Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek EQ in higiena, ter njen post, kaj je cisto za vas?!

EQ in higiena, ter njen post, kaj je cisto za vas?!

Saj se strinjam z njo, da ni prijetno ce ti nekdo rine pod nos umazanijo. Ampak sedaj me zanima, kaj je za vas cisto in kaj umazano? Sama menim, da clovek, ki se redno umiva, vsaj enkrat na dan, ne more biti umazan in smrdec.Kaj menite vi? Ce pa ze je, potem ima menda toliko zdrave pameti, da ve, da smrdi, ni cist in siba pod tus…

Tole sem napopala ze tja pri njejenm postu, pa bom se kle:

Jao, popolnoma prav imas, veliko vec dobrih zakonov bi bilo, če bi zenske ljubile z “duso in telesom”.Če nekoga ljubis, si ga zelis pojest, posrkat, zlezt u njega, je ni stvari, da je ne bi pocel in ti bila v uzitek z njim.Pa kaj ce je prej lulal, al se ni tusiral menda ja se vsak normalen clovek stusira vsaj enkrat na dan in tak clovek nikoli ne bo smrdel po umazaniji, kvecjemu disal po samem sebi in tisti ki ga ljubi, mu je ta vonj rajcig.Ne pa vonj po parfumu, al milu in lizat pol to.Seveda se umivamo pred ljubljenjem, ucasih pa le pase se tko kr tm takoj poseksat, znat uzivat, pa cetudi ni sveze umito.Vem le nekaj, ce bi me moj zavrnil, tkole kot je toja prjatlca njega, bi ze videl hudica.Kdor ljubi, mu je to u veselje.Ne recm pa lizat al ljubiti nekoga, ki se ne zna umivat, ki ni cist, k se ni umil ze ene tri dni.In ne nakladat da clovek ki se umije najmanj enkrat na dan ni cist, JE, kajti svezi pot, svic ne smrdi…
Ucasih pase tak divji seks, kr tm nekje, ucasih tak , ucasih tak, monotonost je tista ki ubija, ne pozabte tega drage zenske, ki se vam gnusi on, ki ga baje ljubite…in ne jokat potem, ko bo to nasel nekje drugje!

p.s. Sem zelo cista zenska in cistoco zahtevam tudi od njega, a znam lociti kdaj se pretirava in znam spontano uzivat, ker vem, da so taki trenutki tisti, ki zakon al neko zvezo delajo carobno, kajti ni lepsga obcutka ko ti da vedet da te tolk ljubi, pa cetudi nis zlezla lih kr izpod tusa in se zarije u njo…

Sara se popolnoma strinjam s teboj z vsem, razen, da se strinjaš z Jaom, kajti on v svojih postih negira tisto, kar si ti pisala glede normalne higiene.

Ti napačno sklepaš, da imajo vsi tolko zdrave pameti, da vejo kdaj smrdijo. En tak primer je žal naš jao :))) Glih o tem je pisala EQ, ker zanjo, zame in tudi za tebe to ni normalno.

Svež pot je seveda normalno privlačen in te tudi zrajca, in to je treba ločiti od ostale umazanije…upam, da se razumemo, saj nobeden ni rekel, da se moras tik pred sexom obvezno tuširati in naparfumirati, to je eden cist brez veze dodal…in potem čist spremenil temo v druge vode.

Priznam, Jao-ve besede sem prebrala samo v tem postu, drugje ga ne berem, ga nism se brala.

mogoce bi bilo dobro da jih preberes, ker tale janez60 nekaj naklada v tri krasne.

Joze pomojem ti nakladas brezveze ,Janez60 je že vredu napisal!!!

Pa kaj je teb sara? a ne vidiš da je tale jao en umazan prašič pa še peder po vrhu? Po moje nima več kot 13 let, pa še totalka neumn je pa zafrustriran kmet. a se s takimi ti družiš?

EQ – a zdej si po novem Maya ? 🙂

Jaz mislim da so maya, EQ in jao ena in ista oseba. Folk pa veselo naseda tej nateganciji.

Maya, ce se ze zelis it sodnika, bit pametna, daj preberi moje besede in potem bos videla, da sem napisala, da njega ne berem, da sem ga prebrala le u unem EQ-jevem postu in tm se strinjam z njim, tocno tistimi besedami, kjer sem tam replicirala,drugje mene ne gane, me ne zanima, ga se nism brala…!
In kako lahko na podlagi teh besed kle na netu odlocas o nekom kaksen je, daj mal pomisli, kle na netu je lahko prav vsak tisto kar si zeli, seveda so tudi izjeme, ljudje, ki so kle taki kot u real, pa vseeno, tukaj imas vse od sonckov, do nocnih mor, to je čar neta in netne komunikacije, ko u glavi poslihtaš s tem, potem ti je vse jasno.In jaz si nikoli ne bi upala o nikomur tukaj soditi kaksen je, me sploh ne zanima.Tako kot naj tebe ne zanima s kom se jaz druzim in v bodoce uporabi vsaj mal bontona, če ne bom po tvojih besedah sklepala, da si dekle, no zenska brez olike in zelo nestrpna, ki bere in ne ve kaj prebere, pa se bi lahko nastevala, ce bi ljudi ocenjevala po kle napisanih besedah, kot delas to ti, pa brez zamere, napadla si me ti in to brez vzroka.Jaz nism na netu zato, ker bi bila zasvojena, al bi to potrebovala, kle sm preprosto, ko mi to zapase in takrat se javim tm kjer mi je zanimivo in tako bo tudi v bodoce, vse tiste zaljivke, vse tiste besede neprimerne , ki jih imajo kle na forumih eni ljudje , ki na tak nacin kazejo kako plitki, bolani so, ali tu klicejo na pomoč na tak primitiven nacin, ne to mene ne gane in ne umesavam se v to.Imej lep vikend, miren in nasmejan…

Sem pozabila oment da sem tudi jaz med njimi. 🙂

Ta nick uporabljam za rezervo, da dobi nategancija večji efekt.

Bea prosim da me ne žališ s tem, da imam več imen. Na tem forumu imam tega in vedno se prijavljam z njim, ker me ni strah povedati svoje mnenje, pa naj bo kakršnokoli. Ok?

Če me pa noče noben dec nategn´t, kljub tem, da sem umita…se pa kle grem nategancijo…

Saj mene tudi noče noben dec nategnit, zato pa se potem repenčim. Sem pač zafrustrirana saj razumete.

Življenje je lepo :))

Saj mene tudi noče noben dec nategnit, zato pa se potem repenčim. Sem pač zafrustrirana saj razumete.

Življenje je lepo :))

Očitno te je prizadelo, ko so te označili za zafrustrirano. Torej je le nekaj resnice na tem…

Kako sem jaz nor!!!!!!!!!!

Danes pa hudo smrdim, a bi mi ga katera potegnila?

Ne, potem pa ali bi mi ga kater moški potegnil?
Saj te imam še raje :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Fantje rad vas ima vaš Jao!
Nategnite me, plissssssssssssssssss

Jao pridi sem ti ga bom jaz potegnila! Smrdeč ali nesmrdeč ni važno, samo da je *****. Ga že dolgo nisem imela v ustih!

Ti ga bom jaz potegnil. Še posebej rad vlečem smrdljive. :))))

Kaj zdaj pa misliš, da si edini? Pametnjakovič.

Ponavadi računam za vsak nateg, ampak tebe bi pa kar zastonj ker smrdiš. :))

No hvala ti primitivno bitje, ki si se registriralo pod moj nick. Kar imej ga. To je še en dokaz več, kako omejen in prfuknen folk je tuki gor. Jest se ne grem več, ker se ne bom spuščala na vaš primitiven nivo. Res ste bolniki.

Ljubim te!!!!!!

Potreben sem, kdo od fantov bi ga potegnil???
Rad vas ima vaš smrdeči Jao!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close