Erika danes v Tarči – da te ni sram!!!
Če bi se anticepilci upali izpostavljat pred kamerami tako kot se sproščate po forumih, bi imela Erika včeraj več anticepilcev v studiu. Pa ne mi zdaj tvezit o “pritiskih”, imeli ste možnost pa ste poslali neko zgodovinarko, ki je blebetala same neumnosti in ni znala prenehat govorit. Povedala pa ni nič.
Podpora Eriki in Tarči. Kdo verodostojen pa bo prišel zagovarjat anticepilce? Na eni strani imaš bazen tisočih izobraženih strokovnjakov, na drugi pa 2 izobražena nasprotnika. In seveda anticepilci se teh 2eh držijo kot klopi ter ignorirajo tisoče ostalih.
Tako daleč smo prišli, da zdaj poslušamo že učiteljice zgodovine predavati o biokemiji. Bravo
mislim, da anticepilcev oz. bolje rečeno – neprepričanih v cepivo – ni bilo zato, ker se bojijo pogroma. Saj smo vsi videli, kako so vsi družno naskočili ravnatelja in še koga, ki se sprašuje, če je res vse tako, kot nam servirajo. Verjamem, da ljudje niso tako neumni, da bi se šli izpostavljat in reskirat pogrom, raje so tiho in si mislijo svoje. Številke necepljenih govorijo svoje.
In še nekaj – kar novinarji in “stroka” tako radi “spregledajo” – večina necepljenih ni norih antivakserjev, ki zanikajo virus. Večina nas je čisto običajnih ljudi, ki v to novo tehnologijo gledamo z rahlim nezaupanjem in bi se najverjetneje cepili, POTEM ko bo po NEKAJ LETIH jasno, ali delovanje cepiva odtehta morebitne stranske učinke. Takšno posiljevanje kot se dogaja zdaj – tako s strani vlade kot medijev in “stroke” – v nas vzbuja še večji dvom in odpor. In ne mi o prostovoljnem cepljenju; kar se sedaj dogaja, vsi ti pritiski in pametovanje in omejevanje pri osnovnih zadevah -temu še zdaleč ne morem o več reci prostovoljno cepljenje.
Naša družina je covid prebolela, brez posebnosti. Ker je od tega že več kot eno leto, bi se seveda po mnenju “stroke” morala cepit. V tem času sem bila v stiku z več okuženimi, pa nisem zbolela. Tako da res ne vidim smisla, zakaj bi me vsi radi prisilno cepili. Ajde junaki na vladi, zaukažite obvezno cepljenje, ampak imejte jajca, da nosite posledice (tudi odškodninske) , ker ste me v to prisilili.
Se strinjam, da je bila sramotna oddaja s samo enim taborom. Sramota. Pa sem Eriko sicer vedno cenila in so mi bile njene oddaje všeč.
Tudi Rosvita Pesek je zadnjič v Odmevih skoraj vpila z vprašanji: pa zakaj se ljudje nočejo cepiti, pa kako to, da se ne želijo cepijo, kaj je ljudem, da se ne cepijo… Samo eno mnenje, samo ena stran.
sramotni novinarki Rosvita in Erika, 10.09.2021 ob 14:04
Se strinjam, da je bila sramotna oddaja s samo enim taborom. Sramota. Pa sem Eriko sicer vedno cenila in so mi bile njene oddaje všeč.
Tudi Rosvita Pesek je zadnjič v Odmevih skoraj vpila z vprašanji: pa zakaj se ljudje nočejo cepiti, pa kako to, da se ne želijo cepijo, kaj je ljudem, da se ne cepijo… Samo eno mnenje, samo ena stran.
Prav je tako, naj se sliši tudi strokovna stran. Drhal ima že tako preveč prostora v medijih in na MON-u.
Pozdrav soncu, 09.09.2021 ob 22:16
@Nika P
Seveda se ne da, če se bojiš za svoj stolček.
Erika je po vladi polila že toliko dreka, da ji je na TV SLO zagotovljen stolček še pet let potem, ko bo covid opravil z njo.
Para Bellum, 09.09.2021 ob 20:41
Kao ona bi naredila URAVNOTEŽENO oddajo o zagovornikih in nasprotnikih cepljenja, pa ima v studiu 3 zagovornike cepljenja, na drugi strani preko povezave pa eno ubogo učiteljico, ki nasprotuje cepljenju!
Erika, je to vse, kar znaš?? Je to zate uravnoteženo??? Kje je kakšen strokovnjak, ki nasprotuje cepljenju in se jih najde med biologi, med doktorji medicine, ned farmacevti??? Je to vse, kar si našla – eno učiteljico??????
Sploh me mislim, da bi morala povabiti Bidarjevo ali Troha, bog ne daj! Obstajajo pa visoko izobraženi strokovnjaki z različnih področij, ki bi lahko marsikaj povedali o cepivu za Covid-19. Ampak jih je pretežko najti, a ne? Je lažje eno prfokso z neke šole sneti…
SRAMOTA.
sicer roko na srce učiteljica je nastopila odlično – argumentirano, umirjeno – čeprav je bila tam osamleja vržena med volkove, ki so jo napadali… glede na to kako napaqajo učitelje po zgodbi tega ravnatelja, je še bolj ostudno dejstvo,da so jo očitno prav zato povabili,da bi izpadla črna ovca… ampak vse pohvale gospe… odlična je bila!
Se pa strinjam,da bi lahko in tudi morali povabiti še druge strokovnjake, ki cepljenju nasprotujejo – in jih je polno… ampak to jim ni v interesu ane… saj je bila oddaja več kot očitno namenjena propagandi cepljenja… vsi, ki so ga zagovarjali v studiu – pa so se zelo klaverno odrezali. bolj jih je lahko sram…
uni merc pa sploh – sramuje se lahko kakšen je to šolnik, ki zaničuje kritično mišljenje, razmišljanje o dokazih… in se dere tam da človek ne bi smel o vsem razmišljati z dokazi,da je pač treba slepo slediki – lolek neumni… to je porgom za mladino, če bi take mlade ljudi ukalupljali,da morajo samo slediti brez lastne glave , razmišljanja in želje po raziskovanju, dokazovanju…
gledam drugače, 10.09.2021 ob 13:24
mislim, da anticepilcev oz. bolje rečeno – neprepričanih v cepivo – ni bilo zato, ker se bojijo pogroma. Saj smo vsi videli, kako so vsi družno naskočili ravnatelja in še koga, ki se sprašuje, če je res vse tako, kot nam servirajo. Verjamem, da ljudje niso tako neumni, da bi se šli izpostavljat in reskirat pogrom, raje so tiho in si mislijo svoje. Številke necepljenih govorijo svoje.
In še nekaj – kar novinarji in “stroka” tako radi “spregledajo” – večina necepljenih ni norih antivakserjev, ki zanikajo virus. Večina nas je čisto običajnih ljudi, ki v to novo tehnologijo gledamo z rahlim nezaupanjem in bi se najverjetneje cepili, POTEM ko bo po NEKAJ LETIH jasno, ali delovanje cepiva odtehta morebitne stranske učinke. Takšno posiljevanje kot se dogaja zdaj – tako s strani vlade kot medijev in “stroke” – v nas vzbuja še večji dvom in odpor. In ne mi o prostovoljnem cepljenju; kar se sedaj dogaja, vsi ti pritiski in pametovanje in omejevanje pri osnovnih zadevah -temu še zdaleč ne morem o več reci prostovoljno cepljenje.
Naša družina je covid prebolela, brez posebnosti. Ker je od tega že več kot eno leto, bi se seveda po mnenju “stroke” morala cepit. V tem času sem bila v stiku z več okuženimi, pa nisem zbolela. Tako da res ne vidim smisla, zakaj bi me vsi radi prisilno cepili. Ajde junaki na vladi, zaukažite obvezno cepljenje, ampak imejte jajca, da nosite posledice (tudi odškodninske) , ker ste me v to prisilili.
@ odgovor drugače
Danes sem brala komentarje raznih, recimo temu, šolanih intelektualcev na FB profilu neke FDV izobraženke. Večinoma gre za komeniranje učiteljic. Ko bereš njihove trditve, so podobne tejle tvoji, vse zapakirano v nekakšen kvazi intelekt in obsojanje ljudi, ki ne verjamejo “tistim, ki upajo vprašati”. Omenjajo tega ravnatelja, omenjajo včerajšnjo učiteljico, češ, da ne gre za teoretika zarote v klasičnem pomenu besede (ravnozemljaška sekta, antene, čipi), VENDAR je vsakemu jasno, da gre za nič drugega kot taiste teoretike zarot. Ker ta učiteljica na svojem profilu linka ravno tiste norce. In tisti ravnatelj se tako, kot norci, sprašuje o obstoju virusov. Kakšna je torej razlika med teoretiki zarot s končano uni izobrazbo in tistimi neizobraženimi revami iz gibanja OPS? Je ni. FDVjevci pač zapakirajo dvome tako, da prikrivajo neumnosti, na katerih slonijo njihove predpostavke o zavračanju cepljenja in testiranja.
In te trditve, da niso vsi anticepilci teoretiki zarot, pač ne pije vode.
zabitih anticepilcev sploh ni tolk. za to pa tut pride 1 na 5 osebkov. to na monu movzejo klike. pa en moderator ma žnnj različnih vzdevkov. potle je pa vtis da so v večini. . delate pa škodo celotnmu narodu. Danci ob visoki precepljenosti počas ob prehodu v sezono obolenj odpravljajo ukrepe. pri nas pa velestručnjaški zdravstevni forum širi anticepilno propagando. takle mamo.
osli zabiti, 10.09.2021 ob 15:17
zabitih anticepilcev sploh ni tolk. za to pa tut pride 1 na 5 osebkov. to na monu movzejo klike. pa en moderator ma žnnj različnih vzdevkov. potle je pa vtis da so v večini. . delate pa škodo celotnmu narodu. Danci ob visoki precepljenosti počas ob prehodu v sezono obolenj odpravljajo ukrepe. pri nas pa velestručnjaški zdravstevni forum širi anticepilno propagando. takle mamo.
Podla tolažba. Cepilci ste večkratne ovce. Najprej se sesuje mon zaradi kao anticepilske propagande, potem navlečete, da je celi mon anticepilsko usmerjen. Domišljija ni kaj.
Pa ko smo ravno pri forumu, spomnite se Pušenjaka, kako do ga utišali. Izvaja se represija. Tudi vam bo kmalu jasno. In tole z Dansko, malo ste hecni. Dajte se potruditi. Nika P. Oglašaj se redno, res me zanima kako trd bo tebi pristanek.
prevod886, 10.09.2021 ob 15:33
Pušenjaka ni nihče utišal. Objavljen je bil zapis v angleščini, kjer si je vsakdo lahko prevedel tiste angleške besede – in tudi Pušenjak je najbrž z mirno glavo prebral še enkrat in pravilno prevedel besedilo.
Ne zavajaj.
Marsikoga so utišali, če ovce zagrabitr vsako dobro ‘pravljico’ v zameno za pomiritev, pa dajte. Iz prve roke vem, da se veliko strokovnjakov zadnje zedne zagovarja, da bodo, če bodo, lahko obdržali licenco. Sploh se ne zavedate kaj vse se dogaja. Kako ste zavedeni. Prestrašene beketačice. Kmalu ne boste mogli več mižati in iskati vam ‘racionalne’ odgovore. Resnica enkrat pride na dan. Veliko jih je že spregledalo, veliko vas še tava.
Anonimno 3346, 10.09.2021 ob 15:27
Podla tolažba. Cepilci ste večkratne ovce. Najprej se sesuje mon zaradi kao anticepilske propagande, potem navlečete, da je celi mon anticepilsko usmerjen. Domišljija ni kaj.
Pa ko smo ravno pri forumu, spomnite se Pušenjaka, kako do ga utišali. Izvaja se represija. Tudi vam bo kmalu jasno. In tole z Dansko, malo ste hecni. Dajte se potruditi. Nika P. Oglašaj se redno, res me zanima kako trd bo tebi pristanek.
glej mod iz pod skalce. sami ste z nesposobno ritjo podrli forum. pol ga pa še po pol leta niste bli spravt skup. kdo vam je tlele kriv? pa pušenjaka ni utišal nihče. da topšit slovenski zdravstveni forum širi anticepilsko propagadno je le še dodatn dokaz vašega podlega delovanja. prejšne vodstvo bi bil sposobno ustvari tak diskurz kjer se bi soočil tak skeptiki kot zagovorniki. sm vam to nikol ni intere ker vidte smo hitre klike in rabte konflikt non stop. za to pa tut copypastate članke po netu in jih prodajate kot svoje.
Vedno bolj se mi zdi, da JJ nalašč angažira nesposobneže a la Kadič, Krek, Kacin za promocijo cepljenja, da poglablja razdor in razpihuje konflikte med ljudmi. Raja se krega, on pa v miru spreminja zakone, nastavlja svoje ljudi, sesuva pravno državo in svobodo medijev. Vse po principu deli in vladaj. Za kolaps zdravstva in mrtve bo pa itak narod kriv, ker se ni cepil.
Anonimno 3346, 10.09.2021 ob 15:40
Marsikoga so utišali, če ovce zagrabitr vsako dobro ‘pravljico’ v zameno za pomiritev, pa dajte. Iz prve roke vem, da se veliko strokovnjakov zadnje zedne zagovarja, da bodo, če bodo, lahko obdržali licenco. Sploh se ne zavedate kaj vse se dogaja. Kako ste zavedeni. Prestrašene beketačice. Kmalu ne boste mogli več mižati in iskati vam ‘racionalne’ odgovore. Resnica enkrat pride na dan. Veliko jih je že spregledalo, veliko vas še tava.
resnica je ta da trenutno vodstvo mona izkorišča anticepilstvo za poceni klike. tut če vam je promet padu za 80% vas določeni še vedn berejo in vašo propagando vzamejo za sveto resnico. sramota da se nek zdravstveni forum k je nekoč mel dober sloves poslužuje take prakse.
Nimate pojma :))))))) nimateee pojmaa:))))))))) nimate, nimate .. to glede Pušenjaka ste sprejeli tako hitro, da bi takšnim ovcam lahko prodali, da je papež ob koncu molitve izjavil fu namesto amen, ker je napak prevedel. Beeeeeeeeeee. Zaradi debilov kot si ti osliček pa gremo hitro tja kamor nas tiščijo. Par pijančkov agresivnih, nepotešenih materialist in imaš kuuup marionet. Naj se šov prične, uboga raja :))))))
Jahno, 10.09.2021 ob 15:43
Vedno bolj se mi zdi, da JJ nalašč angažira nesposobneže a la Kadič, Krek, Kacin za promocijo cepljenja, da poglablja razdor in razpihuje konflikte med ljudmi. Raja se krega, on pa v miru spreminja zakone, nastavlja svoje ljudi, sesuva pravno državo in svobodo medijev. Vse po principu deli in vladaj. Za kolaps zdravstva in mrtve bo pa itak narod kriv, ker se ni cepil.
Tukaj je že nekaj tople vode. Poglej kako pijančki grabijo, ko so enkrat lahko ‘pametni’.
Anonimno 3346, 10.09.2021 ob 15:46
Nimate pojma :))))))) nimateee pojmaa:))))))))) nimate, nimate .. to glede Pušenjaka ste sprejeli tako hitro, da bi takšnim ovcam lahko prodali, da je papež ob koncu molitve izjavil fu namesto amen, ker je napak prevedel. Beeeeeeeeeee. Zaradi debilov kot si ti osliček pa gremo hitro tja kamor nas tiščijo. Par pijančkov agresivnih, nepotešenih materialist in imaš kuuup marionet. Naj se šov prične, uboga raja :))))))
v prevodu nesposobno modovje si misli da je nedotakljivo.
Forum je zaprt za komentiranje.