Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Epilacija-kdaj pokukajo nove dlake

Epilacija-kdaj pokukajo nove dlake

Že večkrat sem zasledila tukaj kaksno zensko, ki je trdila, da njej pa zrastejo nove dlake po epilaciji šele po 4 tednih.Sama se redno depiliram-epiliram ze vrsto let in ne vem… tega ne morem verjeti.Vem, da imamo obdobje, ko dlake rastejo pocasneje in ko rastejo hitreje, temvec izkusnje kazejo da je koza dejansko gladka le dober teden, nato pa se ze sm in tja pokažejo prve dlake…kaksne pa so vase izkusnje???
Seveda govorimo o epilaciji, ko se dlaka odstrani z korenino vred

Res, da so novo rastoče dlake po dobrem tednu …mehke, puhaste, ko so velike kaksn milimeter, ampak mene to ze moti in okoli 2 mm, jih ponovno depiliram.
Če pa ve, ki trdite da to delate po 4 tednih, cakate da vam cist zrastejo, to je pa druga, to pa verjamem, ne morem pa verjeti, da je vasa noga recimo gladka brez dlak 4 tedne…to je en mesec…prelepo bi bilo, da bi bilo resnicno!

saj ni resnično. Ker itak ne pobereš vseh dlak naenkrat, ker rastejo različno. Jaz to delam na 2-3 tedne, pa so ene dlake že tko velike, pa močne, da je že kar močno av. Pa so po depilaciji kokr vse pocukane.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Meni dlacice pokukajo ven po kakem tednu, vcasih vec.
Enkrat je ena govorila o vplivu lune in sem to opazila tale mesec. Ko je luna rastla, sem imela ze po desedih dneh kar dlacice nekaj mm dolge. Pred tem pa je trajalo kar 2 tedna, da so se mi pojavile prve, zato sklepam, da je takrat luna padala.
Ponavadi se mi po tednu pojavi nekaj dlacic, po dveh tednih jih je nekaj vec, oz so tiste prve ze daljse, po treh tednih se pa ponovno epiliram. Tistih nekaj dlacic po 1mm ali 2 pa ignoriram dokler ne preratejo v 3mm ali se zgostijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close