epilator
Hojla!
Sicer ne vem, zakaj se jih naj ne bi odstranjevalo. Mogoče odsvetujejo zato, ker je bolj boleče, kot po nogah, vendar mi verjemi, da je v primerjavi z voskanjem pravi balzam za pazduhe.
Jaz imam Philipsov kombinirani epilator (ali je morda depilator? – ta dva izraza in razlika med njima mi nista bila nikoli najbolj jasna…:))) in ga uporabljam tako za noge kot za pazduho in bikini (vendar slednjega ne pregloboko, ker reeeees boli) in nimam nobenih težav. V štirih mesecih uporabe so se dlačice precej stanjšale in zredčile, na srečo pa se mi še niti malo ne vraščajo (knock, knock).
Pazduhe in bikini epiliram na cca. 14 dni do 3 tedne, noge na 3-4 tedne (z brivnikom pazduhe in bikini vsake 2-3 dni, noge 1x tedensko). Skratka, jaz imam same pozitivne izkušnje…
Lep pozdrav!
Jaz imam Braunov, vendar si nikakor ne morem epilirati bikinija, ker sem lani dobila zaradi tega takšno vnetje, da se ga nisem rešila celo poletje. Koža je bila vneta, vsi dlačni mešički zagnojeni, barva kože je bila rdeča še jeseni. Lahko pa ga brez težav uporabljam na nogah in pod pazduho in sem z njim zelo zadovoljna.
POZDRAVLJENA!
Po pravilu,ki piše ponavadi na aparatih,se naj ne bi depiliralo pazduh in bikinija,saj so tam daljše in veliko močnejše dlačice in bi lahko povzročile vnetje bezgauk.Sama priporočam depolacijo v salonu z voskom,ki je hitrajša in manj boleča,če je seveda strokovno narejena!Že vrsto let se pogovarjam s strankami,in mi vse tarnajo o vraščenosti dlak,po uporabi strojčka doma(morda ena na sto strank,da tega problema nima)!Nakar se vrnejo v salon,da se jim dlake nehajo vraščati.Z voskom v salonu se pri depolaciji odstrani odmrla koža,naredi se peeling in potem dlačice lahko prodrejo na površje.S strojčkom pa je treba paziti da se ga pravokotno drži,sicer jih samo strga ne spuli,pa še pod kožo začno rasti!
Sama lahko poskusite na manjšem delu kože,kako bo postopek deloval pri vas in se nato odločite kaj je za vas najbolje!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.