Najdi forum

Zanima me od kje je najbolje leteti za Armenijo! Dobre povezave in ugodne cene.
Hvala!

LJU – IST (Turkish) in IST – EVN (Air Arabia)
ali pa s Turki preko Istanbula do Karsa in po kopnem naprej

Sem že 1x napisal, pa mi “forum” pravi, da je povsem mogoče da smetim in da bo prej moderator pogledal – hmmmm. Raje ne komentiram, ker bi se razpisaaaaaaaaaaaal.

LJU-IST (Turkish) in IST-EVN (Air Arabia) ali pa s Turki preko Istanbula do Karsa in naprej po kopnem.

Hvala! Kot sem predvideval! Torej je prehod po kopnem mogoč?

Hmm, dobro vprašanje. Sem se šele potem spomnil, da je prijatelj šel v Armenijo preko Irana. 🙁
Sigurno so še avio linije preko Moskve, verjetno tudi Pariza (ker je ogromno Armencev v FR) in še kje iz EU, ampak prav poceni ne bo.
Tudi preko Tbilisija ne boš nič profitiral…. torej AirArabia.

Čeprav vem, da je zajebancija, poglej Baltic Air iz Baltskih držav. Tudi iz Kijeva leti.

lp

bv

Prosim?? In zakaj naj bi bila zajebancija? Torej Marko verjetno bom organiziral varianto vlak do Istambula in let naprej. To bo še najbolj pestra opcija:)

Ljubljana-Praga-Erevan (Czech Airlynes)

Po kopnem preko Gruzije(!), meja med Turčijo in Armenijo je namreč zaprta. Armensko vizo dobiš na meji, stane pa 30 US$.
BTW, tista linija s Czech Airlynes iz Ljubljane v Erevan preko Prage je stala (če se prav spomnim) nekaj več kot 400 €, okrog štiri ure leta (+ čakanje v Pragi).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close