Pisi zs

Hm… Nevem sicer od kje tebi informacija o veliko neizpolnjenih želja, ampak ok. Vsako tele im svoje veselje jaz pravim. V celem forumu sem komentirala dve stvari. Prva je masaza- zakaj pa ne?! In druga… Se je slo za oralo… Tudi to se meni zdi nekaj naravnega.. Ali ne? Joj ljudje…

Ne se razburjat, ti bo ritka zrasla😜😄🤣
Nič ni narobe, če komentiraš, zato pa je ta forum.
In prav, da imaš želje, in je prav, in lepo da se ti uresničijo, pri čemer ti želim velikoooo sreče 👍😜

Seveda je to vse naravno…erotika…masaža…orala….in ni lepšega, če se to dogaja z fajn osebico.
Če komu ni všeč erotična masaža, orala…mislim, da z to osebo nekaj ni ok 😄🤣

Se ne razburjam… Enostavno neumni se mi zdijo taksni komentarji… Oz brez nekega pomena, se manj podlage

Hvala, pa lepo nedeljo še naprej ti želim, pa veliko uspeha😜
No, jaz te nisem popljuval, ko ti mene, pa vseeno, lepo bodi še naprej…

No, se opravicujem. Ni bil moj namem te popljuvat. Ampak… Eni smo rabli malo poguma, da smo sploh kake svoje zelje kam zapisali recimo.. In potem pac komentar ce sem moski. V glavnem no… Nisem zelela nikogar popljuvat. Itak se bova se brala 😋 tak da.. Brez zamere

Tudi jaz se opravičujem, če sem bil nesramen, ampak velikooo moških se skriva za ženskimi imeni…
A da se bova še pisala?
Fajn me veseli, da sva zakopala bojno sekiro 😜

tudi jaz bi probal enkrat kako izgleda erotična masaža za moške. če kdo pozna koga (maserka ali maser) ki to res obvlada naj prosim pusti kontakt

A si dobila moj odgovor? lahko greva na gmail? robiram10@gmail.com

Ko berem tele poste tud mene zamika , da bi šel na erotično masažo za moške kjer bi me masiral moški.
Maserju bi se prepustil do konca oz. moja fantazija je, taka. Se uležem na mizo me masira po hrbtu, nogah ritki in okoli nje pol pa, brez da bi si jaz to želel, prodre vame z svojo trdo batino in se sprazni vame.
Sem pa hetero moški, moški me vizuelno ne privlačijo ampak ne vem zakaj mam željo da me enkrat en pofuka oz. me včasih prime, da bi ga katermu pofafal. Sam ne vem, če bom za tole imel kdaj dovol poguma mogoče pa enkrat.
Mater sem čudn, se sam men tko zdi al sem res.

Se mi oglasiš, prosim, na mail

aktiven.pohodnik@gmail.com

Si za zveseljem te zmasiram

Sorry, ampak če želiš, da te moški nategne nisi straight. Gay for pay je samo fraza. Straight moški se ne vzburi ob pogledu na moško telo, tako pač je.

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

gay, straight in še ves svet vmes… (“čistih” gay/straight ljudi je zelo malo, drugo pa je, koliko svojih fantazij tudi dejansko uresničimo).

za tetovar,
Sorry, ampak je za enkrat to samo fantazija, ki pa še ne vem ali si jo upam uresničit.
pa nevem kakšen zgovor bi našel, da žena ne posumi.

ti si ena navadna pe.d.e.r.č.i.n.a

Mi bi radi prijateljici kupile kupon za masažo in vprašanje za vas poznavalce,če poznate kak salon v Ljubljani ali okolici kjer bi ji maser še zraven še s prstki obdelal?

Ja, je salon v Trzinu, fantazija, kjer masažo izvaja tudi moški in sicer samo za ženske. Lahko pa se katera skupaj z mano udeleži masaže v paru, masira ženska, tudi to je nepozabno doživetje. Plačam seveda jaz. lp

Hvala,bomo pokukale.

Smo urejen in ugleden salon. Nismo javno izpostavljeni, tako da je diskrenost zagotovljena!

Prodajamo tudi darilne bone.

Info: erotiko.love@yahoo.com

Če si želiš še take sprostitve, kot si jo opisala,me lahko kontaktiraš 🙂 sem preprost mlad postaven fant, nevsiljiv, ki se z masažo ukvarjam že par. Nebo ti žal 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close