Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija EOS 300D – Zrcalnorefleksni digitalni fotoaparat

EOS 300D – Zrcalnorefleksni digitalni fotoaparat

Pozdravljeni!

Sem imetnik zgoraj omenjenega fotoaparata in ga s tezkim srcem dajem naprodaj. Prodajam ga z objektivom EF-S 18-55mm ter 256MB CF kartico.

Fotoaparat je kot nov, star dobra dva tedna. Sicer je to odlicen digitalen zrcalno-refleksni fotoaparat, s senzorjem 6.3 mio tock. Fotografije so izredno kakovostne. Mozno ga je tudi preizkusiti in slike videti pred nakupom.

Ocene si lahko preberete tudi na http://www.dpreview.com/reviews/canoneos300d/

Interesenti naj se javijo na telefon 041-727-106.

Ce ima kdo dodatna vprasanja v zvezi s tem fotoaparatom pa lahko tudi kar tukaj vprasa (ni nujno da so vprasanja povezana z nakupom :)).

Lep pozdrav vsem,
Miha.

Slin…ampak kaj ko nimam dnara. 🙂

Zakaj ga pa prodajaš?
Res je dobra stvarca ja!

mmmm jaz bi tudi to mel….pa ni penezof..vso srečo pri prodaji!

LP!

-----------------------------------------------------------

kolk je cena, glede na to , da je v Avstriji novi okol 830 EUR netto?

ja, a tolk manj? Potem pa je lohk sluzit na naivnezih

kje točno v avstriji?

kar tule, blizu, v Grazu

http://www.grazcamera.com/

Joze,

Ne govori neumnosti 🙂 Ta stvar stane mogoce toliko brez objektiva. Objektiva (originalnega za 300D) ni mogoce kupiti, seveda pa se da kupiti kaksnega drugega. Drugace pa je Zadeva kar lepo 1000E+ (v tujini, evro garancija pri nas se ne velja), kartica je okrog 25.000SIT. Pri nas je cena novega z objektivom 300.000, na gotovino se da dobiti nekaj popusta.
Fotoaparat je super, sam sem ga tudi kupil.

Lp, Luka

sam si si kriv, da si dal toliko za ta aparat:-(

sam nisem dal toliko 🙂 prijateljev prijatelj itd… in tako sem ga dobil po super ugodni ceni (Nov, garancija…)

v Metroju v Grazu je EOS 300d npr 899 EUR z objektivom vred!!

Ali se ni splača dodati še 100 jurjev in si kupiti Canon EOS 10D?

a mi lahjk mal vec povete o tem fotoaparatu?pa vsaj priblizno ceno rabljenega.

New Report

Close