Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

Pozdravljeni. Ko berem tele poste me je zamikalo da še jaz spustim eno reklamo zame. Sicer se ukvarjam s klasično in anticelulitno masažo, vendar menim da mi bi šla tudi katera druga masaža odlično od rok. Prvi obisk in preizkus masaze 50% off :). Salon imam, lahko pa tudi na domou oziroma drugje po dogovoru. Čakam tvoje sporočilo. Lp.

onpassive6969@gmail.com

Izvajam erotično masažo in še kaj več vse po dogovoru…. delam v zelo lepem in diskretnem ambijentu…. stara 28let rdečelasa srednje postave depilirana 170 70 5… več info na tel 071 450 418

Če katero zanima erotična ali klasična  masaža v masažnem studiu v okolici lj naj me kontaktira. Sicer se pretežno ukvarjam z klasiko torej je moj salon te vrste in ne eotični. Na željo pa lahko dobite kaj več ker gre potem res za popolno sproatirev- ženske vabljene

več info privat 😉

Odgovor na objavo uporabnika
maserlj, 15.09.2025 ob 07:52

Če katero zanima erotična ali klasična  masaža v masažnem studiu v okolici lj naj me kontaktira. Sicer se pretežno ukvarjam z klasiko torej je moj salon te vrste in ne eotični. Na željo pa lahko dobite kaj več ker gre potem res za popolno sproatirev- ženske vabljene

več info privat 😉

info tudi na maser.kranj@gmail.com

Potrebna 30 javi se mi v zs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close