Najdi forum

Epson stilus C42UX

Kartuša ima baje nek čip ki ob določeni količini listov zablokira in kartuša več ne dela čeprav jo nafilaš. Zanima me kako se jo bi dalo resetirat. Mislim da s tem ko formatiraš PC in na novo naložiš, ne nardiš nič.

živjo
Imam isti problem,vendar vem da softversko se ne da rešiti problema.Obstaja ZAP-it naprava,za odkodiranje kartuš,ki pa košta okoli 5k,ampak ne vem če to deluje.Če ima kdo iskušnje s to rečjo naj jih prosim napiše.
enga srečnga,pa zdravga 2004
l.p.Mrki 🙁

Najboljše ,da kupiš Canona i 560.

100 KRAT HVALA ZA ODGOVOR !!!
A TEGA NAJ PA V GRABN VRŽEM ?

Dolgoročno gledano(glede na to ,da pri Canonih ne zatirajo kupcev z nekakšnimi blokadami in je natakanje črnil otročje lahko) je to najpametnejša odločitev.Da ne govorim o kvaliteti…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Nekje na netu sem staknil program:SSC_SERV.exe, ki je namenjen za te zadeve.Obvlada vse tipe EPSONOV. Jaz imam C20. Na vsake štiri do pet polnjen kupim nove kartuše (pa še to print rite), števce pa resetiram s tem programom

Če kdo najde mi naj prosim na mejl sporoči link za download. Jaz ne najdem.. :/

Našel sem: http://www.ssclg.com/epsone.shtml
Upam da mi bo uspelo resetirat ker sem bolj slab pri pc-jih…se bi znalo zgodit da bom fehtal pomoč 🙂

hoj
Tale programčič pomaga sam,če imaš starejše Epsone,pri C-42 ti tole ne bo funkcioniral-vsaj pri meni ni pomagal.Jest mislem,da je ZAP napravca mogoče edina prava rešitev.Dej če ima kdo izkušnjo s to zadevco,naj jo nam zaupa.
l.p.Mrki 🙁

TI BI BOLJ RABIL PROGRAM ZA PREVAJANJE V SLOVENŠČINO !!!!!!

POMEMBNO: http://www.ssclg.com/epsons.shtml

Na tej strani je označeno za c42 naslednje:

** – NOTE! It is impossible to reset ink counters by software methods on this printers.
Use “ink freezer” function to maintain current ink level and “hot swap” to use refilled old cartridges.

Če prav razumem ni možno resetirat te kartuše.
Kakšno funkcijo ima pa ˝ink freezer˝ ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close