Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Erotična literatura

Erotična literatura

Nisem zasledila te teme, tako da sem ustvarila novo.
Najprej bi prosila, če si prosim vzamete minutko časa, da rešite sledečo anketo, ki se navezuje na leposlovje z erotično vsebino – LINK[/url]

Da nadaljujem v slogu foruma pa –
a berete kaj erotične knjige, a dejansko pomagajo v spalnici ali samo fantaziranje?

pa na kakšno šolo ti hodiš???
seks je človeštvo imelo v genih še predno je kdo hodil po dveh udih ☺

btw: vse je že napisal H. de Balsac v Okroglih povestih – kjer je bistvo v 4 stvareh: hladno piti, toplo jesti, mehko se otrebiti in trdo vtikati.

On dripec od Boccacci_a je nekaj sicer opletal v Deccameronu — ampak mu je vedno ušlo na vero

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Aha spet teološki faks!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

a se to maščujejo Lukšiću, ki je študente pošiljal poslušati pridige ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a se to maščujejo Lukšiću, ki je študente pošiljal poslušati pridige ☺[/quote]
Ali pa upajo da bo papež Francl ukinil celibat, pa ne želijo uleteti na sceno brez teoretičnega znanja.☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

a se to maščujejo Lukšiću, ki je študente pošiljal poslušati pridige ☺[/quote]
Ali pa upajo da bo papež Francl ukinil celibat, pa ne želijo uleteti na sceno brez teoretičnega znanja.☺[/quote]
imam dva soseda – brat in sestra – vsak s svojo familijo … kao laična teologa (???) — skupaj premoreta 9 otrok ☺
poznam pa familijo, ki jo živi Cerkev (nista v službah, vse funkcionira OK …) ima samo par (M,Ž) 9 otrok ☺

Tako, da empirične dokaze imaj posredne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close